Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(solo @ 2012 03 10, 17:44)
Rekomenduokit, prašau, gerą šukuosenų meistrę Kaune....

http://www.facebook.com/#!/media/album...100001851555869

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 03 10, 23:32)

"Grožio Salonas dalinasi tik dalimi savo informacijos viešai. Jei Grožio Salonas yra tavo pažįstamas(-a), įtrauk ją į draugų sąrašą." rolleyes.gif
Atsakyti
Dar viena sukuosena rasta mano pc smile.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2012 03 11, 11:43)

manoji buvo labai panaši smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2012 03 11, 12:43)

Labai wub.gif
Beje, šią šukuoseną galima padaryti iš trumpesnių plaukų (iki pečių ir net trumpesnių) thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzzzzvimt: 12 kovo 2012 - 11:21
sveikos, mielosios,

noreciau pasikonsultuoti del vestuvines sukuosenos, nes jau pati nebezinau ko noriu... doh.gif manau, kad man tinka daugelis sukuosenu blush2.gif , bet noreciau, kad pasirinkta sukuosena deretu prie sukneles ir mano veido formos ax.gif
ikeliu savo plaukuciu foto. pries vestuves planuoju siek tiek patrumpinti smile.gif
(nepykit uz prasta foto kokybe, paskubom padaryta isvaziuojant is namu doh.gif )

user posted image

o cia kazkas panasaus i mano busima suknele:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 kovo 2012 - 18:18
QUOTE(Naminukas22 @ 2012 03 15, 14:35)
sveikos, mielosios,

noreciau pasikonsultuoti del vestuvines sukuosenos, nes jau pati nebezinau ko noriu...  doh.gif  manau, kad man tinka daugelis sukuosenu  blush2.gif  , bet noreciau, kad pasirinkta sukuosena deretu prie sukneles ir mano veido formos  ax.gif

O kur veidukas? biggrin.gif Kaip mes turime patarti nematydamos veido, o derinti norite ir prie veido, ir prie suknytės g.gif

Plaukučiai, aišku, įspudingo ilgio ir tankumo thumbup.gif
Atsakyti
Mano foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 kovo 2012 - 15:27
QUOTE(Naminukas22 @ 2012 03 15, 15:23)

Na, tiesa, prie veiduko tiktų praktiškai viskas ax.gif Jeigu norite parodyti plaukų ilgį, tai rinkitės kokių pynimų (galima ir ant šono tą patį daryti):
user posted imageuser posted image

Jeigu svarbiau patogumas, tai galima ir kokį kuodą.
Visiškai palaidų nepatarčiau palikti, nebent būtų tiesūs..o banguoti - rizika, kad išsileis...
Sklastymą siūlyčiau daryti labiau ant šono, ne per vidurį, kad neatrodytumėte kaip rusų pasakų herojė biggrin.gif Na, nežinau, kaip išsireikšti, žodžiu, kad nebūtumėte "Alionuška" blush2.gif Taipogi nepatarčiau sukelti į viršų priekio. Veiduko formos maždaug taisyklingos, nereik gadinti mirksiukas.gif
Graži nuotaka wub.gif
Papildyta:
Dar pasiūlymų ilgiems plaukams:
user posted image
Atsakyti
[quote=Benice,2012 03 15, 17:54]
Na, tiesa, prie veiduko tiktų praktiškai viskas ax.gif Jeigu norite parodyti plaukų ilgį, tai rinkitės kokių pynimų (galima ir ant šono tą patį daryti):

Jeigu svarbiau patogumas, tai galima ir kokį kuodą.
Visiškai palaidų nepatarčiau palikti, nebent būtų tiesūs..o banguoti - rizika, kad išsileis...
Sklastymą siūlyčiau daryti labiau ant šono, ne per vidurį, kad neatrodytumėte kaip rusų pasakų herojė biggrin.gif Na, nežinau, kaip išsireikšti, žodžiu, kad nebūtumėte "Alionuška" blush2.gif Taipogi nepatarčiau sukelti į viršų priekio. Veiduko formos maždaug taisyklingos, nereik gadinti mirksiukas.gif
Graži nuotaka wub.gif

labai aciu uz siltus zodzius 4u.gif
palaidu jokiais budais nenoriu schmoll.gif taip pat nepatinka, kaip jus ir minejot, plauku skyrimas per viduri. galvojau, gal pasidaryti paprasta kuodeli, bet nesinori, kad visi plaukai butu priglude prie galvos. na, nenoriu atrodyti kaip "sulaizyta" lotuliukas.gif turbut supratote ka turejau omenyje ax.gif smile.gif
Atsakyti