Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Benice @ 2012 02 27, 18:04)
Susibanguokite plaukus retro stiliumi ant šono:
user posted image
Iš tos pusės, kur nėra plaukų galite segti tą papuošimą  4u.gif
4u.gif

Labai aciu 4u.gif Puiki ideja, pasinaudosiu Jusu patarimu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2012 02 27, 16:58)
Mano suknele siek tiek retro stiliaus. Nuoroda:
http://www.nuotaka.c...ine-suknele.jpg

Santos salone nuomosis? Kiek kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnaitė: 27 vasario 2012 - 17:49
QUOTE(Agnaitė @ 2012 02 27, 18:47)
Santos salone nuomosis? Kiek kainuoja?

As pirkau is vienos merginos, radau manodrabuziai.lt smile.gif Tad nuomos kainos nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2012 02 27, 17:51)
As pirkau is vienos merginos, radau manodrabuziai.lt  smile.gif Tad nuomos kainos nezinau smile.gif

p.s. aš irgi buvau nužiūrėjusi šią suknutę iš manodrabuziai.lt - fainutė.

o salone www.nuotaka.com šios suknelės nuoma 1500 Lt ar 1700 Lt- buvau užklaususi.
Atsakyti
QUOTE(Power-Lady @ 2012 02 27, 22:05)
p.s. aš irgi buvau nužiūrėjusi šią suknutę iš manodrabuziai.lt - fainutė.

o salone www.nuotaka.com šios suknelės nuoma 1500 Lt ar 1700 Lt- buvau užklaususi.

Geras, as uz tokia kaina nusipirkau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etinija: 28 vasario 2012 - 09:06
user posted image

Atsakyti
O ka daryt su plaukais iki peciu?... verysad.gif Tiek daug graziu sukuosenu pvz. bet visos grazios sukuosenos ilgesniems plaukams... verysad.gif gal kas turite kokiu pvz trumpesniems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 03 02, 12:26)
O ka daryt su plaukais iki peciu?... verysad.gif Tiek daug graziu sukuosenu pvz. bet visos grazios sukuosenos ilgesniems plaukams...  verysad.gif  gal kas turite kokiu pvz  trumpesniems plaukams? 4u.gif

Gal pasirodysiu baisi pikčiurna, bet kadangi gyvenu šioj temoj ir šis klausimas nuolatos kartojasi kas keletą puslapių, tai pasakysiu, kad pasirinkimas labai didelis ir pavarčiusi temą tikrai rasite patarimų 4u.gif
Atsakyti
merginos, ka galvojat apie tokia sukuosena (tik plaukai blond)

http://www.wed.lt/lt.../103/idd/31611/
http://www.wed.lt/lt.../103/idd/31328/

prie tokios sukneles

http://www.ebay.de/i...=item1c2415c29d

visada galvojau, kad tekesiu su tokia sukuosena, kai plaukai pakelti/susukti i kuodeli ar panasiai, taciau busimasis vyras teigia, kad palaidi plaukai graziau smile.gif visai pasimeciau, gal prie tokios sukneles is tikruju geriau plaukus surinkti smile.gif
Atsakyti
visada galvojau, kad tekesiu su tokia sukuosena, kai plaukai pakelti/susukti i kuodeli ar panasiai, taciau busimasis vyras teigia, kad palaidi plaukai graziau smile.gif visai pasimeciau, gal prie tokios sukneles is tikruju geriau plaukus surinkti smile.gif
mano nuomone, sukuosena yra siek tiek retro stiliaus, o suknele tokia papludimio vestuvems. siek tiek kertasi stiliai, bent jau man taip atrodo. be to, pamastykite, ar palaidu plauku sukuosena atlaikys visa diena. ar po pusdienio neliks tiesiog palaidi plaukai. sakysite, su siuolaikinemis priemonemis viskas imanoma...bet ir plauku visokiu buna. maciau pora nuotaku, kurios nuostabiai atrode su palaidu plauku sukuosenomis, deja po keletos valandu issidraike visa sukuosena, ir vaizdas gerokai pasikeite. ( nors kirpeja buvo uztikrinusi, jog tikrai issilaikys sukuosena)apmastykite kas grazu ir kas patogu ir patvaru. jaunikiui to gal nesuprasti 4u.gif . sekmes
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 03 02, 13:51)
apmastykite kas grazu ir kas patogu ir patvaru. jaunikiui to gal nesuprasti  4u.gif . sekmes

ėėė ten..vestuvės ne ta šventė, kur galvojama apie patogumą biggrin.gif Jau pati vestuvių idėja finansiškai žiauriai nepatogi lotuliukas.gif O kur bateliai, gorsetai, nuolatinis fotografavimas ir visa kita... blush2.gif

Aš asmeniškai buvau palaidais ir nieko man neatsitiko ax.gif Kad ir pasileistų kažkiek plaukas, tai vis tiek nebūtų tiesus g.gif Ir būti su kuodeliu vien dėl to, kad patogiau - nu ką aš žinau.. doh.gif Gal tai priklauso nuo žmogaus, bet aš už grožį, patogumas paliekamas kasdienybei smile.gif

Kas liečia dkny_777 atvejį, tai manau, kad visų pirma reikia žiūrėti į patį veidą, plauko tipą, kirpimą, nes sugarbanoti plaukus tokiu būdu ne visuomet įmanoma. Kirpimas irgi svarbu. Nors, panašų vaizdą išgauti galima bet kokiu atveju. ax.gif
Atsakyti
ėėė ten..vestuvės ne ta šventė, kur galvojama apie patogumą Jau pati vestuvių idėja finansiškai žiauriai nepatogi O kur bateliai, gorsetai, nuolatinis fotografavimas ir visa kita...

tiesiog maciau pora nuotaku, kur nuostabi sukuosena po keliu valandu tapo nebe sukuosena, kalbu apie palaidu plauku sukuosena. butent vestuves nera ta svente, kad atrodyti belekaip, o atsarga gedos nedaro manau.
beje, laikausi nuomones kad vestuves nera pachazuka, galima atrodyti nuostabiai, bet kad ir butu pakankamai patogiai. mes cia padiskutajame, o visos tegul sprendzia pagal save. 4u.gif
Atsakyti