Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Aurore_ @ 2011 07 27, 21:12)
Man atrodo, kad ploniems plaukams ir jeigu jie nėra dailūs, netinka palaidų plaukų šukuosenos.

nežinau, kaip mano kirpėjos ar plaukų stilistės, bet aš tikrai žinau, kad mano ploniems neišvaizdiems plaukams labiausiai tinka palaida, gerai sušukuota šukuosena. Jei gera kirpėja, tai taip sušukuos, kad tikrai neatrodys jie ploni ir nesveiki ar dar kokie smile.gif

QUOTE(rimvydele @ 2011 07 28, 16:12)
na stai, rodausi savo bandomaja, aisku, ji nera tobulai padaryta, kadangi buvo ne karta ardyta ir is naujo deliota..ivertinkite ar isvis cia ziurisi g.gif buvo pynimas is vieno sono, is kito, bangele vienokia ir kitokia ir palaidi plaukai, o po to suimti ax.gif

mano nuomone, tai visokie tokie priraitymai sendina mažiausiai 5 metais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 07 28, 17:30)
nežinau, kaip mano kirpėjos ar plaukų stilistės, bet aš tikrai žinau, kad mano ploniems neišvaizdiems plaukams labiausiai tinka palaida, gerai sušukuota šukuosena. Jei gera kirpėja, tai taip sušukuos, kad tikrai neatrodys jie ploni ir nesveiki ar dar kokie  smile.gif
mano nuomone, tai visokie tokie priraitymai sendina mažiausiai 5 metais  smile.gif

thumbup.gif

rimvydele man noretusi jums kazko tokio
user posted image
user posted image
user posted image

man asmeniskai elegantiskiau kai plaukai kuodelu rolleyes.gif vienokia ar kitokia forma.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 07 28, 19:22)
thumbup.gif

rimvydele man noretusi jums kazko tokio
user posted image
user posted image
user posted image

man asmeniskai elegantiskiau kai plaukai kuodelu rolleyes.gif  vienokia ar kitokia forma.
bigsmile.gif

bet kuodo as nenoriu blush2.gif o kaip tie suimti plaukai? pati paskutine foto? kitose yra isleista, o toje suimti
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 28, 17:12)
na stai, rodausi savo bandomaja, aisku, ji nera tobulai padaryta, kadangi buvo ne karta ardyta ir is naujo deliota..ivertinkite ar isvis cia ziurisi g.gif buvo pynimas is vieno sono, is kito, bangele vienokia ir kitokia ir palaidi plaukai, o po to suimti ax.gif

Man gražiausiai atrodo antroje foto Jūsų plaukai ir tikrai taip jums tinka. Aš manau, kad kaip tik jaunatviškai atrodot, kad ir koks jūsų amžius wink.gif
Aš pati tik už tokią šukuoseną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 07 28, 19:36)
Man gražiausiai atrodo antroje foto Jūsų plaukai ir tikrai taip jums tinka. Aš manau, kad kaip tik jaunatviškai atrodot, kad ir koks jūsų amžius wink.gif
Aš pati tik už tokią šukuoseną  thumbup.gif

antroje i desine ar antroje i apacia? desineje palaidi, o apacioje antroje suimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 28, 17:12)

Man nepatinka ant kaktos tie plaukai taip uzdengti, kazkaip noretusi labiau atidento ar pakelto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 07 28, 20:39)
Man nepatinka ant kaktos tie plaukai taip uzdengti, kazkaip noretusi labiau atidento ar pakelto  g.gif

netinka kai ant kaktos nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 28, 16:12)

Man kazkaip labai padrikos tos visos sukuosenos...suprantu, kad nei viena tobulai nepadaryta, bet kazkaip ar irgi manau, kad kuodas graziau butu... nezinau nezinau.. man truksta, kaip cia pasakyt...tvarkingumo gal.. smile.gif ir visai nera tu plauku mazai! bigsmile.gif
Atsakyti
rimvydele, cia yra is viso penkios sukuosenos? Ar trys? Zodziu man labiau jums tinkancios atrodo jeigu skaiciuojant is kaires i desine - trecia ir ketvirta, nors ir tas pynimas graziai ziurisi. Treciai kur jus profiliu truksta tvarkingumo ties virsugalviu. Ketvirtoje kur jus is priekio man viskas kaip ir neblogai. Tik vienintelis dalykas kas uzkliuna tai tos smulkios netvarkingos garbaneles. Nezinau gal cia asmenine antipatija, bet man jeigu jau dalis plauku paliekami lygus, tai galai turetu buti arba lengvai banguoti arba stambesnem garbanom susukti ir jos turi buti tvarkingesnes, vienodesnes. O jei tokios tada jau prasosi ir visos galvos tokio padrikesnio, laukinio ivaizdzio. O dabar tik galiukai prigarbiniuoti, o virsugalvis glotniai elegantiskai. Beje prie jusu veido man butent prasosi stambesniu, svelniu garbanu ar bangu. O kur gelytes segsit, ar jos bus? ir ar nuometas bus, nes nuo to dar irgi daug kas priklauso.

man tokie pabangavimai visai grazu

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
o cia ivairove
user posted image
Papildyta:
user posted image
Pamaciau sita sukuosena ir netiketai kilo mintis, jeigu mergina turetu ilgesnius plaukus iki juosmens bent jau ir tokius lygius ir zvilgancius kaip vanduo tai kaip graziai ziuretusi jeigu jai tokia kasele kaip sioje nuotraukoje supinti per visa plauku ilgi. Likusius plaukus palikt lygius, o ta kasele dar galima labai simboliskai papuost pagal skoni ar tai svarovskiais, ar mazom gelytem, ar zaluma ar ka nors ipinti... wub.gif
Atsakyti
[quote=popelka,2011 07 29, 11:25]
rimvydele, cia yra is viso penkios sukuosenos? Ar trys? Zodziu man labiau jums tinkancios atrodo jeigu skaiciuojant is kaires i desine - trecia ir ketvirta, nors ir tas pynimas graziai ziurisi. Treciai kur jus profiliu truksta tvarkingumo ties virsugalviu. Ketvirtoje kur jus is priekio man viskas kaip ir neblogai. Tik vienintelis dalykas kas uzkliuna tai tos smulkios netvarkingos garbaneles. Nezinau gal cia asmenine antipatija, bet man jeigu jau dalis plauku paliekami lygus, tai galai turetu buti arba lengvai banguoti arba stambesnem garbanom susukti ir jos turi buti tvarkingesnes, vienodesnes. O jei tokios tada jau prasosi ir visos galvos tokio padrikesnio, laukinio ivaizdzio. O dabar tik galiukai prigarbiniuoti, o virsugalvis glotniai elegantiskai. Beje prie jusu veido man butent prasosi stambesniu, svelniu garbanu ar bangu. O kur gelytes segsit, ar jos bus? ir ar nuometas bus, nes nuo to dar irgi daug kas priklauso.

priekis buvo dvejopas: su mazene bangele ir didesne, o galas taip pat buvo dvejopas isleisti garbanoti ir suimti. o tas pynimas per visa sona buvo visalaik. Na del tvarkos tai taip, jos truksta, kadangi buvo ne karta ispest ir is naujo deliota. Man keista pasirode, kad garbanoja ne nuo pat virsugalvio, bet sake, kad taip naturaliau atrodo, o jei nuo virsugalvio labiau barbiska verysad.gif bus ir gelyte, ir nuometas, tad jei suimti plaukai bus, nesimatys ju visai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 28, 19:39)
antroje i desine ar antroje i apacia? desineje palaidi, o apacioje antroje suimti ax.gif

Man gražiausiai dešinėje pusėje pati pirma foto smile.gif
Tiesa, jūsų plaukai iš tiesų gražūs, tikrai nepasakyčiau, kad jų mažai ir jie ploni wink.gif
Jeigu kuodo nenorite, tai jo jokiu būdu ir nesidarykite, nes paskui nejaukiai jausitės.
Atsakyti
gal tuomet tokio kazkas tiktu? o priekyje garbaneles palikti?
[attachmentid=215220][attachmentid=215219]
Atsakyti