Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikutes.
Noriu pasiklausti paneliu,kurios supranta apie plaukus. Ikeliu savo foto:
user posted image
Turiu labai nepaklusnius plaukus, gumyte net pati isslenka is plauku. Noreciau jusu patarymo,kokia labiausia tiktu man sukuosena, sudetingos negalesiu,nes kirpeja turetu prie ju visa diena prasedeti,nes ju nemazai ir kas liudniausia labai sunkei pasiduoda imantriom sukuoseon,nes jau po keliu valandu sukuosenos kaip nebuta... Nesilaiko visai...
Mano svajonese sukuosena su kazkiomis pynemis,kasomis, bet klausimas ar po keliu valandu mano sukuosena neisirs?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Dekui uz atsakymus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirstute: 21 vasario 2012 - 13:47
QUOTE(Kirstute @ 2012 02 21, 14:46)
Sveikutes.
Mano svajonese sukuosena su kazkiomis pynemis,kasomis, bet klausimas ar po keliu valandu mano sukuosena neisirs?

Jums tiks visos, apart palaidų plaukų. Nesbarbu, kas būtų padaryta - svarbu ne palaidų plaukų garbanos (uodegytė šone galima - netgi patartina - pailgins Jus vizualiai).
Žinau, apie kokį plaukų tipą kalbate, bet tai nėra blogiausia biggrin.gif Gera kirpėja tikrai susitvarkys, tiesiog reikia daugiau segtukų ir kantrybės, plaukų lako. Sunkiau padaryti gražią ir ilgai išsilaikančią šukuoseną iš plonų plaukų, kai jų mažai..tuomet reikia sukti galvą..o kai jų daug, tai reikia koncentruotis tik ties tvirtumu, o kirpėjos fantazijai laisvas kelias. Tad galite prasirinkti bet kurią šukuoseną, manau 4u.gif

Kitas dalykas - apvalus veidukas. Jeigu plaukus suimtumėte, tai siūlau kirpčiukus nukreipti į šoną, bus gražiau. Tiesiog bandykite nekirpti jų iki vestuvių. Į viršų kelti kirpčiukų nepatariu - suapvalins veiduką smile.gif
Darytis tokio tipo, kaip įdėjote - irgi nepatarčiau, nors kaip ir minėjau - galima, čia tik mano nuomonė...aš vietoj tų krindziliukų daryčiau kasų, kaip ir pati minėjote.

Galimi variantai (čia iš populiarių, bet galima komponuoti keletą variantų į vieną):
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 02 21, 14:35)
Jums tiks visos, apart palaidų plaukų. Nesbarbu, kas būtų padaryta - svarbu ne palaidų plaukų garbanos (uodegytė šone galima - netgi patartina - pailgins Jus vizualiai).
Žinau, apie kokį plaukų tipą kalbate, bet tai nėra blogiausia  biggrin.gif  Gera kirpėja tikrai susitvarkys, tiesiog reikia daugiau segtukų ir kantrybės, plaukų lako.

Kitas dalykas - apvalus veidukas. Jeigu plaukus suimtumėte, tai siūlau kirpčiukus nukreipti į šoną, bus gražiau. Tiesiog bandykite nekirpti jų iki vestuvių. Į viršų kelti kirpčiukų nepatariu - suapvalins veiduką  smile.gif

Galimi variantai (čia iš populiarių, bet galima komponuoti keletą variantų į vieną):
user posted imageuser posted image

Dekui uz atsakyma, man labiausia patiko 2 sukuosena...kad tik iseitu igyvendinti savo svajone ir vestuvese buti su tokia nuostabia sukuosena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirstute @ 2012 02 22, 18:15)
Dekui uz atsakyma, man labiausia patiko 2 sukuosena...kad tik iseitu igyvendinti savo svajone ir vestuvese buti su tokia nuostabia sukuosena smile.gif

nusikopinkit ta nuotrauka kur patiko ir pries vestuves nusineskit pasitarti pas savo kirpeja, ji jums tikrai pasakys ar mokes padaryti tokia sukuosena smile.gif
Atsakyti
O gal žinote kokią gerą šukuosenos darytoją Vilniuje, kuri ir patars ir nenuskausmins finansiškai? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Na ka gi, praejo savaitele po vestuviu, tai dalinuosi savo ispudziais. biggrin.gif

As dariausi pas Jurgita (Jos cia nikas Jurg@), ji dirba salone Figaro. Nuostabus zmogus, smagu bendrauti ir aisku, kad ismano savo darba. Nuejau bandomajai, tai gal 4 sukuosenas isbandem, patare kas tiktu, kas ne, paskuj isbandem mano norima varianta, pasirodo netiko, tada ji pradejo siulyti ir atradom man tinkanti ir patinkanti varianta. Kai tik gausiu nuotraukas, butinai pasidalinsiu. ax.gif
Nuosirdziai rekomenduoju.

Aciu Jurg@ dar karteli ax.gif

QUOTE(Agnaitė @ 2012 02 22, 23:13)
O gal žinote kokią gerą šukuosenos darytoją Vilniuje, kuri ir patars ir nenuskausmins finansiškai? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 23 vasario 2012 - 07:44
QUOTE(*Passion* @ 2012 02 23, 07:42)
As dariausi pas Jurgita (Jos cia nikas Jurg@), ji dirba salone Figaro.

O kuriame Figaro salone? Nes žiūriu, kad nemažai jų yra.
Ir kiek kainavo, jei nepaslaptis? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnaitė: 23 vasario 2012 - 09:41
Man labai patiko stai si sukuosena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2012 02 23, 11:05)
Man labai patiko stai si sukuosena smile.gif

Tikrai labai dailutė, tinka mergaitėms su kirpčiukais ir be thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti