Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Sveikos,
Kokia šukuosena tiktų prie tokio stiliaus vestuvinės suknelės: My Webpage
p.s. planuoju būti su veliumu, tik žymiai trumpesniu nei nuotraukoje ir jis bus be nėrinių, taip pat norėtųsi garbanų, mano plaukai gan ilgi (beveik siekia nugaros vidurį). Ačiū už patarimus smile.gif
p.s. planuoju būti su veliumu, tik žymiai trumpesniu nei nuotraukoje ir jis bus be nėrinių, taip pat norėtųsi garbanų, mano plaukai gan ilgi (beveik siekia nugaros vidurį). Ačiū už patarimus smile.gif
Pamaciau sia sukuosena ir isimylejau, tikrai noresiu jos per savo vestuves!
Ir tikiuosi ji man tiks
Ir tikiuosi ji man tiks
QUOTE(MissR @ 2012 02 19, 14:25)
Pamaciau sia sukuosena ir isimylejau, tikrai noresiu jos per savo vestuves!
Ir tikiuosi ji man tiks
Ir tikiuosi ji man tiks
wow tas bantukas super atrodo
As tai jauciu net nesidarysiu jokios sukuosenos, busiu palaidais plaukais. Tik visi ikalbineja bent jau gele isisegt, kur galima graziu geliu i plaukus rast?
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 19, 20:15)
As tai jauciu net nesidarysiu jokios sukuosenos, busiu palaidais plaukais. Tik visi ikalbineja bent jau gele isisegt, kur galima graziu geliu i plaukus rast?
pasiskaitykit tema, jau buvo sneketa..
QUOTE(_magnolia_ @ 2012 02 19, 13:27)
Sveikos,
Jeigu norite palaidų, tai būkite palaidais Žiūrėkite, kas labiau dera prie veido, suknytė neįpareigojanti, tik pečių, kaklo linijos turėtų būti gražūs jei kartais norėtųsi suimtų plaukų
QUOTE(Sirenaa @ 2012 02 20, 09:41)
pasiskaitykit tema, jau buvo sneketa..
Siaip permeciau tema, bet truputi ir tingisi kekviena posta skaityt, kai net sukuosenos nesidarysiu
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 20, 12:59)
Siaip permeciau tema, bet truputi ir tingisi kekviena posta skaityt, kai net sukuosenos nesidarysiu
Segsitės gėlę, o tai jau tam tikras darymas
Čia prieš porą psl. panelės rašė - man regis, nuo pradžios nebūtina ieškoti
Bet kokiu atveju - pasirinkimas nedidelis
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 19, 20:15)
Tikras geles pas floriste, kuri paruos pagal puokste ir t.t. o dirbtines tai pilnas internetas merginu kurios gamina arba puslapiai kurie pardavineja jau gatavas