Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(ekutee @ 2012 02 14, 23:21)
http://www.wed.lt/lt...d/25/idd/25931/

cia mano sukuosena,atlaikiusi siaubinga lietu ir veja  ax.gif ir nors planuose buvo visai kita sukuosena,ryte pamacius toky ora atsisedau y kirpejos kede ir pasakiau,kad noriu but grazi visa diena  biggrin.gif vakare atrodziau taip ;lyg buciau tika is kirpykos smile.gif

Kukli, neperkrauta, bet labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2012 02 15, 00:21)

cia mano sukuosena,atlaikiusi siaubinga lietu ir veja  ax.gif ir nors planuose buvo visai kita sukuosena,ryte pamacius toky ora atsisedau y kirpejos kede ir pasakiau,kad noriu but grazi visa diena  biggrin.gif vakare atrodziau taip ;lyg buciau tika is kirpykos smile.gif

4u.gif Grazi sukuosena, tokia paprasta, bet neprasta kaip sakant. wink.gif
Atsakyti
turejau nusipirkus ranku darbo gele su tinkleliu ant akiu, kuri as apsukau aplink kuoda rolleyes.gif va taip mazdaug atrode gele:

labai grazi gele i plaukus
o jus ja pirkote ar uzsakete padaryti?
as ieskau sau tinkamos geles bet kaz kaip nesiseka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2012 02 15, 00:21)

Tikrai graži šukuosena, o svarbiausia, kad atlaikė visas stichijas wub.gif O kokios norėjote, jeigu ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 02 15, 13:01)
Tikrai graži šukuosena, o svarbiausia, kad atlaikė visas stichijas  wub.gif O kokios norėjote, jeigu ne paslaptis?

aciu smile.gif sukuosena buvo kaip ir sake dauguma,paprasta,bet neprasta,nes ir suknele buvo paprasta,bet neprasta,siuta tik man pagal pacios sugalvota smile.gif
norejau lengvo kuoduko is garbaneliu,na kad kelios sruogos kristu ant veido,nes turejo paslept mano zandus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 02 15, 10:49)
labai grazi gele i plaukus
o jus ja pirkote ar uzsakete padaryti?
as ieskau sau tinkamos geles bet kaz kaip nesiseka schmoll.gif

as ja perpirkau is SM nares, kuriai vestuvems buvo pagal uzsakyma padaryta blush2.gif
o cia ziurejote? g.gif man neblogi variantai, manau, padarytu ir su tinkleliu...
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 14, 11:09)
o siaip dar i plaukus vietoj veliumo, kuriu as nelabai megstu, o ir prie mano sukneles man nelabai kazkoks pasirode tinkamas, turejau nusipirkus ranku darbo gele su tinkleliu ant akiu, kuri as apsukau aplink kuoda  rolleyes.gif  va taip mazdaug atrode gele:
user posted image

Iki šiol prisimenu Jūsų papuošimą wub.gif Daugiau jokia mano klientė neturėjo nieko panašaus, labai originalu thumbup.gif

QUOTE(ekutee @ 2012 02 15, 16:38)
aciu smile.gif sukuosena buvo kaip ir sake dauguma,paprasta,bet neprasta

Man ši šukuosena labai graži, labai pasiilgau tokių blush2.gif Pastaruoju metu visos tokios standartiškos, o čia kažkas labai įdomaus smile.gif Nesakyčiau, kad ji paprasta, tai graži, elegantiška šukuosena drinks_cheers.gif

Sakykite, Jūsų plaukučiai nėra ploni? Nes man iš pažiūros atrodo, kad tokiai šukuosenai reikia tankesnių plaukų, normalių tokių...iš plonų nelabai padarysi..ar tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 02 16, 13:25)
Iki šiol prisimenu Jūsų papuošimą  wub.gif Daugiau jokia mano klientė neturėjo nieko panašaus, labai originalu  thumbup.gif
Man ši šukuosena labai graži, labai pasiilgau tokių  blush2.gif  Pastaruoju metu visos tokios standartiškos, o čia kažkas labai įdomaus  smile.gif Nesakyčiau, kad ji paprasta, tai graži, elegantiška šukuosena  drinks_cheers.gif

Sakykite, Jūsų plaukučiai nėra ploni? Nes man iš pažiūros atrodo, kad tokiai šukuosenai reikia tankesnių plaukų, normalių tokių...iš plonų nelabai padarysi..ar tiesa?  g.gif

taip,jus teisi smile.gif mano plaukai storoki,ju daug,jie buvo gana ilgi,taciau kirpeja vistiek y vidu dejo toky plauku "lizdely" (nzn kaip jis ten vadinasi ax.gif ,didelis nebuvo,bet toks guziukas ),motyvavo tuo,kad sukuosena ne tik kuodukas,bet ji gana plati,kitose nuotraukose labiau matosi,bet nemoku ikelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 22, 09:08)
Šita man būtų pakenčiama be tų rožyčių su kokia viena didesne gėle, bet ne su smulkiom...
Šukuosenytės - skonio reikalas, bet kas leičia madą, tai tokias darė prieš gerų 10 metų.  g.gif

Aha, šiek tiek atgyvenus jau...
Atsakyti
Labukas smile.gif Mano suknelė bus tokia : http://www.ebay.co.u...E:X:AAQ:GB:1123
Kaip manot,kokia šukuosena tiktų? smile.gif plaukai mano nėra stori, šviesinti, pakankamai netrumpi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuliss @ 2012 02 17, 19:04)
Labukas smile.gif Mano suknelė bus tokia : http://www.ebay.co.u...E:X:AAQ:GB:1123
Kaip manot,kokia šukuosena tiktų? smile.gif plaukai mano nėra stori, šviesinti, pakankamai netrumpi smile.gif

Jei kaklo linija, pečiai gražūs, o veidukas nediktuoja savų reikalavimų, t.y. pvz. žandukų dengimo ar kt., tai galima rinktis suimtų plaukų šukuoseną. Bet jei norėtųsi kažką iš to paslėpti/pridengti, lygiai taip pat tinka palaidi plaukai.
Sakyčiau suknytė gan universali šukuosenos atžvilgiu g.gif Jei turėčiau galimybė rinktis suimtų plaukų šukuoseną-tokia ir daryčiausi, nes suknelė pakankamai puošni, kiek viršus, tiek apačia, žodžiu, kad nebūtų visko per daug...Čia mano nuomonė.. 4u.gif

Jei norisi nuometo - rinkčiausi vidutinio ilgio, ne pustą, be nerinukų, nes ant suknelės jau jų yra.
Jeigu nuometo nepageidaujate - galima atkartoti suknelės nėrinuko motyvą ant šukuosenos, t.y. įkomponuoti į ją kokį nedidelį nėrinuką ax.gif
Na, gyvos gėlės, kaip visuomet tinka, bet aš jau tiek jų ant visų mačius, kad norisi ko nors naujesnio biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinote kaip galėčiau šukuotis vestuvėms ax.gif plaukai mano apkirpti bob stiliumi su kirpčiukais smile.gif norėčiau taip pat su velionu šuokuosenų pavyzdžių smile.gif Iš karto dėkoju visoms už patarimus ir foto ax.gif
Atsakyti