QUOTE(lauruzyte @ 2012 01 25, 23:10)
As manau, kad visi tie pynimai graziau atrodo ant sviesiu plauku. Ant tamsiu plauku ju kazkaip nesimato
Man irgi gražiau, nes labiau matosi, bet ką padarysi, kad mano tamsūs, o noriu pynimo Viskas bus matyti, kai su kirpėja susitiksiu. Ji, manau, irgi turės ką patarti Kartais ne pačio kliento žodis būna lemiamas, juk kirpėja iš savo pozicijos pataria, pakonsultuoja ir kartais nori nenori pakeičia tavo nuomonę į gerąją pusę
QUOTE(Aurore_ @ 2012 01 26, 11:59)
Man irgi gražiau, nes labiau matosi, bet ką padarysi, kad mano tamsūs, o noriu pynimo Viskas bus matyti, kai su kirpėja susitiksiu. Ji, manau, irgi turės ką patarti Kartais ne pačio kliento žodis būna lemiamas, juk kirpėja iš savo pozicijos pataria, pakonsultuoja ir kartais nori nenori pakeičia tavo nuomonę į gerąją pusę
Ir as norejau pynimo, plaukai ir mano tamsus Pasikalbejom kazkada su kirpeja, kad geriau tamsiem daryti kazka kita grazaus, nes nesimatys tas pynimas. Bet velgi viskas priklauso nuo jaunosios noru, paciu plauku ir t.t.
Papildyta:
man si sukuosena patinka
Sveikos,
Kokia šukuosena tiktų prie tokio stiliau vestuvinės suknelės: My Webpage
p.s. planuoju būti su veliumu, tik žymiai trumpesniu nei nuotraukoje ir jis bus be nėrinių, taip pat norėtųsi garbanų, mano plaukai gan ilgi (beveik siekia nugaros vidurį). Ačiū už patarimus
Kokia šukuosena tiktų prie tokio stiliau vestuvinės suknelės: My Webpage
p.s. planuoju būti su veliumu, tik žymiai trumpesniu nei nuotraukoje ir jis bus be nėrinių, taip pat norėtųsi garbanų, mano plaukai gan ilgi (beveik siekia nugaros vidurį). Ačiū už patarimus
Geras mano bus ta pati suknele )) taip pat suku galva dėl suku senos
QUOTE(Benice @ 2012 01 13, 17:08)
Labutis, norėjau paklausti, ar prie tokios šukuosenos tvirtinasi nuometas? Ar atlaikytų ilgą? Ačiū
Paskutinė tai viena iš madingiausių šį sezoną
------------------------