Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2012 01 25, 23:10)
As manau, kad visi tie pynimai graziau atrodo ant sviesiu plauku. Ant tamsiu plauku ju kazkaip nesimato  g.gif  doh.gif

Man irgi gražiau, nes labiau matosi, bet ką padarysi, kad mano tamsūs, o noriu pynimo biggrin.gif Viskas bus matyti, kai su kirpėja susitiksiu. Ji, manau, irgi turės ką patarti smile.gif Kartais ne pačio kliento žodis būna lemiamas, juk kirpėja iš savo pozicijos pataria, pakonsultuoja ir kartais nori nenori pakeičia tavo nuomonę į gerąją pusę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 01 26, 11:59)
Man irgi gražiau, nes labiau matosi, bet ką padarysi, kad mano tamsūs, o noriu pynimo biggrin.gif Viskas bus matyti, kai su kirpėja susitiksiu. Ji, manau, irgi turės ką patarti smile.gif Kartais ne pačio kliento žodis būna lemiamas, juk kirpėja iš savo pozicijos pataria, pakonsultuoja ir kartais nori nenori pakeičia tavo nuomonę į gerąją pusę smile.gif

Ir as norejau pynimo, plaukai ir mano tamsus smile.gif Pasikalbejom kazkada su kirpeja, kad geriau tamsiem daryti kazka kita grazaus, nes nesimatys tas pynimas. Bet velgi viskas priklauso nuo jaunosios noru, paciu plauku ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
man si sukuosena patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c@ndy: 28 sausio 2012 - 21:31

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos,
Kokia šukuosena tiktų prie tokio stiliau vestuvinės suknelės: My Webpage
p.s. planuoju būti su veliumu, tik žymiai trumpesniu nei nuotraukoje ir jis bus be nėrinių, taip pat norėtųsi garbanų, mano plaukai gan ilgi (beveik siekia nugaros vidurį). Ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti
Geras mano bus ta pati suknele smile.gif)) taip pat suku galva dėl suku senos biggrin.gif
Atsakyti
As galvoju apie kuoda:
user posted image
user posted image
user posted image
Arba apie svelnias garbanas.Tik baisu, kad issitiesins, nes mano plaukai labai neklauso smile.gif) Stai pavyzdziai:
user posted image
user posted image
Arba kazka tokio:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 26, 01:29)

Visos labai patinka!
Atsakyti
sveikos
gal kuri zada i plaukus darytis gelytes (dirbtinas) ar daresi
gal galite pasakyti kokio dydzio turi buti geles
nes as nesioriantuoju
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 01 13, 17:08)
Iš kaimynų darbų lobynų  biggrin.gif  :

user posted image

Labutis, norėjau paklausti, ar prie tokios šukuosenos tvirtinasi nuometas? Ar atlaikytų ilgą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Paskutinė tai viena iš madingiausių šį sezoną smile.gif

------------------------

photo.gif