Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Alta @ 2012 01 24, 00:17)
Kai plaukai ilgi didesnis pasirinkimas, todėl kiek sukonkretinkit ko norit. Dar reikėtų atsižvelgt ir į suknelės modelį.

suristi man , netinka. tai renkuosi is palaidu plauku sukuosenu, bus nuometas tik idomu kaip ji, ar bus imanoma pritvirtinti , jei nedarysiu jokio kuodo.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2012 01 23, 20:05)
kokią galvojat reikėtų man pasidaryti šukuoseną? smile.gif Būčiau dėkinga už patarimus.

QUOTE(dangerele @ 2012 01 24, 02:45)
suristi man , netinka. tai renkuosi is palaidu plauku sukuosenu, bus nuometas tik idomu kaip ji, ar bus imanoma pritvirtinti , jei nedarysiu jokio kuodo.

Aš pritariu Jums ir manau, kad tikrai nesidarykite jokio kuodelio. Būkite palaidais arba pusiau palaidais. Sruogelėmis arba tiesiog plaukai pridenkite šiek tiek žandukus. Neatidenkite kaktos (turiu omeny nešukuokite plaukų į viršų), kadangi plaukų augimo linija eina kvadratu, reikia tai pašvelninti (tik neišsigąskite, jau ne kartą čia rašiau, kad daugumo panelių tokia pati plaukų augimo linija).
Manau, kad Jums tiktų tokie variantai:
user posted imageuser posted image
Ypač balsuočiau už šį:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 12, 20:52)

VAU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 01 24, 09:53)
Aš pritariu Jums ir manau, kad tikrai nesidarykite jokio kuodelio. Būkite palaidais arba pusiau palaidais. Sruogelėmis arba tiesiog plaukai pridenkite šiek tiek žandukus. Neatidenkite kaktos (turiu omeny nešukuokite plaukų į viršų), kadangi plaukų augimo linija eina kvadratu, reikia tai pašvelninti (tik neišsigąskite, jau ne kartą čia rašiau, kad daugumo panelių tokia pati plaukų augimo linija).

ačiū labai smile.gif)) už patarimus. man irgi paskutinis labiausia patinka.

dar radau viena variantą, bet cia jau man ilgio pritruktu, tokio grozio sukuosenai
[attachmentid=219200]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 24 sausio 2012 - 10:30
QUOTE(dangerele @ 2012 01 24, 11:21)
ačiū labai smile.gif)) už patarimus. man irgi paskutinis labiausia patinka

Jeigu Jūsų priekinės sruogelės ne tokios trumpos, tai ilgesnes galima lengvai prisegti šonuose ir jos tarsi bus ant veiduko, bet ir prisegtos tuo pačiu 4u.gif
Atsakyti
Įkeliu jau gautus savo auskariukus. Jie daug mažesni negu tikėjausi. Taip ant manęs jie atrodo, tokios dydžio proporcijos. Ką manote apie tokią šukuoseną, kur prisegiau? Aš kažkodėl vis vien linkstu prie pynimo, nenoriu sukeltų, surištų ar kitaip pritvirtintų plaukų, nes norisi, kad matytųsi plaukų ilgis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 01 24, 11:17)
Įkeliu jau gautus savo auskariukus. Jie daug mažesni negu tikėjausi. Taip ant manęs jie atrodo, tokios dydžio proporcijos. Ką manote apie tokią šukuoseną, kur prisegiau? Aš kažkodėl vis vien linkstu prie pynimo, nenoriu sukeltų, surištų ar kitaip pritvirtintų plaukų, nes norisi, kad matytųsi plaukų ilgis smile.gif

Jei yra galimybe siulyciau pasidaryti bandomaja sukuosena,nes panasia dariausi ir nuotraukoje visiskai nebuvo tokio vaizdo,atrode kaip paprasta kasele per sona smile.gif smile.gif
Atsakyti
kokios tinkamiausios sukuosenos, kai turiu ilga nosi? nesinori jos dar labiau paryskinti ir taip kompleksuoju blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 01 24, 22:25)
kokios tinkamiausios sukuosenos, kai turiu ilga nosi? nesinori jos dar labiau paryskinti ir taip kompleksuoju  blush2.gif  blush2.gif

slepti nosi ar kitus veido trukumus labiausiai padeda palaidi plaukai , galima juos gabanuoti , banguoti , kazkiek prisegti .. mano nuomone ivairios sukuosenos kur visi plaukai suristi ar suimti i kuodus ir pan lb isryskina ipatinagai nosi ..
Atsakyti
Aurore_

auskrai pats tas. Jei būtų dar didesni -atrodytu, kad su lėkštelėm ant ausų esi. Bendrai - labai faini auskarai. 100 balų. Originalūs

Sukuose -iš viso super. Tau pasisekė, kad turi ilgus plaukus ir tamsius, man ant jų viskas gražiau žiūrisi - jei kokį aksesuarą dar dėtum.

Matyt taip sakau, nes mano šviesūs ir kiek žemiau pečių, dabar įnirtingai auginu, kad galėčiau vestuvėm nors kokią šukuoseną padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Power-Lady @ 2012 01 25, 18:53)
Aurore_

auskrai pats tas. Jei būtų dar didesni -atrodytu, kad su lėkštelėm ant ausų esi. Bendrai - labai faini auskarai. 100 balų. Originalūs

Sukuose -iš viso super. Tau pasisekė, kad turi ilgus plaukus ir tamsius, man ant jų viskas gražiau žiūrisi - jei kokį aksesuarą dar dėtum.

Matyt taip sakau, nes mano šviesūs ir kiek žemiau pečių, dabar įnirtingai auginu, kad galėčiau vestuvėm nors kokią šukuoseną padaryti.

Ačiū, kažkaip net geriau pasijutau nuraminot smile.gif 4u.gif Aš irgi galvoju, kad nereikia persikrauti per daug. O į plaukus gal nieko nesegsiu, nes bijau, kas bus per daug. Bet... viską derinsiu su kirpėja ir kažkoks variantas išeis smile.gif

Na taip, man irgi buvo laikas, kai labai norėjau ilgesnių plaukų, bet užaugo kažkaip smile.gif Ir jums ataugs, tik nepamirškit vis stiprinti juos - bent kartą per savaitę kokią natūralią kaukę pasigaminkit wink.gif
Atsakyti
As manau, kad visi tie pynimai graziau atrodo ant sviesiu plauku. Ant tamsiu plauku ju kazkaip nesimato g.gif doh.gif
Atsakyti