Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Benice @ 2012 01 18, 11:34)
Graži, nes ant gražios merginos  biggrin.gif
Man atrodo, kad mintis čia buvo kitokia, tik taip jau įvyko, kad susivėlė  biggrin.gif

Padaryti nesunku, tik vat atlaikyti visuomenės nuomonių lietų būtų sunkiau  lotuliukas.gif

Na taip, gražus žmogus ir susivėlęs gražiai atrodo thumbup.gif
Nuomonės tai nieko wink.gif net svaiškiui kai parodžiau kelis variantus, tai šita sake gražu, o kai pažiūrėjo į dailias garbanas, sako, na, pusė velnio biggrin.gif o maniau, kad atvirkščiai sakys g.gif
Žodžiu, reiks bandyti, gal ne tiek suvelta, bet kažką panašaus, o jei jei nesigaus bandomas, tai liks tik banguotis g.gif

O kaip manot, prie tokio tipo šukuosenos kaip atrodytų veliumas pritaisytas? Ar geriau jau be jo, nors taip norisi...
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 15, 13:31)
geras, mano drauge irgi tuoksis su sia suknele  smile.gif

Truputi ne i tema blush2.gif kur radote suknele? 4u.gif
Atsakyti
Ir vėl aš doh.gif
Kadangi plaukų ilgis vos žemiau pečių, o akys krypsta į ilgų plaukų šukuosenas, galvoju, gal reiktų įsigyti plaukų tresus flirt.gif Prisižiūrėjau foto ir video apie juos, gražiai atrodo smile.gif Nusižiūrėjau siųstis Lush firmos, gal kam teko susidurti? g.gif Kažin kaip spalvą reiktų priderinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 19, 00:38)
Ir vėl aš  doh.gif
Kadangi plaukų ilgis vos žemiau pečių, o akys krypsta į ilgų plaukų šukuosenas, galvoju, gal reiktų įsigyti plaukų tresus  flirt.gif Prisižiūrėjau foto ir video apie juos, gražiai atrodo  smile.gif Nusižiūrėjau siųstis Lush firmos, gal kam teko susidurti?  g.gif Kažin kaip spalvą reiktų priderinti  g.gif

siulyciau Headkandy.com arba foxylocksextensions.com thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 19, 01:23)
siulyciau Headkandy.com arba foxylocksextensions.com  thumbup.gif

Aha, žiūrinėjau iš to antrojo puslapio irgi smile.gif Ir dar iš http://www.glamtimehair.com/ g.gif
O tas kur minėjau (Lush), tai dabar radau ne kokių atsiliepimų, kad ploni plaukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 18, 13:26)
O kaip manot, prie tokio tipo šukuosenos kaip atrodytų veliumas pritaisytas? Ar geriau jau be jo, nors taip norisi...

Galima pritaisyti, bet nuometas turėtų būti siauresnis, ne pūstas, kad jo ne daug tesimatytų, žodžiu dešrelė tokia. biggrin.gif

QUOTE(Pufaike @ 2012 01 19, 00:38)
Nusižiūrėjau siųstis Lush firmos, gal kam teko susidurti?  g.gif Kažin kaip spalvą reiktų priderinti  g.gif

Aš tai ėjau į pardę, žiūrėjau kuri spalva artimiausia ir įsidėmėdavau numeriuką 4u.gif
Konkrečiai su Lush nesu susidurus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 19, 01:28)
Aha, žiūrinėjau iš to antrojo puslapio irgi smile.gif Ir dar iš http://www.glamtimehair.com/  g.gif
O tas kur minėjau (Lush), tai dabar radau ne kokių atsiliepimų, kad ploni plaukai g.gif

Žinokite per ebay perku perpus pigiau, tik tiek, kad laukti reikia...ir reikia 2-jų pakuočių, tuomet plaukų būna užtektinai. 4u.gif
Atsakyti

sveikos, mano suknyte tokia
user posted image

kokia sukuosena labiau tiktu??? as noriu kuoduko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 19, 13:01)
user posted image
kokia sukuosena labiau tiktu??? as noriu kuoduko  4u.gif

As rinkciausi koki kuoda ar pan. suknele labai puosti ir garbanota, tad su plaukais to paties nesiulyciau daryti.
Atsakyti
Sveikos, ir man labai reikia jūsų pagalbos 4u.gif

nežinau, ką daryt su savo plaukais: jie yra trumpoki (ilgis iki ausų) ir nelabai dar išeina jų suimti gale, o suprantu, kad kažką tokio reikia daryti, nes kitaip už ko laikysis ilgas nuometas?...dar turiu 5 mėn, gal dar ataugs kažkiek, bet norisi bent jau kokią idėją turėt, pasirūpint kokias segtukais ar gėlytėm, o nieko nežinau.
suknelė va tokia: http://www.weddingdr...dding-gown-.jpg
mano plaukai linkę banguotis ir yra labai lankstūs, kaip pasuki taip ir stovi, kas suteikia daug džiaugsmo kirpėjoms biggrin.gif
labai būsiu dėkinga, jei kas kokia mintelę mestelės, nes pačiai visai galva susisuko doh.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 19, 13:01)
user posted image
kokia sukuosena labiau tiktu??? as noriu kuoduko  4u.gif

Jau ne kartą minėjau, kad visų pirmą reikia žiūrėti į veido bruožus, formą, o tik po to į suknelę. Prie šios suknelės galima priderinti labai daug šukuosenų, nes jos pagrindinis akcentas yra žemiau juosmens
Atsakyti
QUOTE(dowyle @ 2012 01 20, 00:41)
Sveikos, ir man labai reikia jūsų pagalbos  4u.gif

nežinau, ką daryt su savo plaukais: jie yra trumpoki (ilgis iki ausų) ir nelabai dar išeina jų suimti gale, o suprantu, kad kažką tokio reikia daryti, nes kitaip už ko laikysis ilgas nuometas?...dar turiu 5 mėn, gal dar ataugs kažkiek, bet norisi bent jau kokią idėją turėt, pasirūpint kokias segtukais ar gėlytėm, o nieko nežinau.

Didžiausia problema, kad nuometas ilgas, nes jis turi svorį, kuris tempia ir gali išardyti šukuoseną, tai turite išspręsti su savo kirpėja.
Rodau šukuosenas, kurias esu darius savo klientėms iš tumpų plaukų (pvz. kare kirpimo):
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Pavyzdžiai iš interneto.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 01 20, 14:36)
Didžiausia problema, kad nuometas ilgas, nes jis turi svorį, kuris tempia ir gali išardyti šukuoseną, tai turite išspręsti su savo kirpėja.
Rodau šukuosenas, kurias esu darius savo klientėms iš tumpų plaukų (pvz. kare kirpimo):

Labai gražūs pavyzdžiai! wub.gif ačiū, kažką panašaus reiks ir galvot... ax.gif
Atsakyti