Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

[quote=rimvydele,2011 07 26, 12:47]
[quote=[simple­],2011 07 26, 13:35]
Sveikos,mano vestuvine sukuosena buvo tokia pat kaip si smile.gif likau ja be galo patenkinta ax.gif
user posted image
o cia vien savi palukai buvo? ax.gif
[/quote]
taip cia buvo vien mano nuosavi plaukai,kazkada buvau ikelusi is vestuviu foto,ten gerai matesi
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 26, 10:52)
merginos, neismanau ka darysi su savo pakankamai trumpais bei plonais plaukais unsure.gif kuodas manau tikrai netiktu, kazka su palaidais reikia mastyti..kaip jum atrodo, kas man tiktu?

[attachmentid=215167]

vis dar laukiu jusu patarimu del sukuosenos tinkamos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvydele: 27 liepos 2011 - 09:56
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 27, 09:54)
vis dar laukiu jusu patarimu del sukuosenos tinkamos ax.gif

sprendžiant pagal nuotrauką, tai plaukai atrodo lygiai tokie patys, kaip pas mane biggrin.gif

tai man atrodo, kad tiktų kažkas iš tokių šukuosenų, kokias ir pati sau išsirinkau 4u.gif nes iš plonų trumpų plaukučių gražaus kuodo ar pynučių tikrai nepadarysi doh.gif
aš apsistojus esu ties paskutiniu variantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafijozė: 27 liepos 2011 - 15:31
QUOTE(mafijozė @ 2011 07 27, 16:30)
sprendžiant pagal nuotrauką, tai plaukai atrodo lygiai tokie patys, kaip pas mane  biggrin.gif

tai man atrodo, kad tiktų kažkas iš tokių šukuosenų, kokias ir pati sau išsirinkau  4u.gif nes iš plonų trumpų plaukučių gražaus kuodo ar pynučių tikrai nepadarysi  doh.gif
aš apsistojus esu ties paskutiniu variantu

tai vat, kad ploni, trumpi ir linkes pustis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 07 25, 11:05)
Jei suknelė per vieną petį tokia, ar tiktų šukuosena ant šono (ant kito, nei gėlės), kad sudarytų simetriją ar kaip tik vengti ir darytis lengvų garbanų "netvarkingą" kuodą?

hm, tik nuomonės prašau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 07 27, 16:50)
hm, tik nuomonės prašau  biggrin.gif

man rodos tiktu daug kas 4u.gif

solo siulyciau rinktis:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kiek ziedeliu i plaukus uzsakinejote pas floriste? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 07 27, 19:36)
man rodos tiktu daug kas 4u.gif

solo siulyciau rinktis:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kazin ar tokie kuodai labai isryskina nosi?
doh.gif
jei noriu ja pamaskuoti, gal labiau tiktu banguoti palaidi plaukai?
Atsakyti
Man atrodo, kad ploniems plaukams ir jeigu jie nėra dailūs, netinka palaidų plaukų šukuosenos. nebent garbanoti. Ypač jeigu dar niekada nebandėte garbanotų plaukų šukuosenos wink.gif

Ech...gražu tie kuodeliai, bet aš linkstu prie šukuosenų ir pynių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 27, 22:05)
kazin ar tokie kuodai labai isryskina nosi?
doh.gif
jei noriu ja pamaskuoti, gal labiau tiktu banguoti palaidi plaukai?

jums reiktu ziureti kokie orai nusimato Jusu vetsuviu diena rolleyes.gif ir kokia norite buti vetsuviu diena.

mano vetsuviu diena nusimate didelis lietus, debesuotumas ir griaustinis doh.gif dariausi plauku sukelima-kuoduka.
labai patiko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 26, 10:52)
merginos, neismanau ka darysi su savo pakankamai trumpais bei plonais plaukais unsure.gif kuodas manau tikrai netiktu, kazka su palaidais reikia mastyti..kaip jum atrodo, kas man tiktu?
[attachmentid=215153]

Žiūrėdama į foto pasakysiu savo nuomonę, aš manau atvirkščiai - palaidi plaukai - ne pats geriausias pasirinkimas. Šiaip kirpėjos naudoja įvairias pridėtines sruogas, jei "trūksta" plaukų...kad išgautų gražią šukuoseną...
Atsakyti
na stai, rodausi savo bandomaja, aisku, ji nera tobulai padaryta, kadangi buvo ne karta ardyta ir is naujo deliota..ivertinkite ar isvis cia ziurisi g.gif buvo pynimas is vieno sono, is kito, bangele vienokia ir kitokia ir palaidi plaukai, o po to suimti ax.gif
[attachmentid=215203][attachmentid=215201]
[attachmentid=215204][attachmentid=215202]
[attachmentid=215206]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvydele: 28 liepos 2011 - 16:13