[quote=rimvydele,2011 07 26, 12:47]
[quote=[simple],2011 07 26, 13:35]
Sveikos,mano vestuvine sukuosena buvo tokia pat kaip si likau ja be galo patenkinta
o cia vien savi palukai buvo?
[/quote]
taip cia buvo vien mano nuosavi plaukai,kazkada buvau ikelusi is vestuviu foto,ten gerai matesi
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 26, 10:52)
merginos, neismanau ka darysi su savo pakankamai trumpais bei plonais plaukais kuodas manau tikrai netiktu, kazka su palaidais reikia mastyti..kaip jum atrodo, kas man tiktu?
[attachmentid=215167]
[attachmentid=215167]
vis dar laukiu jusu patarimu del sukuosenos tinkamos
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 27, 09:54)
vis dar laukiu jusu patarimu del sukuosenos tinkamos
sprendžiant pagal nuotrauką, tai plaukai atrodo lygiai tokie patys, kaip pas mane
tai man atrodo, kad tiktų kažkas iš tokių šukuosenų, kokias ir pati sau išsirinkau nes iš plonų trumpų plaukučių gražaus kuodo ar pynučių tikrai nepadarysi
aš apsistojus esu ties paskutiniu variantu
QUOTE(mafijozė @ 2011 07 27, 16:30)
sprendžiant pagal nuotrauką, tai plaukai atrodo lygiai tokie patys, kaip pas mane
tai man atrodo, kad tiktų kažkas iš tokių šukuosenų, kokias ir pati sau išsirinkau nes iš plonų trumpų plaukučių gražaus kuodo ar pynučių tikrai nepadarysi
tai vat, kad ploni, trumpi ir linkes pustis
QUOTE(solo @ 2011 07 25, 11:05)
Jei suknelė per vieną petį tokia, ar tiktų šukuosena ant šono (ant kito, nei gėlės), kad sudarytų simetriją ar kaip tik vengti ir darytis lengvų garbanų "netvarkingą" kuodą?
hm, tik nuomonės prašau
QUOTE(solo @ 2011 07 27, 16:50)
hm, tik nuomonės prašau
man rodos tiktu daug kas
solo siulyciau rinktis:
QUOTE(maye @ 2011 07 27, 19:36)
kazin ar tokie kuodai labai isryskina nosi?
jei noriu ja pamaskuoti, gal labiau tiktu banguoti palaidi plaukai?
Man atrodo, kad ploniems plaukams ir jeigu jie nėra dailūs, netinka palaidų plaukų šukuosenos. nebent garbanoti. Ypač jeigu dar niekada nebandėte garbanotų plaukų šukuosenos
Ech...gražu tie kuodeliai, bet aš linkstu prie šukuosenų ir pynių
Ech...gražu tie kuodeliai, bet aš linkstu prie šukuosenų ir pynių
QUOTE(MissR @ 2011 07 27, 22:05)
kazin ar tokie kuodai labai isryskina nosi?
jums reiktu ziureti kokie orai nusimato Jusu vetsuviu diena ir kokia norite buti vetsuviu diena.
mano vetsuviu diena nusimate didelis lietus, debesuotumas ir griaustinis dariausi plauku sukelima-kuoduka.
labai patiko
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 26, 10:52)
merginos, neismanau ka darysi su savo pakankamai trumpais bei plonais plaukais kuodas manau tikrai netiktu, kazka su palaidais reikia mastyti..kaip jum atrodo, kas man tiktu?
[attachmentid=215153]
[attachmentid=215153]
Žiūrėdama į foto pasakysiu savo nuomonę, aš manau atvirkščiai - palaidi plaukai - ne pats geriausias pasirinkimas. Šiaip kirpėjos naudoja įvairias pridėtines sruogas, jei "trūksta" plaukų...kad išgautų gražią šukuoseną...
na stai, rodausi savo bandomaja, aisku, ji nera tobulai padaryta, kadangi buvo ne karta ardyta ir is naujo deliota..ivertinkite ar isvis cia ziurisi buvo pynimas is vieno sono, is kito, bangele vienokia ir kitokia ir palaidi plaukai, o po to suimti
[attachmentid=215203][attachmentid=215201]
[attachmentid=215204][attachmentid=215202]
[attachmentid=215206]
[attachmentid=215203][attachmentid=215201]
[attachmentid=215204][attachmentid=215202]
[attachmentid=215206]