Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(kasharass @ 2012 01 12, 14:29)
kas tie tresai?  blush2.gif  nelabai siuose dalykuose gaudausi  blush2.gif

Tresai tai prisegami plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 12, 15:34)
Tresai tai prisegami plaukai  smile.gif

o jie nesimato, kad netikri? kaskaip man netinka toks variatas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 12, 12:13)
Dėkoju  4u.gif  Prieš kiek laiko manote jau yra laikas, kada reikia eiti darytis bandomąją šukuoseną?  ax.gif
Paskutinioji šukuosena tikrai labai graži  wub.gif

Aš savo klientėms darau prieš mėnesį, nes tada jau yra tikslesnė vestuvinio įvaizdžio vizija, turima suknelė ir kiti priedai, prie kurių deriname šukuoseną.

Bandytis anksčiau nei prieš du mėnesius nepatariama, kadangi bėgant laikui Jūsų norai, aprangos ir įvaizdžio detalės gali pasikeisti, dėl to gali tekti ir vėl bandytis kitą šukuoseną.

QUOTE(kasharass @ 2012 01 12, 15:40)
o jie nesimato, kad netikri? kaskaip man netinka toks variatas  blush2.gif

Matosi? smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 01 12, 14:49)

Antros mergaitės labai graži šukuosena wub.gif Tokia mergaitiška-barbiška-princesiška wub.gif Labai mano skonio garbanėlės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 01 12, 14:29)
kas tie tresai?  blush2.gif  nelabai siuose dalykuose gaudausi  blush2.gif

prisegami plaukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 01 12, 15:49)
Aš savo klientėms darau prieš mėnesį, nes tada jau yra tikslesnė vestuvinio įvaizdžio vizija, turima suknelė ir kiti priedai, prie kurių deriname šukuoseną.

Bandytis anksčiau nei prieš du mėnesius nepatariama, kadangi bėgant laikui Jūsų norai, aprangos ir įvaizdžio detalės gali pasikeisti, dėl to gali tekti ir vėl bandytis kitą šukuoseną.
Matosi?  smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

na zinai, cia ir nesimatys, nors ir norint izvelgt biggrin.gif o realiai kaskaip nezinau blush2.gif na reikes kiek ataugs dziaugtis ilgiu blush2.gif , tik reikia sugalvoti, ka padarius su tokiais plakais, seip grazu palaidi, bet nezinau, visos grazios, o kas man tiktu niekaip neateina i galva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 01 12, 16:27)
na zinai, cia ir nesimatys, nors ir norint izvelgt biggrin.gif o realiai kaskaip nezinau  blush2.gif  na reikes kiek ataugs dziaugtis ilgiu  blush2.gif , tik reikia sugalvoti, ka padarius su tokiais plakais, seip grazu palaidi, bet nezinau, visos grazios, o kas man tiktu niekaip neateina i galva  ax.gif

Tai čia ir buvo visi mano darbai, kur segti tresai. Jei natūralaus plauko tresai, tai nyč nieko nesimato. Aišku, reikia dar kirpėjos, kuri moka prasisukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 01 12, 16:34)
Tai čia ir buvo visi mano darbai, kur segti tresai. Jei natūralaus plauko tresai, tai nyč nieko nesimato. Aišku, reikia dar kirpėjos, kuri moka prasisukt  biggrin.gif

taiva, o as neturiu tokios galimybes... sad.gif o kad grazu tai tikrai, bet va yra kaip yra, teks ieskot kasko ka eitu is mano plauku padaryt ax.gif
Atsakyti
Įdomu ar atėjus i saloną ir nupasakojus kokios šukuosenos nori, dar pavyzdį atsinešus, bet neminint, kad tai vestuvine šukuosena neplėštų nuo 100-150lt ir gautum ko nori ir apsieitum nebrangiai biggrin.gif , čia tik pamąstymas, ne teiginys..kažkodėl visi galvoja, kad jei tuokiesi, tai viskam gali švaistytis šimtais..(manikiūrai, pedikiūrai, šukuosena, makiažas) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 12, 16:48)
Įdomu ar atėjus i saloną ir nupasakojus kokios šukuosenos nori, dar pavyzdį atsinešus, bet neminint, kad tai vestuvine šukuosena neplėštų nuo 100-150lt ir gautum ko nori ir apsieitum nebrangiai  biggrin.gif , čia tik pamąstymas, ne teiginys..kažkodėl visi galvoja, kad jei tuokiesi, tai viskam gali švaistytis šimtais..(manikiūrai, pedikiūrai, šukuosena, makiažas)  doh.gif

Jeigu salone skiriasi kainos, t.y. pvz. vestuvinė šukuosena 150lt, o proginė 100lt, tai galima bandyti smile.gif nes vestuvinė, tai dažniausiai skirta nuotakoms, pamergėms.
Dažniausiai klausia, kokia proga...
Siūlau sakyti, kad tai bus fotosesija ir manau praslystumėte biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
va kaip as atrodau, plaukai kaskur tokio ilgio bus, kai sukuosena reikes daryt, tik kirpciukai ataugineja, nezinau ar kirpt juos sonu ar palikt, kad visai ataugtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 01 12, 18:01)
va kaip as atrodau, plaukai kaskur tokio ilgio bus, kai sukuosena reikes daryt, tik kirpciukai ataugineja, nezinau ar kirpt juos sonu ar palikt, kad visai ataugtu  ax.gif

Užteks to ilgio mirksiukas.gif Maniau, kad trumpesni Jūsų plaukučiai smile.gif
Svarbu stipriai negarbanoti, kad ilgis išliktų...
Kirpčiukų nekirpkite, kol Jūsų nepamatys kirpėja 4u.gif
Atsakyti