Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

as kaip tik atejau pasikonsultuoti su merginom zinovem apie sukuosena, o ziuriu cia tai daro ir kitos thumbup.gif
esu pailgo ovalaus veido, siek tiek stambesnio sudejimo panele, kazin ar galima butu daryti kuoduka ir kokio tipo tiktu??? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Future-bride: 02 sausio 2012 - 15:17
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 02, 16:03)
as kaip tik atejau pasikonsultuoti su merginom zinovem apie sukuosena, o ziuriu cia tai daro ir kitos  thumbup.gif
esu pailgo ovalaus veido, siek tiek stambesnio sudejimo panele, kazin ar galima butu daryti kuoduka ir kokio tipo tiktu??? g.gif
user posted image

Taip kuodukas tiktų ir manau, kad galima rinktis bet kokį, koks tik patinka.
Svarbiausia Jūsų atveju yra dengti kaktą arba bent jau jos šonus, nes plaukų augimo linija eina beveik kvadratu, tas labai išryškėja nuotraukose, negražiai žiūrisi, tad bent jau vieną šona reiktų dengti sruogelėmis, kirpčiais ar pan..

Tik nepergyvenkite dėl tos kaktos, čia pas daugelį panelių netaisyklingos tos linijos, pas mane irgi blush2.gif Tad reiškinys normalus 4u.gif Visa kita tobula - neturiu pastabų 4u.gif

O dėl sudėjimo - čia jau padės suknelė ir panašūs priedai.
Iš praeito sezono stabesnio sudėjimo buvo Merūno žmona ir visai gerai žiūrėjosi su kuoduku wub.gif (nors aš ir jai priekį pakoreguočiau ties kakta blush2.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 02 sausio 2012 - 15:38
QUOTE(Benice @ 2012 01 02, 16:36)
Taip kuodukas tiktų ir manau, kad galima rinktis bet kokį, koks tik patinka.
Svarbiausia Jūsų atveju yra dengti kaktą arba bent jau jos šonus, nes plaukų augimo linija eina beveik kvadratu, tas labai išryškėja nuotraukose, negražiai žiūrisi, tad bent jau vieną šona reiktų dengti sruogelėmis, kirpčiais ar pan..

Tik nepergyvenkite dėl tos kaktos, čia pas daugelį panelių netaisyklingos tos linijos, pas mane irgi  blush2.gif Tad reiškinys normalus  4u.gif Visa kita tobula - neturiu pastabų  4u.gif

O dėl sudėjimo - čia jau padės suknelė ir panašūs priedai.
Iš praeito sezono stabesnio sudėjimo buvo Merūno žmona ir visai gerai žiūrėjosi su kuoduku  wub.gif (nors aš ir jai priekį pakoreguočiau ties kakta  blush2.gif ).

dekoju uz pastabas ir patarimus 4u.gif taip meruno zmona ir man atrode neblogai, tik va su kakta ir as noreciau kad ji butu siek tiek dengta kazkaip. aciu uz pastabas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 02, 21:42)
dekoju uz pastabas ir patarimus  4u.gif  taip meruno zmona ir man atrode neblogai, tik va su kakta ir as noreciau kad ji butu siek tiek dengta kazkaip. aciu uz pastabas  4u.gif

Čia tik mano nuomonė, kitos gal patars kitką smile.gif
Svarbu, kad yra minčių, tai tikrai rasite sprendimą smile.gif
Atsakyti
Oj ir pas mane ta kakta kaip vyro, turiu ja auskta ir su labai dideliais(nu kaip cia pavadinus giliais) tais sonais..ir plauku neperdaugiausiai, nes siaip svieciasi pati galva pro tuos mano 5 plaukus..nesumastau ka daryti su sukuosena.kirpciu kirpti nenoriu..kaip uzslept ta kakta..o nuotraukose tai jo labai isdideja ta vieta, ir atrodau sau as jose kaip Kubilius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 01 03, 13:04)
Oj ir pas mane ta kakta kaip vyro, turiu ja auskta ir su labai dideliais(nu kaip cia pavadinus giliais) tais sonais..ir plauku neperdaugiausiai, nes siaip svieciasi pati galva pro tuos mano 5 plaukus..nesumastau ka daryti su sukuosena.kirpciu kirpti nenoriu..kaip uzslept ta kakta..o nuotraukose tai jo labai isdideja ta vieta, ir atrodau sau as jose kaip Kubilius smile.gif

Vajetau, kokia savikritiška biggrin.gif Nėra ten taip baisu, kaip galvojate, nes visuomet yra išeitis 4u.gif

Esant tokiai plaukų augimo linijai patariama daryti sklastymą per vidurį, nesvarbu kokia šukuosena. Jeigu plaukų mažai, tai galime prisegti plaukų tersus. Jeigu jie natūralaus plauko, tai tikrai nesimato, kad tai ne žmogaus plaukas. Tad variantų yra, jeigu yra bent 3 plaukai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
O kaip tokie variantai man tiktų? Tiesa, į plaukus, manau, nelabai tiktų ką nors segti, per daug bus visko apkrauta, kai auskarai gana masyvūs?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 01 03, 15:12)
O kaip tokie variantai man tiktų? Tiesa, į plaukus, manau, nelabai tiktų ką nors segti, per daug bus visko apkrauta, kai auskarai gana masyvūs?

Pirmas variantas tiktų, tik toj pusėj, kur gėlė reiktų bent ploną sruogelę istraukti - nebūtina, bet patartina. Jums nebent tokia smulki gėlytė tiktų, kaip ant auskariukų. Galima nebūtinai priekyje įsegti, galima ir iš galo papuošti.. smile.gif

Antras variantas netinka, nes su tokiu pynimu atsidaro kaktos grožiai smile.gif nebent pynimas būtų iš vienos pusės smile.gif
4u.gif
Atsakyti
galvoju apie sukuosena, kai plaukai subanguoti ir sumesti ant vieno sono,derinsiu prie auskaru, kurie : vienas ilgas is 3 gelyciu, o kitoje ausyje tik 1 gelyte.
tik va kad graziu pavydziu nelabai randu .
mano plaukai tamsiai rudi, ilgoki.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 06 sausio 2012 - 17:06
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 06, 18:06)
galvoju apie sukuosena, kai plaukai subanguoti ir sumesti ant vieno sono,derinsiu prie auskaru, kurie : vienas ilgas is 3 gelyciu, o kitoje ausyje tik 1 gelyte.
mano plaukai tamsiai rudi, ilgoki.
user posted image
user posted image

Superinė mintis thumbup.gif Labai palaikau, turėtų būti tikrai orginalu wub.gif Neatsisakykite savo sumanymo blush2.gif
Darėme šį sezoną tokią šukuoseną, įdėti čia negaliu-neturiu leidimo, bet galite pasižiūrėti mano puslapyje šukuosena Nr. 93 ir 94. Auskariukai buvo kitokie. Iš vieno šono buvo pynimas, iš kito palaidi banguoti, tad ir Jūs galite kažką "pasipinti" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 01 06, 23:20)
Superinė mintis  thumbup.gif Labai palaikau, turėtų būti tikrai orginalu  wub.gif Neatsisakykite savo sumanymo  blush2.gif
Darėme šį sezoną tokią šukuoseną, įdėti čia negaliu-neturiu leidimo, bet galite pasižiūrėti mano puslapyje šukuosena Nr. 93 ir 94. Auskariukai buvo kitokie. Iš vieno šono buvo pynimas, iš kito palaidi banguoti, tad ir Jūs galite kažką "pasipinti"  4u.gif

aciu uz sios idejos palaikyma smile.gif
wow wub.gif turite auksines rankas .

+ man problema dar tokia , kiek ieskau kazko paprastesnio, lengviau igyvendinamo, bet kartu ir grazaus, nes gali tekti savarankiskai sukuotis, musu vestuves vyks Jamaikoje, nezinau ar savo plaukus patikesiu viesbucio kirpejai ar pati darysiuos, taigi...

http://www.youtube.c...h?v=GXg7ZpesPcU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 06 sausio 2012 - 22:58
[quote=Benice,2012 01 07, 00:20]

Kokia kaina 62;63 šukuosenos ? Plaukai ilgio panašaus kaip nuotraukoje
Papildyta:
[quote=noraeleo,2012 01 06, 19:06]

Pirma super thumbup.gif
Norėčiau būtent ko nors panašaus, tik garbanų stipresnių g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savrina: 09 sausio 2012 - 10:40