Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

BEnice ačiū, tikrai nusikopinsiu į įdėjas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 12 27, 16:26)
Tylu ramu, miegam žiemos miegu  biggrin.gif
Parodau šukuoseną, kurią darėme nelabai ilgiems plaukams, vos-vos siekiantiems pečius, gal kažkuri nusikopijuosite idėją  4u.gif
Iš šonų:
user posted imageuser posted image
Iš galo:
user posted image

tikrai labai grazi sukuosena thumbup.gif
ir as panasios noriu
tik va mano plaukai labai sukniai sukasi ir labai greitai issileidzia idomumu ar kas nors pavyktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2011 12 29, 09:43)
tikrai labai grazi sukuosena  thumbup.gif
ir as panasios noriu
tik va mano plaukai labai sukniai sukasi ir labai greitai issileidzia idomumu ar kas nors pavyktu g.gif

Pavyktų 4u.gif Nuotakos plaukai panašaus tipo kaip ir Jusiškiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 12 29, 08:59)
Pavyktų  4u.gif Nuotakos plaukai panašaus tipo kaip ir Jusiškiai  smile.gif

susitikus su kirpeja reikes aptarti sia sukuosena gal ir man ka panasau sugalvotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 12 27, 18:26)
Tylu ramu, miegam žiemos miegu  biggrin.gif
Parodau šukuoseną, kurią darėme nelabai ilgiems plaukams, vos-vos siekiantiems pečius, gal kažkuri nusikopijuosite idėją  4u.gif

labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 30 gruodžio 2011 - 13:04
QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 23, 16:37)
as tai visada zinojau kad per vestuves mano sukuosena bus tokia http://www.google.lt...1t:429,r:2,s:49 mano plaukai tik bus iki uzpakalio... nors kirpeja jau uzsisakiau bet kazkodel galvoju jog gal paciai daryti , esu bandzius visai graziai pavyksta, dar pasipraktikuosiu iki liepos men gal ir visai nebereiks tos kirpejos o ir beto pinigeliu sutaupyciau.. g.gif

man labai grazu, nes paprasta. pasidalinkite paslaptimi , kaip darotes , su kokio tipo garbanuokliu? tokiu storu ar su ''morka''.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2011 12 30, 17:47)
man labai grazu, nes paprasta. pasidalinkite paslaptimi , kaip darotes , su kokio tipo garbanuokliu? tokiu storu ar su ''morka''.

pirmiausia tai issiplovus galva isdziovinu su dideliu apvaliu sepeciu arba susidedu karstus bigudukus 20min palaikau kad suteiktu purumo plaukams nes maniskiai labai ploni , o garbanoju su tiesintuvu.. kai kalbejau su kirpeja sake irgi su tiesintuvu garbanuoja , tai galvoju kuo ji mandriau padarys negu pati galiu g.gif
Atsakyti
sveikos noreciau savo sukuosena parodyti, man ji lb lb patiko wub.gif user posted image

user posted image
Atsakyti
Tikrai labai grazus plaukai ir sukuosena!
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 01 01, 22:30)
sveikos noreciau savo sukuosena parodyti, man ji lb lb patiko  wub.gif 

thumbup.gif Kokie ilgi Jūsų plaukai wub.gif
Nematytas variantas thumbup.gif
Atsakyti
Benice, ir visos kitos,

Prisegu savo pora nuotraukėlių. Įvertinusiosmano veido formą, patarkite, kokia šukuosena tiktų mini vestuvėms. Nenoriu garbanų. Noriu arba retro stiliaus šukuosenos arba įdomiai supintų plaukų.
Aksesuarai bus tokie: http://www.3dygsniai...komplektas.html
Auskarai gana nemaži - reikia, kad jie matytųsi.

Lauksiu atsiliepimųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 01 02, 12:21)
Benice, ir visos kitos,

Prisegu savo pora nuotraukėlių. Įvertinusiosmano veido formą, patarkite, kokia šukuosena tiktų mini vestuvėms. Nenoriu garbanų. Noriu arba retro stiliaus šukuosenos arba įdomiai supintų plaukų.
Aksesuarai bus tokie: http://www.3dygsniai...komplektas.html
Auskarai gana nemaži - reikia, kad jie matytųsi.
Lauksiu atsiliepimųsmile.gif

Na, jeigu auskariukai tokie, kaip rodote, tai juos tikrai reiktų parodyti. Papuošaliukai labai puošnūs ir jeigu vestuvės bus "mini", tai siūlyčiau ką nors paprastesnio, nes jei aksesuarai ryškūs ir šukuosena išraiškinga, tai gali būti per daug "apkrauta" (nžn kokį čia žodį parinkus). Žodžiu gali būti per daug.

Man atrodo, kad veidukas neproblematiškas, tad rinkčiausi kažką paprastesnio:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Pynimų nesirinkčiau, kadangi ant tamsių plaukų nelabai gerai matos. Bent jau man taip atrodo g.gif
Atsakyti