Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(beddable @ 2011 12 12, 11:53)
Didelis dekui pirmoji labai patiko smile.gif Ir paprasta ir grazu  4u.gif

aš radau štai ką,manau jums labai tiktų

user posted image user posted image

user posted image user posted image

nu va kažkas tokio g.gif

Atsakyti
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 12 15, 10:28)
aš radau štai ką,manau jums labai tiktų

user posted image  user posted image

user posted image  user posted image

nu va kažkas tokio g.gif

Labai grazios,bet mano turi buti atidengta nugara smile.gif Mano plaukai iki pat sedimosios uzaugo,tai uzdengtu visa nugara smile.gif
Atsakyti
Nematyta šukuosena (tik pačios manekenės plaukai prastokai atrodo).
user posted image
Atsakyti
user posted image

fgfj

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

foto

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 15 gruodžio 2011 - 20:02
QUOTE(beddable @ 2011 12 15, 17:35)
Labai grazios,bet mano turi buti atidengta nugara smile.gif Mano plaukai iki pat sedimosios uzaugo,tai uzdengtu visa nugara smile.gif

jai tokie ilgi tikrai netiks tos kur ikėliau,kad nugara atvira būtų,na GOOGLe visagalis,o ir pačios kirpėjos turi katalogus.sėkmės susirast savo svajonių šukuoseną 4u.gif
Atsakyti
merginos jai norit sutaupyt ir ismokt kaip pasidaryt sukuosena paciai paziurekit sios merginos video filmukus , http://www.youtube.c...u/3/wLJgEOIN-uY thumbup.gif man labai grazu ka ji daro ir taip negva atrodo.. doh.gif
Atsakyti
matyt pati kirpėja yra tai lengva jai rankytes ant savo galvos mėtyt...krikštynoms,išleistuvėms,Naujiems metams,gimtadieniams paaeksperimentuot galima,bet manau tik ne vestuvėm juk tokia ta akimirka ir grožis svarbu nuotakai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 12 16, 09:29)
matyt pati kirpėja yra tai lengva jai rankytes ant savo galvos mėtyt...krikštynoms,išleistuvėms,Naujiems metams,gimtadieniams paaeksperimentuot galima,bet manau tik ne vestuvėm juk tokia ta akimirka ir grožis svarbu nuotakai 4u.gif

Idėjų tikrai fainų galima užmatyt, bet Jūs teisi dėl to, kad ta mergaitė arba kirpėja, arba tiesiog darosi sau tokias šukuosenas kiekvieną dieną.

Aš pati šukuosenų meistrė, pasidarau sau, kaip ir ji, bet tam turiu specialų veidrodį su sparnais, kur matosi galas, o ji žiūrėdama į sieną susipina išvirkštinę kasą, po to automatiškai ima už tų dalių, kur galima patraukt/ištaršyt ir koreguoja...Aš be veidrodžio turėčiau kruopščiai apsičiupinėti, kur tos dalys yra, o ji lengvais judėsiukais ir iškart čiumpa už reikiamos dalies...Tad eilinė panelė šventės dieną tik susigadintų sau nuotaiką su tokiais bandymais...Kasdienai, tai visai smagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 12 16, 10:55)
Idėjų tikrai fainų galima užmatyt, bet Jūs teisi dėl to, kad ta mergaitė arba kirpėja, arba tiesiog darosi sau tokias šukuosenas kiekvieną dieną.

Aš pati šukuosenų meistrė, pasidarau sau, kaip ir ji, bet tam turiu specialų veidrodį su sparnais, kur matosi galas, o ji žiūrėdama į sieną susipina išvirkštinę kasą, po to automatiškai ima už tų dalių, kur galima patraukt/ištaršyt ir koreguoja...Aš be veidrodžio turėčiau kruopščiai apsičiupinėti, kur tos dalys yra, o ji lengvais judėsiukais ir iškart čiumpa už reikiamos dalies...Tad  eilinė panelė šventės dieną tik susigadintų sau nuotaiką su tokiais bandymais...Kasdienai, tai visai smagu  ax.gif

na nabent issirinkti patinkancia sukuose ir praktikuotis darytis iki vestuviu thumbup.gif bet jauciu gali ir ta sukuosena atsibost kol ismoksi .. g.gif
Atsakyti
nu jo ir rankelės nusvirs ir bus kaip pas bezdžionę tą svarbią dieną kol susitaršysi juos užupakalį ir žiedelio nebeužmaus jaunikiui biggrin.gif

šeip matosi ir plaukai jos labai dėkingi yra tam,o būna plaukų kaip "pakulos" tai kur jau čia taip susuksi unsure.gif pati sau

aišku pažiūrėt labai gražu ir įdomu ir kažką pabandyt gal norėtūsi,nu reiks iki naujako pataršyt savo plaukuoseną mažum sukursiu kokį šedevrą biggrin.gif
Atsakyti
sekmes bandant biggrin.gif as tai vakar isbandziau sita http://www.youtube.c...h?v=ho03t3OAAag per nakti palaikiau syrit issilaidau tai labai patenkinta likau , nors mano plaukai iki juosmens bet graziai gavos, tik as juos isnaujo perisau aukstai ir iskedenau arbanas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 16, 15:41)
sekmes bandant  biggrin.gif  as tai vakar isbandziau sita http://www.youtube.c...h?v=ho03t3OAAag per nakti palaikiau syrit issilaidau tai labai patenkinta likau , nors mano plaukai iki juosmens bet graziai gavos, tik as juos isnaujo perisau aukstai ir iskedenau arbanas  thumbup.gif

Mes mielai pamatytume nuotraukyčių blush2.gif
O nebeliko nuo gumytės "įspaudų" ant plaukų? g.gif
Atsakyti