Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(savrina @ 2011 11 20, 18:41)
Labai graži šukuosena, įsivaizduoju save būtent su didžiulėmis stambiomis garbanomis, pati esu garbanė, tačiau norėtusi dailių, tvarkingų ir stambesnių, nei manosios, taigi tavo šukuosena išpildo visus šiuos kriterijus  bigsmile.gif Kadangi vyras mano garbanas be galo myli, noriu jas tą dieną pasidaryti visiškai tobulas  smile.gif

Prašau išduok kur dareisi, kiek laiko truko, kokia kaina  4u.gif

Dėkui už komplimentus 4u.gif Mano akimis, mano šukuosena tą dieną taip pat buvo 10 balų, t.y. būtent tokia kaip įsivaizdavau (gal net dar idealesnė nei galėjau įsivaizduoti) blush2.gif
Dariausi pas šitą kirpėją http://www.tavokirpeja.webs.com/ 4u.gif Viskas truko apie 2 val. (bet čia įskaitant galvos plovimą ir džiovinimą). Beje, gana nemažai laiko užėmė gėlės segimas į plaukus ax.gif
Kainytė buvo 50 Lt. Tik prieš pačią šukuoseną dariausi bandymą, kad kirpėja pamatytų kokiomis konkrečiai priemonėmis būtų galima išgauti mano pageidaujamą rezultatą.
Pridedu dar vieną nuotrauką, kokia graži buvau šitą ypatingą dieną blush2.gif
user posted image
Beje, natūraliai aš irgi garbanė, tik tos garbanos netaisyklingos ir smulkesnės nei norėjau turėti per savo gražiausią dieną mirksiukas.gif
Mano natūralūs plaukučiai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 20 lapkričio 2011 - 20:58
QUOTE(gytukas85 @ 2011 11 20, 22:57)
Dėkui už komplimentus  4u.gif  Mano akimis, mano šukuosena tą dieną taip pat buvo 10 balų, t.y. būtent tokia kaip įsivaizdavau (gal net dar idealesnė nei galėjau įsivaizduoti)  blush2.gif
Dariausi pas šitą kirpėją http://www.tavokirpeja.webs.com/  4u.gif Viskas truko apie 2 val. (bet čia įskaitant galvos plovimą ir džiovinimą). Beje, gana nemažai laiko užėmė gėlės segimas į plaukus  ax.gif 
Kainytė buvo 50 Lt. Tik prieš pačią šukuoseną dariausi bandymą, kad kirpėja pamatytų kokiomis konkrečiai priemonėmis būtų galima išgauti mano pageidaujamą rezultatą.
Pridedu dar vieną nuotrauką, kokia graži buvau šitą ypatingą dieną  blush2.gif
user posted image
Beje, natūraliai aš irgi garbanė, tik tos garbanos netaisyklingos ir smulkesnės nei norėjau turėti per savo gražiausią dieną  mirksiukas.gif
Mano natūralūs plaukučiai:
user posted image

Pasikartosiu - 10balų wub.gif
Ech kaip gaila, kad Kaune tavo kirpėja ax.gif
Na viliuosi ir sostinėje rasti gerą meistrę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 21, 09:36)
Pasikartosiu - 10balų  wub.gif
Ech kaip gaila, kad Kaune tavo kirpėja  ax.gif
Na viliuosi ir sostinėje rasti gerą meistrę  bigsmile.gif

Už tokią kainą turbūt sunku rasti - sostinėje. Vien tik nuvažiavimas iki klientės plius priemonės kainuotų tiek, kiek šukuosena doh.gif
Pasisekė, Kaune galbūt viskas kitaip, nors kiek pažįstu meistrių, tai kainos panašios kaip ir Vilniuje, tik ši minėta kirpėja kažkaip stebuklingai pigiai daro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 11 21, 20:17)
Už tokią kainą turbūt sunku rasti - sostinėje. Vien tik nuvažiavimas iki klientės plius priemonės kainuotų tiek, kiek šukuosena  doh.gif
Pasisekė, Kaune galbūt viskas kitaip, nors kiek pažįstu meistrių, tai kainos panašios kaip ir Vilniuje, tik ši minėta kirpėja kažkaip stebuklingai pigiai daro  thumbup.gif

Čia todėl, kad namie dirba wink.gif Kirpykloje tikrai brangiau būtų smile.gif Be to, aš pati pas ją važiavau, o ne ji į mūsų namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 11 21, 21:50)
Čia todėl, kad namie dirba wink.gif Kirpykloje tikrai brangiau būtų smile.gif Be to, aš pati pas ją važiavau, o ne ji į mūsų namus smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 11 21, 22:17)
Už tokią kainą turbūt sunku rasti - sostinėje. Vien tik nuvažiavimas iki klientės plius priemonės kainuotų tiek, kiek šukuosena  doh.gif
Pasisekė, Kaune galbūt viskas kitaip, nors kiek pažįstu meistrių, tai kainos panašios kaip ir Vilniuje, tik ši minėta kirpėja kažkaip stebuklingai pigiai daro  thumbup.gif

Kam kviestis i namus kai galima pačiai nuvažiuoti smile.gif
O Vilniuje ne už 50, bet už 70lt galima rasti, nekalbu apie "tortus" ant galvos, kurių negaliu pakęsti ax.gif Gal jie ir kainuoja daugiau biggrin.gif
O jei subtili ir paprasta šukuosena nekainuos daug labai.

Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 29, 14:55)
O jei subtili ir paprasta šukuosena nekainuos daug labai.

Tai vat klystate - subtilią, lengvą ir gražią padaryti sunkiau nei tortą. Turint omeny, kad viskas taip ir išsilaikytų visą dieną...Ant torto lako pripurkšti galima bylenkiek, o ant tų lengvučių juk nesižiūrės, nes nebus paprasta tuomet biggrin.gif Taigi padaryti tai, apie ką šnekate irgi menas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 11 29, 16:02)
Tai vat klystate - subtilią, lengvą ir gražią padaryti sunkiau nei tortą. Turint omeny, kad viskas taip ir išsilaikytų visą dieną...Ant torto lako pripurkšti galima bylenkiek, o ant tų lengvučių juk nesižiūrės, nes nebus paprasta tuomet  biggrin.gif  Taigi padaryti tai, apie ką šnekate irgi menas  ax.gif

Aš nekalbu apie sudėtingumą smile.gif
Kalbu apie kainas, radau už 70lt, tai čia manau nėra brangu..
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 29, 15:56)
Aš nekalbu apie sudėtingumą  smile.gif
Kalbu apie kainas, radau už 70lt, tai čia manau nėra brangu..

Savrina, pasidalink, prasau, info, apie savo atrasta kirpykla wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 11 20, 20:57)
Mano akimis, mano šukuosena tą dieną taip pat buvo 10 balų, t.y.

Tikrai labai gražiai atrodėte, ne tik šukuosena tobula, bet ir makiažas labai gaivus ir gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2011 11 29, 20:14)
Savrina, pasidalink, prasau, info, apie savo atrasta kirpykla wink.gif

Indola, Totorių g. centre (šalia Gedimino pr.)
I sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 11 29, 22:38)
Tikrai labai gražiai atrodėte, ne tik šukuosena tobula, bet ir makiažas labai gaivus ir gražus  4u.gif

Labai dėkui už komplimentus blush2.gif
Iš tiesų šitą dieną jaučiausi (ir, manau, atrodžiau) tikrai labai graži blush2.gif
Makiažu irgi likau patenkinta (ypač kilometro ilgio blakstienomis iki dangaus ax.gif ), nors prieš jį darant galvojau, kad šiek tiek ryškesnių akių norėčiau, bet prieš baigiant nusprendžiau jau nieko neprašyti keisti, nes ir taip gražiai gavosi smile.gif
Atsakyti