Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(agnytia_number1 @ 2011 11 13, 09:31)
fantastika  wub.gif

wub.gif super!
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 12, 21:52)

Tikrai Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 12, 19:52)

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif
[/quote]
wub.gif mmm gaila, kad mano vestuves jau praejo.. tiktrai buciau zinojusi, kokios sukuosenos noriu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Prietarai, tobula sukuosena... tik tavo plaukai ilgi, taip? Kazkin kaip kazka panasaus sugalvot galima plaukam, kurie pecius vos siekia...
Atsakyti
o as darysiu kuoduka.Kadangi tortu ant galvos nesiruosiu sukt.Bus kuodas manau klasikinis,o visa kita taip pat smile.gif tik dar kirpciukus turiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 12, 21:52)

Labai labai graži šukuosena - tobula wub.gif
Atsakyti
pas mane yra kirpčiai, kirpti tiesiai, padėkite rasti gražią šukuoseną, ir kirpėja Vilniuje kuri galėtų ją padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Prietarai, gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2011 11 14, 19:25)
Prietarai, tobula sukuosena... tik tavo plaukai ilgi, taip? Kazkin kaip kazka panasaus sugalvot galima plaukam, kurie pecius vos siekia...

Galima padaryti net ir esant kare kirpimui. Čia esmė labiau ne plaukų ilgyje, bet veido formoje. Taip sukelti plaukai mažai kam tinka...Žodžiu pasibandykite būtinai.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 11 18, 10:01)
Galima padaryti net ir esant kare kirpimui. Čia esmė labiau ne plaukų ilgyje, bet veido formoje. Taip sukelti plaukai mažai kam tinka...Žodžiu pasibandykite būtinai.

Na, reikes kazka panasaus pabandyt... galima kelias sruogas gal ir ant veido paleist, jeigu taip netiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 11 09, 17:37)
Mano šukuosena  blush2.gif 
Kol kas profesionalaus fotografo nuotraukų neturiu, bet daugmaž matosi, kaip atrodė. Man pačiai labai labai patiko ir manau, kad tikrai tiko  ax.gif  Per vestuves jaučiausi kaip tikra princesė  blush2.gif
user posted image user posted image user posted image

Labai graži šukuosena, įsivaizduoju save būtent su didžiulėmis stambiomis garbanomis, pati esu garbanė, tačiau norėtusi dailių, tvarkingų ir stambesnių, nei manosios, taigi tavo šukuosena išpildo visus šiuos kriterijus bigsmile.gif Kadangi vyras mano garbanas be galo myli, noriu jas tą dieną pasidaryti visiškai tobulas smile.gif

Prašau išduok kur dareisi, kiek laiko truko, kokia kaina 4u.gif
Atsakyti