Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Aurore_ @ 2011 10 16, 20:12)
Labai ačiū, Benice, už nuotraukėles pynimų. Pora išsisaugojau būsimoms vestuvėms smile.gif
Na bet neišbandžius nesužinosi, ar moka kirpėja ar ne. Iš tiesų, jeigu tuo neužsiima ir nesugeba, tai galėtų pasakyti iš anksto, kad ne jos jėgoms.

Tai manau, kad pasakys, bent jau turėtų, nes ką kitaip turėtų daryti biggrin.gif Juk nepradės garbanoti jeigu prašote pynimo lotuliukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Aciu Benice labai uz pavyzdelius 4u.gif siandien vaziuosiu pas ta kirpeja ziuresim kas cia bus, nebezinau ka su tais plaukais tada reiks daryt jei ji nemokes pynimu doh.gif namie jau isbandziau visokiais budais garbanoti savo plaukais be sansu net nesusigarbanoja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Farah @ 2011 10 19, 13:42)
Aciu Benice labai uz pavyzdelius  4u.gif siandien vaziuosiu pas ta kirpeja ziuresim kas cia bus, nebezinau ka su tais plaukais tada reiks daryt jei ji nemokes pynimu  doh.gif namie jau isbandziau visokiais budais garbanoti savo plaukais be sansu net nesusigarbanoja  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai ką nors pasiūlys, manau ax.gif Dėl garbanojimo - reikia žinoti ir technikas, kokias priemones tepti..žodžiu yra niuansų. Kartais atrodo tiesus plaukas, bet tinkamai apdorojus ir normaliai susigarbanoja... ax.gif
Praneškite kaip sekėsi - mums įdomu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kas galite parekomenduoti kirpėją Kaune, kuri gražias šukuosenas darytų.

buvau vieną tokią nusižiūrėjusi, tai ji jau kitai vasaria užimta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Farah @ 2011 10 19, 13:42)
Aciu Benice labai uz pavyzdelius  4u.gif siandien vaziuosiu pas ta kirpeja ziuresim kas cia bus, nebezinau ka su tais plaukais tada reiks daryt jei ji nemokes pynimu  doh.gif namie jau isbandziau visokiais budais garbanoti savo plaukais be sansu net nesusigarbanoja  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Iš tiesų aš taip galvodavau apie savo tiesius plaukus, kad jų neįmanoma sugarbanoti. Bet kiek salonuose garbanojo - laikosi puikiai, nes ir spec. priemonių turi, ne taip kaip namie - tik putos ir lakas. Man kai pati garbanoju irgi minimaliai laikosi.
Atsakyti
Aurore ziurejau ziurejau ir man tavo avatare patiko pynimas biggrin.gif bigsmile.gif Siandien nuejau pas kirpeja bet ne pas ta kuri darys viska bet pas kita vaika vedziau kirpti tai pasikonsultavau biski biggrin.gif ta pati isaiskino ka ir Benice mano plaukai ilgi ir sunkus del to man paciai be sansu susigarbanot doh.gif tai ka dabar laukiam sestadienio atvaziuos dvi kirpejos tegu ka nors sumasto man sake sumastys biggrin.gif po visko pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 09 05, 09:56)
keliu savo nuotraukele smile.gif
user posted image

Labai puikūs auskarai! 4u.gif
Smagu kai ir į juos jaunosios atkreipia dėmesį smile.gif
Man juos sugalvoti ne ką mažesnis galvos skausmas, nei išsirinkti batelius ar puokštę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2011 10 22, 21:04)
Labai puikūs auskarai!  4u.gif
Smagu kai ir į juos jaunosios atkreipia dėmesį smile.gif
Man juos sugalvoti ne ką mažesnis galvos skausmas, nei išsirinkti batelius ar puokštę  g.gif

pritariu wink.gif vis kazkaip idomiau atrodo wink.gif
Atsakyti
Sveikos panos 4u.gif mes va jau po vestuviu ikeliu savo pynima ax.gif
user posted image o cia is galo user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Farah: 01 lapkričio 2011 - 11:46
QUOTE(Farah @ 2011 11 01, 12:44)
Sveikos panos  4u.gif mes va jau po vestuviu ikeliu savo pynima  ax.gif
o cia is galo user posted image

labai gražiai iš galo atrodo toks platus pynimas smile.gif
Atsakyti
Farah, labai gražus pynimas, ypač iš galo gražiai atrodo good.gif
Atsakyti
kazin o jei kasa pintis, normaliai gausis ilga veliuma prisegt ar nelabai? man tos kasos taip zavingai atrodo , beto, dar ir labai patogiai, tik va klausimas del veliumo g.gif
Atsakyti