Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Manoji 4u.gif Mano galva, atrodė kukliai, paprastai ir nuotakiškai, tik kad sruogavimas duoda dar kitokesnį vaizdą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 25 rugsėjo 2011 - 16:27
QUOTE(solo @ 2011 09 25, 16:25)
Manoji   4u.gif Mano galva, atrodė kukliai, paprastai ir nuotakiškai, tik kad sruogavimas duoda dar kitokesnį vaizdą biggrin.gif

wub.gif grazu smile.gif labai patiko
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 09 25, 17:25)
Manoji   4u.gif Mano galva, atrodė kukliai, paprastai ir nuotakiškai, tik kad sruogavimas duoda dar kitokesnį vaizdą biggrin.gif

va toks sruogavimas man labai patinka. plaukai nesulaizyti tokie gaunasi. super.kur daretes jeigu klaipedoje?
Atsakyti

Aga ir man patinka bigsmile.gif Matosi, kad kirpėja kreatyvi, nes dauguma paprastai priekį sulaižo, kas jau pabodę iki gyvo kaulo doh.gif

Graži šukuosena ir labai daili nuotaka
wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai. klementyna, šukuoseną darė kirpėja Sandra (labiau šukuosenų meistrė nei kirpėja) Klaipėdoje smile.gif
Atsakyti

man irgi labai grazu 4u.gif ir bendras vaizdas puikus, viskas tarpusavy dera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 09 25, 21:34)
Ačiū labai. klementyna, šukuoseną darė kirpėja Sandra (labiau šukuosenų meistrė nei kirpėja) Klaipėdoje smile.gif

Pas mus Vilniuje tokių daugiau reiktų ax.gif Nes kirpėjų daug, o kas specializuotųsi būtent šukuosenose ir gerai tai darytų - deja, mažai unsure.gif

Atsakyti

labai labai gražu! wub.gif Super 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gal galit nukreipt pas kirpeja ar siaip megstancia daryti pynimus ivairius,esu daugmaz sugalvojus,tik reik kuri gerai pina,aciu,lauksiu i az.kaunas
Atsakyti
Laba diena panos smile.gif

prasau biski pagalbos ax.gif zinau cia daug meistiu pagal sukuosenas yra ir pagal ju jieskojima internete biggrin.gif labai noriu pynimo savo plaukams (busiu svecias) galvojau eit palaidais bet su jais susitvarkyt neina ilgi ir nepaklusnus zodziu smile.gif maciau pora pynimu buvot imetusios, as kiek jieskojau googlinau nieko nerandu arba blogai jieskau blush2.gif o ir reikia man greitai vestuves kita savaite kirpejos akyse nemacius doh.gif gal padetumet man su kokiais nors pavyzdziais blush2.gif 4u.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Farah @ 2011 10 14, 13:47)
Laba diena panos smile.gif

prasau biski pagalbos  ax.gif zinau cia daug meistiu pagal sukuosenas yra ir pagal ju jieskojima internete  biggrin.gif labai noriu pynimo savo plaukams (busiu svecias) galvojau eit palaidais bet su jais susitvarkyt neina ilgi ir nepaklusnus zodziu  smile.gif maciau pora pynimu buvot imetusios, as kiek jieskojau googlinau nieko nerandu arba blogai jieskau  blush2.gif o ir reikia man greitai vestuves kita savaite kirpejos akyse nemacius  doh.gif gal padetumet man su kokiais nors pavyzdziais  blush2.gif  4u.gif  ax.gif

Gal bent kiek pagelbėsiu...
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Su pynimais atsargiai reikia, ne visos kirpėjos moka juos daryti, t.y. daug kas nemoka...
Atsakyti
Labai ačiū, Benice, už nuotraukėles pynimų. Pora išsisaugojau būsimoms vestuvėms smile.gif
Na bet neišbandžius nesužinosi, ar moka kirpėja ar ne. Iš tiesų, jeigu tuo neužsiima ir nesugeba, tai galėtų pasakyti iš anksto, kad ne jos jėgoms.
Atsakyti