Dancer jūsų žavesis konpensavo kirpėjos klaidas
QUOTE(zivjana @ 2011 08 24, 09:13)
Labai nemaloniai pasijutau paskaičiusi šį atsiliepimą, nes pas Jolitą kerpuosi, dažausi (tiesa, šukuosenos darytis neteko... ) jau daugiau kaip 5 metai ir viskas visada super būna Labai gaila, kad teko nusivilti per tokią svarbią šventę kaip vestuvės Tiesiog norėjau šiek tiek "reabilituoti" šią kirpėją, nes bent jau aš per visą šį laikotarpį nei minutei nesigailėjau, kad patikiu savo plaukučius jai
Jūs kerpatės, o nesidarote šukuosenų - čia didelis skirtumas
Dancer - šypsena
QUOTE(ernesin @ 2011 08 28, 19:22)
Labas vakaras,
Gal galite patarti kur Vilniuje būtų galima įsigyti papuošalų/gėlių plaukams, ieškau kažko panašaus kaip šioje nuotraukoje, iš anksto visoms atsakiusioms dėkoju
Gal galite patarti kur Vilniuje būtų galima įsigyti papuošalų/gėlių plaukams, ieškau kažko panašaus kaip šioje nuotraukoje, iš anksto visoms atsakiusioms dėkoju
As ir labai noriu plaukuose tokios geles!!!!!
QUOTE(idomele @ 2011 08 30, 11:00)
As ir labai noriu plaukuose tokios geles!!!!!
Manau tokia gelyte galetumet pasidaryti ir pacios, arba paprasyti kokios mergaites kuri uzsiima rankdarbiais, ju darymas tikrai nera labai sudetingais, tik kantrybes ir laiko reikia
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 30, 20:25)
Manau tokia gelyte galetumet pasidaryti ir pacios, arba paprasyti kokios mergaites kuri uzsiima rankdarbiais, ju darymas tikrai nera labai sudetingais, tik kantrybes ir laiko reikia
Jei neklystu, mūsų forumietė Benice daro panašias gėlytes
QUOTE(elenagilbert @ 2011 08 30, 22:52)
Labai gražu aš ir kažką panašaus darysiuos..
geras pasirinkimas
Kirpėja man tokią padarė kai atsiėmiau nuotraukas, tada ir pamačiau, kaip plaukai iš tikrųjų buvo sušukuoti
QUOTE(Dancer @ 2011 08 30, 21:26)
Jei neklystu, mūsų forumietė Benice daro panašias gėlytes
Iš panašių šiuo metu yra tik tokia:
Super, labai gražu!!! Tik turėkite omenyje, kad plaukų turi būti pakankamai daug ir ant šviesių bus toks vaizdas, bet ant tamsių jau nebe...
QUOTE(Kirisama @ 2011 09 01, 09:49)
Kirpėja man tokią padarė kai atsiėmiau nuotraukas, tada ir pamačiau, kaip plaukai iš tikrųjų buvo sušukuoti
Visai įdomiai, taip vasariškai