Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 07 20, 21:26)
Na, jau antrosios emocija.  wub.gif  wub.gif

Noriu sutikti su Svajone mūsų, jog tam, kad laužyt taisykles reikia pirma jas žinoti. Ir tikrai, kartais laikantis taisyklių sunku padaryti gerą kadrą, kuris kalbėtų. Bet iš kitos pusės, kartais jos labai padeda.  rolleyes.gif

Visiškai sutinku, kad reikia prieš tai mokėti taisykles,kad galėtum jas laužyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:21)
uoj jei tai karinė paslaptis, sorry maggie  blush2.gif 

Jai.
Žinau, kad rG taiso tavo žodžius. Bet šį kartą aš pamačiau ir noriu pataisyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 20, 21:29)
Jai.
Žinau, kad rG taiso tavo žodžius. Bet šį kartą aš pamačiau ir noriu pataisyti.  4u.gif

ups doh.gif va ir mano laužymas taisyklių , tik lietuvių kalboje lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:30)
ups  doh.gif  va ir mano laužymas taisyklių , tik lietuvių kalboje  lotuliukas.gif  doh.gif

Nieko, kai pamatai klaidą ar ją kas pataiso, po to manau, visam gyvenimui atsimeni. biggrin.gif 4u.gif Bent jau man taip būna.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 20, 21:31)
Nieko, kai pamatai klaidą ar ją kas pataiso, po to manau, visam gyvenimui atsimeni.  biggrin.gif  4u.gif  Bent jau man taip būna.

pala,dabar galvoju, o tai "jei" čia buvo "jeigu" trumpinys, tikrai rašosi "jai" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:37)
pala,dabar galvoju, o tai "jei" čia buvo "jeigu" trumpinys, tikrai rašosi "jai" ?  g.gif

jei jei turi but biggrin.gif gerai sikart parasei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 19:22)
na ką, nors ir ne taip kaip turi būti pagal taisyklės horizontalus kadras, bet vistiek dedu teminei Cinematic

Labai vykusiai atskleidžia temą šis kadras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 20, 21:29)
Jai.
Žinau, kad rG taiso tavo žodžius. Bet šį kartą aš pamačiau ir noriu pataisyti.  4u.gif

si karta ji buvo teisi, rolleyes.gif
abojenei reiksti zodelis JEI rasomas su ei
jeigu vartojant naudininko linksni kam, tada JAI
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 21:38)
jei jei turi but biggrin.gif gerai sikart parasei wink.gif

afuuu, jau visai susibalamutinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 20:15)
nu kur jau glamuras biggrin.gif bent jau pagal mane glamuras yra kazkas tokio kaip is zurnalu virselio. nu negi nejauciat, kad cia yra kazkokios SM mados? biggrin.gif ar cia as viena tokia isitikinus?smile.gif is esmes turbut tai butu svelnios, kokybiskos, ryskiu akiu, tiesaus horizonto, vaiku/merginu, kartais seimos, fotografijos, be dideles minties ar originalumo, necentruojant, nekvailiojant ir nerizikuojant smile.gif bent jau man labai tas poveikis asmeniskai persidave. nu bet turbut taip ir turi buti, nes nuo to ir pradedam mokytis.

Brum, Tau visada labai taikliai ir paprastai sekasi apibūdinti visus reikalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 07 20, 21:39)
Labai vykusiai atskleidžia temą šis kadras thumbup.gif

dėkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:37)
pala,dabar galvoju, o tai "jei" čia buvo "jeigu" trumpinys, tikrai rašosi "jai" ?  g.gif

Aiii, o aš galvojau, kad norėjai pasakyti, jog Maggie tai karinė paslaptis. blush2.gif
Atsakyti