Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dar ateinu su keliomis foto is pirmosios savo leliukiskos ft. blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 21:59)
daryk su auto, paskui su lempute (jeigu prie dirbtines sviesos)/debeseliu jeigu prie naturalios, ir rankiniu(customs).Ten tie visi CTE mane labai painioja.

pas mane fotike (Pentax K-x) balto balanso meniu nera custom, yra CTE (itariu cia vienas ir tas pats )ir yra Manual (kaip suprantu tai ir yra "Rankinis"). Tai gal man reikia ne CTE, o manual? g.gif nes manual baltas puodelis gaunasi, negeltonuoja

Kristukass, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 20 liepos 2011 - 20:12
Dar vieną portretuką atnešu jūsų teismui ax.gif Paveiksluota saulei leidžiantis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 07 20, 21:10)

GRAZU wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 21:05)
pasirasau ir spaudziu desine uz siuos zodzius, drinks_cheers.gif as nustojau komentuoti nuotraukas,jei pastebejote, nes visa laika tas pats eina. man truksta cia va kazko tokio kaip Airv darydavo ir daro,tik nebededa kazkodel, Kikirike - tu esi nestandartu standartas biggrin.gif turiu pasakyti, Alabama man anksciau labiau patiko su savo stilium. man jos ankstesni ieskojimai turejo didesni kabliuka,negu dabar....Kas cia dar.  rolleyes.gif na apie Yvete as visai tyliu, ten aukstasis pilotazas,jos fotorafijose viska galima rasti rolleyes.gif

na ištikro kaip pastebėjot man patinka ieškojimai,tie patys pinhole,juosta, strobizmas bent jau iš kitos kameros pusės buvo išbandytas ar projektai mano...nu kas nors kitaip... bet aišku stengiuosi laikytis taisyklių, aišku ,kad neviskas gaunasi... na šiaip pamačiau,kad pagal taisykles kaip ir galiu fotografuoti (nesakau kad viską moku), ir tada pasidarė nebeįdomu lotuliukas.gif tada jau norisi laužyti taisykles blush2.gif

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 20, 21:05)
Labai gražios spalvos wub.gif  labai gražu thumbup.gif
Nerealu thumbup.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 21:07)
sakyk,is kur apranga parovei? rolleyes.gif

apranga tai viskas mano ax.gif skrybėlę matėt jau, marškinukai balti turėjau, sagė tokia ale senovinę jau turėjau, sijonas irgi mano... tik mamya Maggie,ačiū jai 4u.gif
Atsakyti
kristukass man labai gražu,o jau leliuko gražumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 20, 21:11)
Dar vieną portretuką atnešu jūsų teismui ax.gif Paveiksluota saulei leidžiantis.

user posted image

akiu labai noretus man zvilgsnio smile.gif ir gelyte man ta nelabai cia tinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 07 20, 21:10)
pas mane fotike (Pentax K-x) balto balanso meniu nera custom, yra CTE (itariu cia vienas ir tas pats )ir yra Manual (kaip suprantu tai ir yra "Rankinis"). Tai gal man reikia ne CTE, o manual? g.gif nes manual baltas puodelis gaunasi, negeltonuoja

mano irgi k-x,tai daryk auto -pats pirmas virsuje,toliau atitinkamai nuo apsvietimo pasirenki,lempute, ar debeseli, ir paskui manuala, jokio CTE neimk, prie ko tas CTE? doh.gif aplamai, ko tu prie to CTE prilipai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 22:15)
mano irgi k-x,tai daryk auto -pats pirmas virsuje,toliau atitinkamai nuo apsvietimo pasirenki,lempute, ar debeseli, ir paskui manuala, jokio CTE neimk, prie ko tas CTE? doh.gif aplamai, ko tu prie to CTE prilipai? biggrin.gif

ane, manual bigsmile.gif bigsmile.gif Zirze, pakelei nuotaika thumbup.gif einu kelt foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:12)

apranga tai viskas mano  ax.gif skrybėlę matėt jau, marškinukai balti turėjau, sagė tokia ale senovinę jau turėjau, sijonas irgi mano... tik mamya Maggie,ačiū jai  4u.gif

o,Maggie, slapuke, ar as kazka praleidau? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar ateinu su keliomis foto is pirmosios savo leliukiskos ft.  blush2.gif

pirmoji graži , antroji - patinka emocija,bet čiut čiut gal per šviesu g.gif , trečia , na akytės labai gražios, bet vertimą į jb gal švelnesnį daryčiau g.gif blush2.gif

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 20, 21:11)

dryžuota bliuskutė nelabai tinka prie gėlytės, taip pat norėtusi atmerktų akių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 21:18)
o,Maggie, slapuke, ar as kazka praleidau? g.gif  biggrin.gif

uoj jei tai karinė paslaptis, sorry maggie blush2.gif tiesiog be šito fotoparato nieko nebūtų išėję blush2.gif
Atsakyti
Dar ateinu su keliomis foto is pirmosios savo leliukiskos ft.  blush2.gif

Na, jau antrosios emocija. wub.gif wub.gif

Noriu sutikti su Svajone mūsų, jog tam, kad laužyt taisykles reikia pirma jas žinoti. Ir tikrai, kartais laikantis taisyklių sunku padaryti gerą kadrą, kuris kalbėtų. Bet iš kitos pusės, kartais jos labai padeda. rolleyes.gif
Atsakyti