Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 19:15)
nu kur jau glamuras biggrin.gif bent jau pagal mane glamuras yra kazkas tokio kaip is zurnalu virselio. nu negi nejauciat, kad cia yra kazkokios SM mados? biggrin.gif ar cia as viena tokia isitikinus?smile.gif is esmes turbut tai butu svelnios, kokybiskos, ryskiu akiu, tiesaus horizonto, vaiku/merginu, kartais seimos, fotografijos, be dideles minties ar originalumo, necentruojant, nekvailiojant ir nerizikuojant smile.gif bent jau man labai tas poveikis asmeniskai persidave. nu bet turbut taip ir turi buti, nes nuo to ir pradedam mokytis.

drinks_cheers.gif

kaip tik šiandien žiūrinėjau visokių puikių darbų, gal atsisiuntet kas iš efoto "blur" žurnalus, tai va tuos peržiūrėjau, tai centravimo belenkiek, nukapotų galūnių kiek tik nori, kreivų horizontų, nekokybės, bet iš ties , darbai tai puikūs, su mintim, stipria emocija, nuotaikom.. manau, kad gal tikrai mes čia perlenkiam lazdą su tom ale idealiom kompozicijom? ir štampuojam, įstatom save į rėmus ir nebepaliekam laisvės improvizavimui, komponuodami kadrą galvojam tik apie kompozą, ir pamirštam apie pačio kadro mintį, emociją.. gal reiktų pabandyt atvirkščiai daryt?
Atsakyti
Sveikos,
na ka, atsinesu savo karvyte vel su perdarytu WB dirbtineje sviesoje. Vertinkit blush2.gif
user posted image

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 20:31)
kaip tik šiandien žiūrinėjau visokių puikių darbų, gal atsisiuntet kas iš efoto "blur" žurnalus, tai va tuos peržiūrėjau, tai centravimo belenkiek, nukapotų galūnių kiek tik nori, kreivų horizontų, nekokybės, bet iš ties , darbai tai puikūs, su mintim, stipria emocija, nuotaikom.. manau, kad gal tikrai mes čia perlenkiam lazdą su tom ale idealiom kompozicijom? ir štampuojam, įstatom save į rėmus ir nebepaliekam laisvės improvizavimui, komponuodami kadrą galvojam tik apie kompozą, ir pamirštam apie pačio kadro mintį, emociją.. gal reiktų pabandyt atvirkščiai daryt?

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 17:04)
perskaiciau praeita visa tema nepatingejus smile.gif uzkliuvau toje vietoje kur kalbama apie fotografavimo rezimus... tai mergaites, ant kokio rezimo vis tik fotografuojate? g.gif

as visad tik ant M,kitokio net nesu ijungus g.gif

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 20, 17:35)
Noriu nuomonės kuri geriau ax.gif

spalvota turia sarmo, o JB tokia rimtesne,man abi patinka rolleyes.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 18:39)

Pagaliau pradejau judint pamirstas juostas

kaip visad,Ievukis,puikiai thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 19:22)
na ką, nors ir ne taip kaip turi būti pagal taisyklės horizontalus kadras, bet vistiek dedu teminei Cinematic

nu nerealiai tu cia varai, moterie bigsmile.gif

QUOTE(neiste @ 2011 07 20, 20:04)
O kuo skiriasi CTE ir Manual?  Manual kiek suprantu yra Rankinis, o CTE - irgi? 4u.gif

daryk su auto, paskui su lempute (jeigu prie dirbtines sviesos)/debeseliu jeigu prie naturalios, ir rankiniu(customs).Ten tie visi CTE mane labai painioja.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 20:15)
nu kur jau glamuras biggrin.gif bent jau pagal mane glamuras yra kazkas tokio kaip is zurnalu virselio. nu negi nejauciat, kad cia yra kazkokios SM mados? biggrin.gif ar cia as viena tokia isitikinus?smile.gif is esmes turbut tai butu svelnios, kokybiskos, ryskiu akiu, tiesaus horizonto, vaiku/merginu, kartais seimos, fotografijos, be dideles minties ar originalumo, necentruojant, nekvailiojant ir nerizikuojant smile.gif bent jau man labai tas poveikis asmeniskai persidave. nu bet turbut taip ir turi buti, nes nuo to ir pradedam mokytis.

bet argi galima kaip kitaip, tik idedi kokia neatitinkancia "standartu", tuoj tai horizontas slysta, arba visokios optines apgaules, ar akys centruotos, ar kas nors auksiniame taske, o dar ir kampasfotografavimo nepatinka -visi sie komentarai ir sudaro remus,t.y.mes pacios juo sukuriam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 19:15)
siaip su spalvom nelabai mano fotoaparatas kazkaip nureguliuotas na as nezinau... o ka kaip reguliuoti nezinau,

Panasu, kad fotoaparate nusviesintas tavo perziuros ekranelis, todel fotike atrodo normaliai, o ant kompo tamsokai. Paieskok instrukcijoje kaip pareguliuoti mirksiukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 21:31)

As irgi flickr daug darbu mados perziurejau, pilnai sutinku su tavimi... pilna broko, kurio mes vengam...

Ziuriu fotkinimo juosta mada uzeina tongue.gif Ievukis , labai grazios spalvytes smile.gif Veza vejas ir gele plaukuose

Kikirike , filmas apie fotografe. Graziai tu cia aplinka, rubus, aksesuarus, apdirbima suderinai smile.gif Kaip tikra senovine foto smile.gif

Svajone mūsų, kodel nenusisekusi fotosesija?
bent sita foto, tai superine.

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 20:59)

nu nerealiai tu cia varai, moterie bigsmile.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 07 20, 21:00)

Kikirike , filmas apie fotografe. Graziai tu cia aplinka, rubus, aksesuarus, apdirbima suderinai smile.gif Kaip tikra senovine foto smile.gif

taip,filmas apie fotografę ax.gif Labai džiaugiuosi,kad pastebėjai,kad yra parinkta ir aplinka ir rūbai,na tikrai stengiausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 07 20, 17:58)

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 20:59)

spalvota turia sarmo, o JB tokia rimtesne,man abi patinka rolleyes.gif

Ačiū merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

pasirasau ir spaudziu desine uz siuos zodzius, drinks_cheers.gif as nustojau komentuoti nuotraukas,jei pastebejote, nes visa laika tas pats eina. man truksta cia va kazko tokio kaip Airv darydavo ir daro,tik nebededa kazkodel, Kikirike - tu esi nestandartu standartas biggrin.gif turiu pasakyti, Alabama man anksciau labiau patiko su savo stilium. man jos ankstesni ieskojimai turejo didesni kabliuka,negu dabar....Kas cia dar. rolleyes.gif na apie Yvete as visai tyliu, ten aukstasis pilotazas,jos fotorafijose viska galima rasti rolleyes.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

as kazkaip dabar atkreipiu demesi i nuotraukas darytas profesionalu (pasaulio),tai tikrai randu ir stulpu ir dar galunes nukirstos,bet pati mintis ar emocija faina ir kazkaip negadina visos nuotraukos,as stebejaus kaip cia taip ale galima biggrin.gif bet pagalvoju juk grazu ! ir pan.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 07 20, 20:00)
Panasu, kad fotoaparate nusviesintas tavo perziuros ekranelis, todel fotike atrodo normaliai, o ant kompo tamsokai. Paieskok instrukcijoje kaip pareguliuoti mirksiukas.gif
As irgi flickr daug darbu mados perziurejau, pilnai sutinku su tavimi... pilna broko, kurio mes vengam...

Ziuriu fotkinimo juosta mada uzeina tongue.gif Ievukis  , labai grazios spalvytes smile.gif Veza vejas ir gele plaukuose

Svajone mūsų, kodel nenusisekusi fotosesija?
bent sita foto, tai superine.

būtent, va tikrai, mados fotografijose tai eina sau kaip viskas kapojama, žiauriai doh.gif įdomu kodėl? gal mes kažko nežinome? visgi galima laužyti tas taisykles, bet reikia žinoti kaip g.gif dar pamenu T. Vyšniauskas per portreto paskaitą sakė, kad žinant taisykles jas galima laužyti, tik reikia žinoti kaip, bet čia jau atskira tema.. ir psio, daugiau nieko nepasakė, o va dabar įdomu pasidarė biggrin.gif

aij, dėl fs, tai niežti pirštai parašyt, bet nepaisant to, kad parodė nepagrbą man, vistik nerašysiu smulkmenų gerbiant tą žmogų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 liepos 2011 - 20:09
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 18:39)

Labai gražios spalvos wub.gif labai gražu thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 19:22)

Nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:02)
ačiū  blush2.gif
taip,filmas apie fotografę  ax.gif Labai džiaugiuosi,kad pastebėjai,kad yra parinkta ir aplinka ir rūbai,na tikrai stengiausi  blush2.gif

sakyk,is kur apranga parovei? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2011 07 20, 20:54)
Sveikos,
na ka, atsinesu savo karvyte vel su perdarytu WB dirbtineje sviesoje.

uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 07 20, 19:55)
Nesigauna man 5ND, blogai..pati jau nervuotis pradejau..ir balta ir pilka lapa bandziau, viska darau pagal instrukcija..Manual baltut baltutelis gaunasi, o CTE kaip geltonuoja, taip geltonuoja doh.gif  doh.gif  fear.gif:Negalvojau, kad taip sunku bus, tikrai..Dar stebejaus kodel kitos po ne viena ir ne du kartus ta 5ND kelia, atrode nieko sunkaus..Tai ka dabar daryt? verysad.gif Kito apsvietimo ieskot?

Nenusimink,aš irgi kelis kartus perdariau šitą darbą.
Gal tikrai pabandyk kitoj vietoj.
Atsakyti