Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Čia šiaip, eksperimentai biggrin.gif Net nežinau ar čia įdomu.
Nuotraukos su žiūronu plaukiant biggrin.gif

user posted image

Labanakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 liepos 2011 - 23:05
Aš iškeliauju prie jūros... būsiu savaitukę- gal pajūryje gyvenančios norėtų kada susibėgt? Jei kas, mano telefonas 867915521 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Yvette, ačiū už išsamų komentarą...bandysiu apginti save, bėgiai, lagaminas ir gėlės man derinasi tarpusavyje, matau ryšį ir nėra man per daug kažko; basutės mažosios-taip, bėda...nes iš važinėjimosi iš vienos močiutės pas kitą kažkur jos liko ir neradom...teko tenkintis ką turim doh.gif
Antroji, man mažoka erdvės, višaus ir gėlių nereikėjo, sutinku...Ši poza man pačiai patinka, tos rankytės ir sukryžiuotos kojytės man patinka, tik nepatinka, kad ji guli ant lagamino, bet ant bėgių neišdysau guldyt...ir tikrai nebūt žiūrėjasi, matyt reikėjo šito atsisakyti ax.gif
Iš šios mini FS išmokau vieno, kad detalės sužiūrėti labai svarbu...o čia viskas vyko labai greitai
Atsakyti
Labas rytas,
Juratike13 as tavo flickre maciau grazesniu foto, ta prasme idomesniu siek tiek is sios fs, (na bent jau mano akiai), bet siaip foto geros, grazios, nors man irgi nesirisa nei apranga su senoviniu cemodanu, nei su gelem, reikejo geriau naudot tik geles, o jei jau lagamina toki tai manau reikejo aprangos kitokios vaikams.
Myce man antroji foto idomi, tas vyriskis kaip pasimetes toj gatvelej artodo , einantis nezinia kur.
Rg apziurejau irgi flickr fs, grazu, emocinga.
Atsakyti
Myce, saunus darbeliai.

Pirmojoje kaireje to pilko gargaro visai nereikia. Kadruociau be jo.

Antroji puiki, tik vaizdas virsta i kaire, patiesinti reiketu smile.gif

rG, emocija superine, bet akys labai tamsios, visai nesimato zvilgsnio (ypac berniuko). Portretuose, manau, labai svarbu AKYS. rolleyes.gif

Nuotraukos pro ziurona paciu eksperimentu idomios, bet paieskociau dar idomesniu objektu... rolleyes.gif

juratike13, Yvette labai skrupulingai viska surase.. smile.gif Nera ka ir pridurti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 24 liepos 2011 - 09:47
QUOTE(rG @ 2011 07 24, 00:00)
Čia šiaip, eksperimentai biggrin.gif  Net nežinau ar čia įdomu.
Nuotraukos su žiūronu plaukiant  biggrin.gif

Labanakt

eksperimentavimas visada pagirtinas. Rezultatai skonio reikalas. Man tai nepatinka, na nesudomina.

Antajo , jei paskaitai. Rugpūčio 15d. nuo pat ankstaus ryto Mantovoje bus vat toks renginukas
Madonnari gal sudomins. Mes tai žadam nukeliauti, kaip tik paskutinė atostogų diena It.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 liepos 2011 - 10:40
Ačiū visoms už komentarus ir pastabas ax.gif Jau pastebėjau, kad man dažnai neina išlaikyt tiesaus kadro, vis būna pakrypę į kokį nors šoną doh.gif

Vakar pagautas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 07 24, 11:57)
Ačiū visoms už komentarus ir pastabas  ax.gif  Jau pastebėjau, kad man dažnai neina išlaikyt tiesaus kadro, vis būna pakrypę į kokį nors šoną  doh.gif 

Vakar pagautas  smile.gif

nu tai PS tam ir yra wink.gif
Atsakyti
Oi kaip aš norėčiau mokėti juo naudotis, dabar didžiausias mano fotošopas yra Picasa biggrin.gif Bet berods ten irgi eina patiesinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 07 24, 12:57)
Vakar pagautas  smile.gif

Pazaisciau JB vertimu. O kaip spalvotas var atrodo?
Matai horizonte, krante esantys namuku margumynas susilieja su laivuku, nebelieka aiskaus laivuko akcentavimo... Fotografuodama kadruociau kitaip...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti