Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 18:43)
ka zinau, kokie budvardziai cia tiktu.. nu bet yra kazkokie keli stiliai, kurie cia labiau propaguojami, periimami vienas kitu ir pan. o Kristina pastoviai vis ka kitokio sugalvoja, uz tai man ir zavu

o kokie būtent? mes gal net nepastebim, įdomu būtu sužinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 19:43)
ka zinau, kokie budvardziai cia tiktu.. nu bet yra kazkokie keli stiliai, kurie cia labiau propaguojami, periimami vienas kitu ir pan. o Kristina pastoviai vis ka kitokio sugalvoja, uz tai man ir zavu

ačiū blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 19:44)
rodau vieną iš vienos nelabai pavykusios fs..

kodėl nevykusi, taigi labai gražu smile.gif
Atsakyti
Nesigauna man 5ND, blogai..pati jau nervuotis pradejau..ir balta ir pilka lapa bandziau, viska darau pagal instrukcija..Manual baltut baltutelis gaunasi, o CTE kaip geltonuoja, taip geltonuoja doh.gif doh.gif fear.gif:Negalvojau, kad taip sunku bus, tikrai..Dar stebejaus kodel kitos po ne viena ir ne du kartus ta 5ND kelia, atrode nieko sunkaus..Tai ka dabar daryt? verysad.gif Kito apsvietimo ieskot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 20 liepos 2011 - 19:02
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 18:54)

kodėl nevykusi, taigi labai gražu smile.gif

apie pačią fs kalbu biggrin.gif bet neklausk kodėl, garsiai nenoriu sakyt cool.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 07 20, 18:55)
Nesigauna man 5ND, blogai..pati jau nervuotis pradejau..ir balta ir pilka lapa bandziau, viska darau pagal instrukcija..Manual baltut baltutelis gaunasi, o CTE kaip geltonuoja, taip geltonuoja doh.gif  doh.gif  scare.gif

blem, nežinau net kaip paguost g.gif visos čia su juo vargom doh.gif reiktų antrą kart padaryt, tai vargčiau ne mažiau ko gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 20:58)
blem, nežinau net kaip paguost  g.gif  visos čia su juo vargom  doh.gif  reiktų antrą kart padaryt, tai vargčiau ne mažiau ko gero  doh.gif

O kuo skiriasi CTE ir Manual? Manual kiek suprantu yra Rankinis, o CTE - irgi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 07 20, 13:33)
Muggy mergyte kokia faina! Nu jau sypseniuzas! Ir kepuriukas koks blatnas! Noreciau taip moketi.
Man grazus portretukas, tik kiek rankyciu nukirstu gaila ir kiek dar sviesiau daryciau.

Labai dekui kad pastebejai 4u.gif . Gaila, bet kepuryte ne pati neriau, noreciau ir as moketi. Siaip turiu kadru ir su rankytem, bet sitas labai mielas pasirode, vien del sypsenos smile.gif .

Kikirike, nu tavo paskutines ikeltos foto tai fantastika bigsmile.gif

Del fotografavimo rezimu, as praktiskai visada naudoju A. Bandziau su M, bet man visiskai nieko nesigavo, bandziau reguliuoti nustatymus, bet vis tiek nieko. Net instrukcija dar karta pasiemiau, bet ten nieko doro neparasyta. Ar taip ir turi buti sunku su M fotografuoti, ar cia tik igudziu reikalas? g.gif
Atsakyti
Kikirike, nuostabi nuotrauka!!! wub.gif surrender.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 20 liepos 2011 - 19:11
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 17:39)
Butu malonu pamatyt jusu namu darbus mirksiukas.gif gal tada aisket prades 4u.gif
neiste,negerai schmoll.gif nu ne baltas rankinis.Bandyk fotikui duot gal ne visai balta lapa o i pilkuma biski,daug kam padejo taip 4u.gif o gal fotikas neuzfiksuoja?net nzn...

Pagaliau pradejau judint pamirstas juostas blush2.gif ir netgi fotkint biskiuka hihihi.gif

user posted image

kaip ryšku, gražu...... wub.gif man su juosta taip nesigauna verysad.gif labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 07 20, 20:10)

Kikirike, nu tavo paskutines ikeltos foto tai fantastika  bigsmile.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(Ka @ 2011 07 20, 20:10)
Kikirike, nuostabi nuotrauka!!!  wub.gif  surrender.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 20, 19:49)
Na pasistenk.Glamuras? ax.gif

nu kur jau glamuras biggrin.gif bent jau pagal mane glamuras yra kazkas tokio kaip is zurnalu virselio. nu negi nejauciat, kad cia yra kazkokios SM mados? biggrin.gif ar cia as viena tokia isitikinus?smile.gif is esmes turbut tai butu svelnios, kokybiskos, ryskiu akiu, tiesaus horizonto, vaiku/merginu, kartais seimos, fotografijos, be dideles minties ar originalumo, necentruojant, nekvailiojant ir nerizikuojant smile.gif bent jau man labai tas poveikis asmeniskai persidave. nu bet turbut taip ir turi buti, nes nuo to ir pradedam mokytis.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 19:15)
nu kur jau glamuras biggrin.gif bent jau pagal mane glamuras yra kazkas tokio kaip is zurnalu virselio. nu negi nejauciat, kad cia yra kazkokios SM mados? biggrin.gif ar cia as viena tokia isitikinus?smile.gif is esmes turbut tai butu svelnios, kokybiskos, ryskiu akiu, tiesaus horizonto, vaiku/merginu, kartais seimos, fotografijos, be dideles minties ar originalumo, necentruojant, nekvailiojant ir nerizikuojant smile.gif bent jau man labai tas poveikis asmeniskai persidave. nu bet turbut taip ir turi buti, nes nuo to ir pradedam mokytis.

Jauciu, jauciu, bet norejau, kad ir kazkas be manes ta ivardytu.Taikliai tu:)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 20:15)

visiškai taikliai blush2.gif
Atsakyti