Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 23, 14:57)
tai raw tvarkant pastumdai temperatura. ar netinka?
Pabandysiu, nepagalvojau, ačiū.

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 23, 15:08)
o kodel tau tos kelnaites nepatiko,mieliau ziuretsusi nuogas uzpakaliukas? 
Nea, tik šios man atrodo kaip sauskelnės. Bent jau kurį laiką taip maniau, kai žiūrėjau biggrin.gif
Oi,pamirsau Kikirikes filmuka smile.gif na siek tiek pasikartojancios foto erzino, bet yra tikrai stipriu ir geru kadru,gal tik pradzioje pacioje, koliazine su vestuvine suknele foto,norejosi saukti,kaip Loretoidas kazkada yra sakes, SVIESINTI SVIESINTI IR DAR KARTA SVIESINTI biggrin.gif

O aš, Kikirike, reikalauju ( biggrin.gif ) padrikų nuotraukų biggrin.gif Jas pažiūrėčiau normaliai bigsmile.gif
vaiko kojytes nenukirptos, nemokejau uzdeti as tu remu juostos,tai dejau ant pacios foto:) tai ir pedutes siek tiek uzsidenge ax.gif
Tai nebūtini tie juodumai, čia cinematic labiau, o tavo ir tema tiesiog kaip kine smile.gif
O šiaip paprasta, su crop tool įrankiu šonus padidini ir viskas. O norint laisvai karpyti kur aukštis ir plotis neįrašai nieko, nubrauki skaičiukus. tada su paint bucket tool užpildai, šiuo atveju, juoda spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 liepos 2011 - 15:21
Mano patys patys pirmieji bandymai. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Iš vakarykštės man ši mieliausia

user posted image

Aišku visų nekėliau, bet šį tą čia.

Ačiū, brum, rūžavėja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 liepos 2011 - 15:36
QUOTE(rG @ 2011 07 23, 16:20)

Tai nebūtini tie juodumai, čia cinematic labiau, o tavo ir tema tiesiog kaip kine smile.gif
O šiaip paprasta, su crop tool įrankiu šonus padidini ir viskas. O norint laisvai karpyti kur aukštis ir plotis neįrašai nieko, nubrauki skaičiukus. tada su paint bucket tool  užpildai, šiuo atveju, juoda spalva.

dekui, reiks pasibandyt ax.gif

QUOTE(Myce @ 2011 07 23, 16:21)
Mano patys patys pirmieji bandymai.  smile.gif

pirmojoje noretusi,kad sokusas butu i ta boksteli,ar tai varpine,ir aisku siek tiek paieskoti to kampo, kur neuzstotu jo gelynas rolleyes.gif o antroji tai patiko,tik virsta viskas i kaire puse rolleyes.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 23, 16:27)
Iš vakarykštės man ši mieliausia

tikrai miela rolleyes.gif
Atsakyti
Myce - antra labai patiko ir tas polinkis man kažkaip įdomiai atrodo ax.gif Žinai, čia kai filmuose kartais būna rodo žmogaus emocija ir atrodo, kad tam vyrukui galva sukasi tongue.gif

rG - kokie laimingi žmonės thumbup.gif tikra emocija, gražu wink.gif tik gal man šviesiau norėtųsi...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 22, 22:21)
Žinokit po n bandymų ir galvos sukimų, ką tik užsisakiau pirmą mūsų kūdikio, t.y. knygelės egzempliorių. Pažiūrėsiu ar rodoma ar žiūrima ir jei taip padarysiu viešą ir jei kas norės galėsit užsisakyti. Labiausiai tai bijau, kad kur nors vardų nebūčiau sumaišiusi ir autorystės kam kitam neprimetusi.
Viiiiiiiiiiiiskas, oficialiai išeinu atostogų  smile.gif

smalsu bus pamatyt ax.gif
ačiū už vargą 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 07 22, 22:35)
Idedu viena.

Bokeh tai pasakiškas-tie blikiukai labai faini gavos bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 22, 23:07)
Na ką keliu ir aš Jūsų teismui  doh.gif 

Šaunuolė, tu. Tikrai labai sparčiai augi smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 23, 12:47)
beje, kam idomu saves pazinimas ir jausmai, labai rekomenduoju fototerapijos kursus. ten fotografijos nesimokinsi, bet apie save, jei leisiesi, daug suzinosi smile.gif

Oooo labai norėčiau tokių kursu....

Aš senokai fotiką beminkiau, vis kažkokie reikalai, tai tas , tai anas... Na bet reik ir pertraukų, viskas kažkaip pas manęs bangom smile.gif
Atsakyti
RG, nu aš tai negaliu komentuoti, tik pasidžiaugti. Faina, kad susitikot. Papasakok kaip sekėsi, ar sunku buvo?
Atsakyti
Laba...RG, patiko, tik noretusi sviesiau...

O mes sian su vaikais kiek uzsiemem lauke, kol lietutis nelijo...
Lauksiu komentaru, nes be ju juk niekur...
user posted image

user posted image

http://farm7.static....0defab102_z.jpg

Ir dar kelios čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 23 liepos 2011 - 20:45
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 23, 21:44)
Laba...RG, patiko, tik noretusi sviesiau...

O mes sian su vaikais kiek uzsiemem lauke, kol lietutis nelijo...
Lauksiu komentaru, nes be ju juk niekur...

man detalių perdaug. Lagaminas, bėgiai, gėlės. Na nesižiūri.
Pirmoje lagamino nebūčiau ant bėgių stačiusi. O antra priplota iš viršaus.
Pirmoje lagaminas su mergaitės basutėm pjaunasi. Na jei renkiesi kažkokį stilių, tad reikia visas detales, kad ir mažiausias sužiūrėti.
Antra kaip minėjau prispausta iš viršaus, bet tuo pačiu dar ir perktauta. Gėlės, suknelė gėlėta, bėgiai, lagaminas, pėdutės pakeltos į viršų, rankutėm pasirėmusi veidą. Kuo visko daugiau, tuo sunkiau sužiūrėti kur kas ir ar teisingai ar vietoje, ar kopozicija ok. Tad sekantį kartą kažko atsisakyčiau. Bet verta pakartoti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 18:39)
RG, nu aš tai negaliu komentuoti, tik pasidžiaugti. Faina, kad susitikot. Papasakok kaip sekėsi, ar sunku buvo?

Na, mes trumpai, pabandymui, paprastai, net nederinom nieko, gal valandą kokią, pasivaikščiodami smile.gif Mažoji ignoravo fotoaparatą, kitą kart švilpuką reikėtų turėti smile.gif Berniukas labai mielai viską darė ir man padėjo net biggrin.gif Tuo tarpu mama, kaip ir mažoji slėpėsi nuo fotoaparato, nes sakė vienintelis žmogus nufotografavęs gražiai, tai Tamsta (ir lyg vyras), todėl man yra be galo džiugu, kad patiko nuotraukos.

O jei niekas nepasikeis, 29 d. su visa šeimyna jau rimčiau. Ačiū, kad pasiūlei, man labai patiko, nes šiaip ar taip, tai nepažįstama šeima, aš pažįstamus šiaip fotografuoju smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 23, 22:58)
man labai patiko, nes šiaip ar taip, tai nepažįstama šeima, aš pažįstamus šiaip fotografuoju smile.gif

svarbus žingsnis šiaip, svetimus žmones fotografuoti. Su pažįstamais vistiek lengviau. Liuks.

Įdomu ar dar bus kino/foto/grafijų ar galim naujos temos ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 23, 13:47)
beje, kam idomu saves pazinimas ir jausmai, labai rekomenduoju fototerapijos kursus. ten fotografijos nesimokinsi, bet apie save, jei leisiesi, daug suzinosi smile.gif

Labai įdomu. Jau nusižiūrėjusi juos esu. Būtinai nueisiu smile.gif

Dar dėl kursų tai man labai patiko fotokūdros organizuojami pažengusiems (kur vedė A. Elsbergas). Rekomenduoju.
Atsakyti