Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu visoms uz grazius zodzius.
Yvette,RG -ar rodo filmuka?as ne namie,negaliu paziureti ar matosi ar ne,idomu kodel nerodo sad.gif

Brumbrumai, nezinau vis pasitaiko,kad negaliu publikuoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 23, 12:53)
buvo dar tik dvi grupes. as antroj buvau. nzn kada vel bus, bet kaip supratau dar bus. reiktu sekt internete smile.gif sena reklama CIA man tai buvo super. Bet tikrai ne visiems tai priimtina, man rodos..

Jetau kaip idomu...labai noreciau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 23, 14:01)
Yvette,RG -ar rodo filmuka?as ne namie,negaliu paziureti ar matosi ar ne,idomu kodel nerodo sad.gif

Jo, rodo, gražios nuotraukytės, kiek mačiau, bet neturiu kantrybės tokių filmukų ir nuotraukų žiūrėt blush2.gif Jei prireiks, tai pažiūrėsiu, vardan įdomumo kaip reikia biggrin.gif
Atsakyti
Į fototerapiją aš labai norėčiau. Gaila, kad toli, kad to laiko stoka. Bet gal kada nors. Čia mūsų mieste ir aplinkiniuose neteko girdėti, kad yra kažkas panašaus. Gaila.

O šiaip dėl kursų. Sakiau ir sakysiu, grupelėmis organizuokit pasisėdėjimus prie kavos puodelio. Stenmitės, kad bent vienas iš stipresnių susitikime dalyvautų, nors ir pradžiamokslių tema, bet pavadinsiu jau pažengusiais. Prieš susitinkant užsibrėžiat tikslą. Ir įsipareigoti, ne tik kavą siurbčioti, bet ir išnagrinėti tą vieną rūpimą klausimą. Kitąkart grupelės gali ir keistis. Svarbu smagiai leisit laiką, susipažinsit, bet tuo pačiu ir pramoksit. Žinoma visa tai, jei neišeina susiorganizuoti gerų kursų, tarkim dėl finansinių prob ar pan.

Kikirike, filmuko man ir nerodys, dėl dainos. Vokietijoj kažkaip dėl aut. teisių tos dainos neleidžia klausyti. Man dažnai taip, youtube daug muzikinių video nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 liepos 2011 - 14:19
Pritariu brum dėl kursų (lankyčiau nebent asmeninę, išsamią su istorija ir pan.), o dėl fototerapijos, mūsų forumo senbuvė kažką tokio organizuoja, lyg psichologė ji ar kažkas tokio, žiūrėjau reklaminį filmuką kažkada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 liepos 2011 - 14:19
QUOTE(rG @ 2011 07 23, 15:17)
Pritariu brum dėl kursų, o dėl fototerapijos, mūsų forumo senbuvė kažką tokio organizuoja, lyg psichologė ji ar kažkas tokio, žiūrėjau reklaminį filmuką kažkada.

tai cia tie patys;)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 23, 14:20)
tai cia tie patys;)
Šaunuolė. Gaila, kad tik mažai apie tai girdėti, nors gal tai jų pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 23, 15:22)
Šaunuolė. Gaila, kad tik mažai apie tai girdėti, nors gal tai jų pasirinkimas.

kad visai normaliai su ta reklama, jei neklystu ir kūdroje buvo rašyta. O jei grupelės nedidelės, tai gal ir nereikia didelės reklamos, tiek, kiek reikėtų susirenka.

Aš tai pastebėjau, kad man praėjo tas noras kažką fotografijomis pasakyti. Norisi tik paprastų, gražių visų pirma šeimos portretų. Todėl labai mažai ką ir rodau, nes fotografuoju praktiškai tik mūsų šeimai, kitiems juk dažnai būna nuobodu kažkokios šeimos albumus vartyti. Dar fotografuoju vaikus keliuose projektuose, bet leidimo publikuoti neprašau. O taip pat senukus, leidimo publikuoti vėlgi net nedrįstu prašyti.
Gal sakau gyvenimas ramus ir mielas, mėgaujiesi, nesinori kitam nei apie džiaugsmus rėkti, o sau tyliai pasilaikyti, liūdesio to mažai, o jei yra kitaip su juo susitvarkai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 liepos 2011 - 14:30
QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 14:24)

Matyt toks etapas smile.gif
Aš norėčiau gal keletą nuotraukų parodyti, kaip žadėjau, bet nežinau kaip tai padaryti. Jei atvira flickrė, matytumei? 4u.gif
Papildyta:
Ir dar vienas dalykas. Gal paprastai ir nesimato labai, ir nekrenta į akis, bet realiai aiškiai skiriasi kai kuriose nuotraukose drabužių detalių atspalviai. Tarkim vienoje nuotraukoje žemuogytės raudonos, kitoje tamsiai rožinės. Kaip šiuo atveju suvienodinti (lyg jos tamsiai rožinės realiai). Bandžiau dėti filtrus, žaisti su spalvom, bet tada viskas rožinasi ir pan, o ne tos detalės. Kas galėtų užvesti ant kelio?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 23, 15:36)
QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 14:24)

Matyt toks etapas smile.gif
Aš norėčiau gal keletą nuotraukų parodyti, kaip žadėjau, bet nežinau kaip tai padaryti. Jei atvira flickrė, matytumei? 4u.gif
Papildyta:
Ir dar vienas dalykas. Gal paprastai ir nesimato labai, ir nekrenta į akis, bet realiai aiškiai skiriasi kai kuriose nuotraukose drabužių detalių atspalviai. Tarkim vienoje nuotraukoje žemuogytės raudonos, kitoje tamsiai rožinės. Kaip šiuo atveju suvienodinti (lyg jos tamsiai rožinės realiai). Bandžiau dėti filtrus, žaisti su spalvom, bet tada viskas rožinasi ir pan, o ne tos detalės. Kas galėtų užvesti ant kelio?

tai raw tvarkant pastumdai temperatura. ar netinka?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 23, 01:07)
Na ką keliu ir aš Jūsų teismui  doh.gif  situacija tik keistoka,teko palikti tik ten kur jaunoji yra, jaunikio negaliu publikuoti dėl specialybės/darbo  blush2.gif

VESTUVIU filmas

Grazus filmukas! Pritariu, kad kiek per ilgas bet viskas del to, kad nuotraukos ne is mano vestuviu biggrin.gif Su kokiu softu darei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 22:45)
Na, ir patinka, ir kai kas nepatinka,  bet pamaniau, kad norėtum žinoti nuomonę  biggrin.gif  4u.gif  Man LABAI patinka spalvos, labai patinka kažkoks grūdas ar tekstūra, pasakiška tiesiog. Super. Labai nepatinka sauskelnės (arba kelnaitės atrodančios, kaip sauskelnės) ir juoduma tarp kojų.

o kodel tau tos kelnaites nepatiko,mieliau ziuretsusi nuogas uzpakaliukas? rolleyes.gif mirksiukas.gif aciu uz komentara smile.gif siek tiek triuksmu dejau,bet visai nedaug. O juoduma tarp koju pamaciau tik cia ikelus,kazkaip kol tvarkiau tai i akis nekrito.

QUOTE(paprasta @ 2011 07 22, 22:46)
Zirze, patinka 4u.gif

Įdedu nuotraukėlę ir aš- Brolis

aciu ax.gif
o tavo "Brolis" man gal per sviesus g.gif ir pirmoji vaikiuko lupytes kazkodel labai krito i akis g.gif bet veidukai tai mieli vaikuciu smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 00:21)
Viiiiiiiiiiiiskas, oficialiai išeinu atostogų  smile.gif

nusipelnei 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 09:51)
Zirze gaila nukirptų vaiko kojyčių,  bet gal čia jos ne taip ir svarbios. Šiaip tikrai graži scena, ir dominuojanti spalva liuksinė. Gal su apdirbimu kiek persistengta.

vaiko kojytes nenukirptos, nemokejau uzdeti as tu remu juostos,tai dejau ant pacios foto:) tai ir pedutes siek tiek uzsidenge ax.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 07 23, 10:15)
Zirze , oi kokia faina nuotrauka! Mintis stipri, interpretacijai vietos ocho kiek! Apdirbimas, spalvos tinka smile.gif Labai stiprus darbelis. Man ziauriai patiko.

bet tai as kaip stebiuosi, as maniau,kad sis mano darbas niekam nepatiks. Net negaliu pasakyti kodel, dariau ji tiesiog taip, netycia visai pagavau si kadra ir perziurinejant pagalvojau,kad galbut tiktu siai temai. Stebiuosi ir dziaugiuosi tokiu netyciuku smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 15:17)
O šiaip dėl kursų. Sakiau ir sakysiu, grupelėmis organizuokit pasisėdėjimus prie kavos puodelio. Stenmitės, kad bent vienas iš stipresnių susitikime dalyvautų, nors ir pradžiamokslių tema, bet pavadinsiu jau pažengusiais. Prieš susitinkant užsibrėžiat tikslą. Ir įsipareigoti, ne tik kavą siurbčioti, bet ir išnagrinėti tą vieną rūpimą klausimą. Kitąkart grupelės gali ir keistis. Svarbu smagiai leisit laiką, susipažinsit, bet tuo pačiu ir pramoksit. Žinoma visa tai, jei neišeina susiorganizuoti gerų kursų, tarkim dėl finansinių prob ar pan.

man labai patiko susitikimas pas Frederika, buvo ten musu saunuoliu,Loretoidas,Alekso ir kitos, kurios aiskino ir dalinosi patirtimi, buvo smagu klausytis ir mokytis smile.gif

Oi,pamirsau Kikirikes filmuka smile.gif na siek tiek pasikartojancios foto erzino, bet yra tikrai stipriu ir geru kadru,gal tik pradzioje pacioje, koliazine su vestuvine suknele foto,norejosi saukti,kaip Loretoidas kazkada yra sakes, SVIESINTI SVIESINTI IR DAR KARTA SVIESINTI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 liepos 2011 - 15:10