Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 23, 01:07)
Na ką keliu ir aš Jūsų teismui  doh.gif  situacija tik keistoka,teko palikti tik ten kur jaunoji yra, jaunikio negaliu publikuoti dėl specialybės/darbo  blush2.gif

VESTUVIU filmas

Kikirike, kiek tu laiko fotkini? blink.gif Nu zinok... Na as be zodziu. swoon.gif

Tik jeigu jau kazka pakomentuot, tai man uzkliuvo jog yra pasikartojanciu kadru tos pacios minties. Na reikejo palikt gal po kelis. Pati turiu sia beda, jog neissirenku paciu paciausiu. doh.gif Bet kokio velnio as cia dar lendu isvis. Respectas vnz. good.gif hi.gif
Atsakyti
Kaip isgauti toki kaip Ievukis paskutines foto fona? labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 07 23, 01:41)
Kikirike, kiek tu laiko fotkini?  blink.gif Nu zinok... Na as be zodziu.  swoon.gif

Tik jeigu jau kazka pakomentuot, tai man uzkliuvo jog yra pasikartojanciu kadru tos pacios minties. Na reikejo palikt gal po kelis. Pati turiu sia beda, jog neissirenku paciu paciausiu.  doh.gif Bet kokio velnio as cia dar lendu isvis. Respectas vnz.  good.gif  hi.gif

kursus baigiau balandžio praždioje blush2.gif negaliu patikėti, kad taip neseniai, man rodos kad fotkinu amžinybęęę doh.gif lotuliukas.gif
dėl kadrų kartojimosi, sutinku, buvo kitas filmukas, kur jaunikis "neužmaskuotas" ten nebuvo tokiu vienodų kadrų doh.gif
ačiū labai už komentarą blush2.gif 4u.gif labai daug sėdėjau ir prie foto ir prie filmuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 23, 02:46)

saunuole wub.gif kiek koliazu filmuke ir visi patiko..baltai pavydziu talento, nes jei per kelis men ismokai menus daryt tai jau tikrai thumbup.gif

Isvis merginos sioje temoje net nepanasios i pradziamoksles, stipriai pazengusios arba profes, visu darbu neispasakytas grozis wub.gif wub.gif fotosesijos, krikstynos vestuves.. doh.gif thumbup.gif

Mano vestuves pries pora metu fotografavo "profas", siandien i tas foto ziuriu su sypsena, tik kelios apdirbtos su pc, dauguma visai be minties..nuvaziave i gamta patys jam sakeme kaip norime nusifotografuoti, jis tik prie baznycios ir prie zakso mus "graziai" sustate, daugiau viskas..kadrai pyks poks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 23 liepos 2011 - 01:01
QUOTE(neiste @ 2011 07 23, 01:55)
saunuole wub.gif kiek koliazu filmuke ir visi patiko..baltai pavydziu talento, nes jei per kelis men ismokai menus daryt tai jau tikrai thumbup.gif

ačiū ax.gif na čia ne menai manau, kažkaip menus įsivaizduoju kitaip... na tarkim, kur cinematic kėliau foto, va ten aš skaitau menas blush2.gif Ačiū labai už gražius žodžius - kai darai viską iš širdies, stengiesi, sėdi per naktis, gal ir rezultatai greičiau matosi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 07 23, 01:55)

Mano vestuves pries pora metu fotografavo "profas", siandien i tas foto ziuriu su sypsena, tik kelios apdirbtos su pc, dauguma visai be minties..nuvaziave i gamta patys jam sakeme kaip norime nusifotografuoti, jis tik prie baznycios ir prie zakso mus "graziai" sustate, daugiau viskas..kadrai pyks poks..

pas mane praktiškai visos foto reportažinės, nelabai aš statau ką nors...nebent paprašau, kad eitu pasivaikščioti ar į kokią pievą įbristu ir viskas ax.gif vat gal kai kitą kartą fotografuosiu, bus daugiau įdėta kažkokių detalių apgalvotų, nes dabar vis nepasitaikė gero oro doh.gif
Atsakyti
Gražu, šaunuolė smile.gif Bendra nuotaika jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 07 23, 02:16)
Gražu, šaunuolė smile.gif Bendra nuotaika jaučiasi.

čia man? blush2.gif tada ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas iš ryto...Kibirike, su malonumu perziurejau filmuka, tik be garso, nes seimyna dar miega...tikiu,kad nesuužmaskuotu jaunikui filmukas daug geresnis, nes dabar man kiek per daug panašių kadrų...Čia su 50 1/4?ar dar kokį obj. naudojai?

Aš perskaičiuisi daugybę komentarų manau,kad pats fotikas irgi didelę reikšmę turi, ne tik obj...taip, kad man su savo senuku 450 reiktų slėptis doh.gif

Yvette , respect...šaunuolė...tikiuosi taves rezultatas nenuvils, o mes galėsime pasidžiaugti tavo darbu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 23, 01:07)

man tikrai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 22, 23:29)
aš šiaip dar neradau fotografo vedybų metinėms įamžinti. Stot į eilę?  Kiek km atstumu važiuoji fotografuoti?  biggrin.gif ai, svorio nenumetinėsiu, nude nepasirašysiu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif

p.s. labai laukiu knygos, smalsuva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 liepos 2011 - 07:45
Yvette, laukiam su nekantrumu, medalis tau priklauso ir pačios geriausios atostogos drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu liūdnuma , Kikirikės video nerodo, o visos taip giriat.

Ievuki, foto žinok gražuoliška. Tu neklausk mūsų ar trukdo tie spinduliukai. Tokios foto nedažnai pakartojamos, tad užmerk akis ir atsipalaiduok. Tavo vaikas. Tavo tokia graži foto. Tie susukimai fone, spinduliukai. Mėgaukis tuo ką padarei

Dėl knygos, merginos, visų juk nuopelnas. Ar sakiau, kad viso 81 foto viduje bus. Tikrai nesitikėjau, kad tiek daug surinksim.

Tiesa, kitą ketvirtadienį kūdroje faina teminė, senolių portretai. Sudalyvaukit kas turit tokių
Atsakyti