Sveikutes, vis skaitau, skaitau ir nedristu parasyt......
Noisy-B, man grazu ir tiek, nepatraukia ir berods jura "skersuoja"
mano keverzones
rG puikus auto Labai drasu. Gavosi labai graziai ir subtiliai. Pagarba ir
QUOTE(Yvette @ 2011 07 22, 23:29)
aš irgi maniau zuikio dainos. Proto neturėjau taip uždainuot. Aišku, nežinojau ką pradedu daryti, bet daugiau nebepakartočiau.
Ačiū Tau už tai.Man apskritai patiktų toks darbas Kažin nėra tokių pareigų - vaizdo turinio redaktorius? Tikriausiai yra, logiškai pagalvojus, tik gal kitaip vadinasi
levap85 Dėkoju
QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 00:29)
aš irgi maniau zuikio dainos. Proto neturėjau taip uždainuot. Aišku, nežinojau ką pradedu daryti, bet daugiau nebepakartočiau.
Kabinu medali tau uz dideli darba as kadangi dar negaminau jokios knygos tai neturiu zalio supratimo
Idedu viena.Zinau kad rubai ir gumytes bei kiti reikalai labai buitiski,bet man idomu ar labai akis rezia "nesvarus" veidas,nes tokiais plemais biski gavosi
QUOTE(paprasta @ 2011 07 22, 22:46)
Zirze, patinka
Įdedu nuotraukėlę ir aš- Brolis
Įdedu nuotraukėlę ir aš- Brolis
Patiko mintis. Dar pabandyciau su kitom nuotaikom pazaisti.
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 00:35)
Fonas pasakiskai susuktas
QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 00:21)
Žinokit po n bandymų ir galvos sukimų, ką tik užsisakiau pirmą mūsų kūdikio, t.y. knygelės egzempliorių. Pažiūrėsiu ar rodoma ar žiūrima ir jei taip padarysiu viešą ir jei kas norės galėsit užsisakyti. Labiausiai tai bijau, kad kur nors vardų nebūčiau sumaišiusi ir autorystės kam kitam neprimetusi.
Viiiiiiiiiiiiskas, oficialiai išeinu atostogų
Viiiiiiiiiiiiskas, oficialiai išeinu atostogų
SVEIKINU pabaigus ir tau didelis medalis Labai lauksim rezultatų, labai įdomu
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 00:35)
Idedu viena.Zinau kad rubai ir gumytes bei kiti reikalai labai buitiski,bet man idomu ar labai akis rezia "nesvarus" veidas,nes tokiais plemais biski gavosi
labai gražus antras planas, o dėl veiduko, na kai pasakei tai atkreipiau dėmesį, bet gal tik dėlto kad pasakei
levap,kike aciukas,bet ar labai maiso,nes as tai dvejoju... Patinka,bet ir erzina biski
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 00:49)
levap,kike aciukas,bet ar labai maiso,nes as tai dvejoju... Patinka,bet ir erzina biski
gal visgi tvarkyčiau
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 00:49)
Pabandyk pazaist su ps. Kai matysi du variantus tada nuspresi kuris geresnis.
Na ką keliu ir aš Jūsų teismui situacija tik keistoka,teko palikti tik ten kur jaunoji yra, jaunikio negaliu publikuoti dėl specialybės/darbo
VESTUVIU filmas
VESTUVIU filmas
Kol dar tam paciam puslapyje tai dedu.Kuri geriau?Pries tai buvusi ar sita?Ar nei viena?Arba isvis ryt dar paziuresiu
Kikirike,pasisakiau
Kikirike,pasisakiau
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 01:32)
Kol dar tam paciam puslapyje tai dedu.Kuri geriau?Pries tai buvusi ar sita?Ar nei viena?Arba isvis ryt dar paziuresiu
Kikirike,pasisakiau
Kikirike,pasisakiau
ačiū
aš dėl foto irgi pasisakiau