Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes, vis skaitau, skaitau ir nedristu parasyt......
Noisy-B, man grazu ir tiek, nepatraukia ir berods jura "skersuoja" ax.gif

mano keverzones
user posted image

user posted image

Atsakyti
rG puikus auto thumbup.gif Labai drasu. Gavosi labai graziai ir subtiliai. Pagarba ir bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 22, 23:29)
aš irgi maniau zuikio dainos. Proto neturėjau taip uždainuot. Aišku, nežinojau ką pradedu daryti, bet daugiau nebepakartočiau.
Ačiū Tau už tai.

Man apskritai patiktų toks darbas biggrin.gif Kažin nėra tokių pareigų - vaizdo turinio redaktorius? biggrin.gif Tikriausiai yra, logiškai pagalvojus, tik gal kitaip vadinasi smile.gif

levap85 Dėkoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 liepos 2011 - 23:34
QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 00:29)

aš irgi maniau zuikio dainos. Proto neturėjau taip uždainuot. Aišku, nežinojau ką pradedu daryti, bet daugiau nebepakartočiau.

Kabinu medali tau uz dideli darba 4u.gif as kadangi dar negaminau jokios knygos tai neturiu zalio supratimo doh.gif

Idedu viena.Zinau kad rubai ir gumytes bei kiti reikalai labai buitiski,bet man idomu ar labai akis rezia "nesvarus" veidas,nes tokiais plemais biski gavosi doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 07 22, 22:46)
Zirze, patinka 4u.gif

Įdedu nuotraukėlę ir aš- Brolis

Patiko mintis. Dar pabandyciau su kitom nuotaikom pazaisti.
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 00:35)

Fonas pasakiskai susuktas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 00:21)
Žinokit po n bandymų ir galvos sukimų, ką tik užsisakiau pirmą mūsų kūdikio, t.y. knygelės egzempliorių. Pažiūrėsiu ar rodoma ar žiūrima ir jei taip padarysiu viešą ir jei kas norės galėsit užsisakyti. Labiausiai tai bijau, kad kur nors vardų nebūčiau sumaišiusi ir autorystės kam kitam neprimetusi.
Viiiiiiiiiiiiskas, oficialiai išeinu atostogų  smile.gif

SVEIKINU pabaigus ir tau didelis medalis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai lauksim rezultatų, labai įdomu ax.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 00:35)
Idedu viena.Zinau kad rubai ir gumytes bei kiti reikalai labai buitiski,bet man idomu ar labai akis rezia "nesvarus" veidas,nes tokiais plemais biski gavosi doh.gif

labai gražus antras planas, o dėl veiduko, na kai pasakei tai atkreipiau dėmesį, bet gal tik dėlto kad pasakei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 22 liepos 2011 - 23:49
levap,kike aciukas,bet ar labai maiso,nes as tai dvejoju... Patinka,bet ir erzina biski doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 00:49)
levap,kike aciukas,bet ar labai maiso,nes as tai dvejoju... Patinka,bet ir erzina biski doh.gif

gal visgi tvarkyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 00:49)

Pabandyk pazaist su ps. Kai matysi du variantus tada nuspresi kuris geresnis.
Atsakyti
Na ką keliu ir aš Jūsų teismui doh.gif situacija tik keistoka,teko palikti tik ten kur jaunoji yra, jaunikio negaliu publikuoti dėl specialybės/darbo blush2.gif

VESTUVIU filmas
Atsakyti
Kol dar tam paciam puslapyje tai dedu.Kuri geriau?Pries tai buvusi ar sita?Ar nei viena?Arba isvis ryt dar paziuresiu doh.gif

user posted image

Kikirike,pasisakiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 23, 01:32)
Kol dar tam paciam puslapyje tai dedu.Kuri geriau?Pries tai buvusi ar sita?Ar nei viena?Arba isvis ryt dar paziuresiu doh.gif

Kikirike,pasisakiau wub.gif

ačiū ax.gif
aš dėl foto irgi pasisakiau blush2.gif
Atsakyti