Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 07 22, 23:17)
Dėkui, merginos 4u.gif
Taip, čia toks pavadinimas smile.gif

aišku, iš pradžių ne taip perskaičiau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Brum, anos su niekuo nesupainiočiau biggrin.gif Bet rankdarbiai, pavadinimai, tiksliai biggrin.gif
Paprasta, man per šviesu. Bet personažai, miau, uoga smile.gif

Aš tai kaip slyva, nes aš tai aš, čia kita tema, bet mano šiandieninė šeimyna tai patenkinta bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 liepos 2011 - 22:41
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 23:37)
Brum, anos su niekuo nesupainiočiau  biggrin.gif  Bet rankdarbiai, pavadinimai, tiksliai  biggrin.gif
Paprasta, man per šviesu. Bet personažai, miau, uoga  smile.gif

tep tep, kalbejimas kitoks smile.gif bet kai kopijuojamas zmogus man patinka, tai negaliu nutylet ir manyt, kad tokie dalykai normalu..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 22, 22:46)
tep tep, kalbejimas kitoks smile.gif bet kai kopijuojamas zmogus man patinka, tai negaliu nutylet ir manyt, kad tokie dalykai normalu..
smile.gif Faktas. Ir temos abiejų susikerta. Bet tiek to. Vis vien originalas per daug nepavejamai unikalus rolleyes.gif
Atsakyti
ak biggrin.gif lyg buciau viena smile.gif nesiveliu i tokius pokalbius smile.gif
Atsakyti
reida, mane privercia sugrizti dar paziureti 3ioji ir 6oji foto. smile.gif
Atsakyti
Galit anuliuot mano penktą ND, nes pati nesusipratėlė su tuo rankiniu WB nusigrybinau visai. Aš tiesiog jį įjungiau ir tiek, maniau, kad čia jau viskas tiek užtenka. O kaip ji reguliuot ir nustatyt tai ir nežinau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Mano peizažai, galbūt labai banalūs, bet kai pamačiau, kažkaip pargrįžau ir nupyškinau greitai [nes laukė šeima], ką jūs manot? ax.gif ar jau bus man šim šim pelėda? smile.gif

user posted image

ir nespalvota gal geriau?

user posted image

ar jau visiškai prastai su mano apdirbimu?

Labai ačiū už nuomones apie mano dvi mergaites - koležankas, viską deduosi sau į makaulę ir kitą kartą tikrai pergalvosiu, ką jūs man sakėt mirksiukas.gif smagu [be galo smagu] sulaukti komentarų iš jau čia esančių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Myce @ 2011 07 23, 00:13)
Galit anuliuot mano penktą ND, nes pati nesusipratėlė su tuo rankiniu WB nusigrybinau visai. Aš tiesiog jį įjungiau ir tiek, maniau, kad čia jau viskas tiek užtenka. O kaip ji reguliuot ir nustatyt tai ir nežinau  doh.gif  unsure.gif

Mergyte, jis labai paprastas ir lengvas smile.gif reikia tik BALTO lapo, ir priklausomai koks tavo aparatas - reguliuoti, pirmame puslapyje taip surašyta, kad aš nežinau, kaip aiškiau paaiškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinokit po n bandymų ir galvos sukimų, ką tik užsisakiau pirmą mūsų kūdikio, t.y. knygelės egzempliorių. Pažiūrėsiu ar rodoma ar žiūrima ir jei taip padarysiu viešą ir jei kas norės galėsit užsisakyti. Labiausiai tai bijau, kad kur nors vardų nebūčiau sumaišiusi ir autorystės kam kitam neprimetusi.
Viiiiiiiiiiiiskas, oficialiai išeinu atostogų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 liepos 2011 - 23:22
QUOTE(Yvette @ 2011 07 22, 23:21)
Žinokit po n bandymų ir galvos sukimų, ką tik užsisakiau pirmą mūsų kūdikio, t.y. knygelės egzempliorių. Pažiūrėsiu ar rodoma ar žiūrima ir jei taip padarysiu viešą ir jei kas norės galėsit užsisakyti.
Viiiiiiiiiiiiskas, oficialiai išeinu atostogų  smile.gif

O vargelitušvenčiausias console.gif Maniau ten zuikio dainos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 23, 00:18)
Mano peizažai, galbūt labai banalūs, bet kai pamačiau, kažkaip pargrįžau ir nupyškinau greitai [nes laukė šeima], ką jūs manot?  ax.gif  ar jau bus man šim šim pelėda?  smile.gif

Biski ciuozia horizontas ax.gif Siaip peizazuose mazai nusimanau, tai nelabai galiu ka daugiau pakomentuot unsure.gif Papasakokit glaustai, kas nusimanot, kokie reikalavimai keliami peizazui(pagrindinis objektas; ar turi kazka sakyti, ar uztenka tiesiog grazaus vaizdelio?)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 07 22, 18:44)
Rašau į eilę. Ir baikit su tais  "aš nefotogeniška" doh.gif  bigsmile.gif

aš šiaip dar neradau fotografo vedybų metinėms įamžinti. Stot į eilę? Kiek km atstumu važiuoji fotografuoti? biggrin.gif ai, svorio nenumetinėsiu, nude nepasirašysiu.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 23, 00:23)
O vargelitušvenčiausias console.gif    Maniau ten zuikio dainos  blush2.gif

aš irgi maniau zuikio dainos. Proto neturėjau taip uždainuot. Aišku, nežinojau ką pradedu daryti, bet daugiau nebepakartočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 liepos 2011 - 23:30