Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 22, 19:36)
man ta šakelė trukdo, o šiaip į kurią čia fokusas suvestas?  g.gif

Man kaip naujokei (visiškai) pasistojo klausimas dėl fokuso: ar jis gali būti keliuose taškuose o ne viename?
Atsakyti
Zirze, patinka 4u.gif

Įdedu nuotraukėlę ir aš- Brolis

user posted image
Atsakyti

Gerute nuotraukyte, labai liux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 07 22, 23:45)
Man kaip naujokei (visiškai) pasistojo klausimas dėl fokuso: ar jis gali būti keliuose taškuose o ne viename?

del to fokuso - as ir pati is tikruju nezinau biggrin.gif pries metus pyskinta, tai nebeatsimenu, cia siaip fotografuota ant AV rezimo tiesiog nusitaikiau i man grazu objekta ir fotikas taip "pagavo" ir gavosi sitaip blush2.gif cia gal profes labiau pakomentuotu sita reikala?

nors bendriau pagalvojau, kad gali juk fokusas dviejose vietose buti. Nusistatai fokuso taskus, ar as neteisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 07 22, 22:45)

fokusas yra plokštuma

vaizdines priemones dar pridesiu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 22, 22:55)
del to fokuso - as ir pati is tikruju nezinau biggrin.gif pries metus pyskinta, tai nebeatsimenu, cia siaip fotografuota ant AV rezimo tiesiog nusitaikiau i man grazu objekta ir fotikas taip "pagavo" ir gavosi sitaip blush2.gif cia gal profes labiau pakomentuotu sita reikala?

nors bendriau pagalvojau, kad gali juk fokusas dviejose vietose buti. Nusistatai fokuso taskus, ar as neteisi? 4u.gif

o man cia tokie keisti sutapimai, ar tu kazka bendro su Gin Cherry turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 22 liepos 2011 - 22:01
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 22, 21:59)
fokusas yra plokštuma

vaizdines priemones dar pridesiu biggrin.gif

user posted image

dėkavoju karštai, visad galvojau, kad jis yra taškas blush2.gif

Paprasta, labai graži tavo nuotrauka wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko sau: 22 liepos 2011 - 22:06
QUOTE(Nieko sau @ 2011 07 22, 22:45)

jau burmbrumas paaiškino 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 07 22, 22:46)
Zirze, patinka 4u.gif

faina, tik pavadinimas yra toks "Brolis" taip?
Atsakyti
Dėkui, merginos 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 22, 22:07)

faina, tik pavadinimas yra toks "Brolis" taip?

Taip, čia toks pavadinimas smile.gif
Atsakyti
Sakau aciu brumbrumai uz nuotrauka ir as wink.gif

Brumbrumai, zinau, kad yra tokia nare cia, bet ne, nieko bendro neturiu smile.gif
Atsakyti
kaip mano wb?negi niekas neziurejot?
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 22, 23:22)
Sakau aciu brumbrumai uz nuotrauka ir as wink.gif

Brumbrumai, zinau, kad yra tokia nare cia, bet ne, nieko bendro neturiu smile.gif

nu bendro tai kaip ir daugokai turit, jei ir darbai panasus, ir pavadinimai smile.gif bet ne mano reikalas, tik neskanu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 23, 00:26)
nu bendro tai kaip ir daugokai turit, jei ir darbai panasus, ir pavadinimai smile.gif bet ne mano reikalas, tik neskanu

darbu ideja prisipazinsiu emiau is Dziugos+ jeigu zinot tokia nare blush2.gif o cheriu cia daug yra biggrin.gif okey neofftopinam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry*: 22 liepos 2011 - 22:38