sveikos fotografes, norejau jusu patarimo, ruosiuosi pirkti futika, noreciau veidrodinio, bet speju, kad pagrinde bus ant automato , tagi kas geriau ar pigiausias veidrodinis ar uz koki 1000 skaitmeninis, kur nuotrauku kokybe butu geresne?
sveikos fotografes, norejau jusu patarimo, ruosiuosi pirkti futika, noreciau veidrodinio, bet speju, kad pagrinde bus ant automato , tagi kas geriau ar pigiausias veidrodinis ar uz koki 1000 skaitmeninis, kur nuotrauku kokybe butu geresne?
aciu mergeliukai.
O as pati labai abejojau del sios foto, ta prasme pati nuotrauka man miela,tik apdirbimas,o kazkokio apdirbimo si foto tiesiog reikalauja. nors ...viena karta i ja ziuriu- nepatinka,kita karta jau patinka, tai taip ir metausi tarp patinka ir ne
aciu mereliukai.
O as pati labai abejojau del sios foto, ta prasme pati nuotrauka man miela,tik apdirbimas,o kazkokio apdirbimo si foto tiesiog reikalauja. nors ...viena karta i ja ziuriu- nepatinka,kita karta jau patinka, tai taip ir metausi tarp patinka ir ne
Zirze, labai grazu, spalvos ir aplamai idomiai ziurisi ir mintis mano galvoja rutuliojasi i ja ziurint
As pagaliau baigiau papracint ir isejau su fotiku kadru pagaudyt Tai truputi noreciau atsiliepimu, ka reiktu patiesint, pasviesint ar patamsint ar visai ismest
Blyn bijau, kad daugokia ikeliau AQle idomu ar nors viena gera, jusu akimis
Na, ir patinka, ir kai kas nepatinka, bet pamaniau, kad norėtum žinoti nuomonę Man LABAI patinka spalvos, labai patinka kažkoks grūdas ar tekstūra, pasakiška tiesiog. Super. Labai nepatinka sauskelnės (arba kelnaitės atrodančios, kaip sauskelnės) ir juoduma tarp kojų.