Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Myce @ 2011 07 22, 18:24)
Kas galit man visai durnai mergai paaiškint, kaip rankiniu būdu normaliai nustatyt white balansa prie dirbtinio apšvietimo?  doh.gif

as taip pat kaip ir naturaliam staciau smile.gif o kas yra?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 22, 14:37)
as irgi noriu, bet as nefotogeniska, ka man daryt biggrin.gif

Rašau į eilę. Ir baikit su tais "aš nefotogeniška" doh.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 07 22, 15:52)

virdzzinija , tikrai smagus kadras, kaip koks is kokio rusisko filmo apie vaika vasara. Nu tas namelis ant tokio stulpo! bigsmile.gif
Apdirbimas irgi tinka.

aciu 4u.gif man irgi is tu rusisku filmu siejasi smile.gif

rG auto bigsmile.gif thumbup.gif

svajone ne nu tikrai pavaro sakutes lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 22 liepos 2011 - 17:58
atnesu antro rato tesini-uzbaigima

kolkas si idedau, bet kai sugalvosiu ka nors kita, perdarysiu rolleyes.gif

user posted image

zaidimas cia
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 22, 19:26)
atnesu antro rato tesini-uzbaigima

kolkas si idedau, bet kai sugalvosiu ka nors kita, perdarysiu rolleyes.gif

tinka tęsiniui, tik gal kiek daugokai tamsios apačios ax.gif faina foto thumbup.gif
Atsakyti
Atėjau pažiūrėti kokių grožių pridėjot. Ale pamačiau rG auto, ir jau kažkaip nebeprsimenu kitu nuotraukų, nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 07 22, 20:17)
Atėjau pažiūrėti kokių grožių pridėjot. Ale pamačiau rG auto, ir jau kažkaip nebeprsimenu kitu nuotraukų, nors tu ką  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu visa susigedinus biggrin.gif Nes ne i ta tema foto ikeliau biggrin.gif I pazengusius susiruosiau zengt doh.gif lotuliukas.gif
keliu ir as savo praeitu metu nuotraukyte, tik siandien pagavo ikvepimas apdirbti, prisiziurejus kitu sauniu darbu cia wub.gif Ivertinkit kaip apdirbimas, ryskumas? Man paciai gal trukdo ant pagrindines auksciausios sakeles ta mazyte nuluzusi sakele biggrin.gif Na gal suprantamai issireiskiau biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 07 22, 20:17)
Atėjau pažiūrėti kokių grožių pridėjot. Ale pamačiau rG auto, ir jau kažkaip nebeprsimenu kitu nuotraukų, nors tu ką  biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 22, 20:26)
Ateinu visa susigedinus biggrin.gif Nes ne i ta tema foto ikeliau biggrin.gif I pazengusius susiruosiau zengt doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 22, 21:29)

negedinkit.. blush2.gif labai blogai su foto?
Atsakyti
Linksmuolė dosa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 22, 20:26)
Ateinu visa susigedinus biggrin.gif Nes ne i ta tema foto ikeliau biggrin.gif I pazengusius susiruosiau zengt doh.gif  lotuliukas.gif
keliu ir as savo praeitu metu nuotraukyte, tik siandien pagavo ikvepimas apdirbti, prisiziurejus kitu sauniu darbu cia wub.gif Ivertinkit kaip apdirbimas, ryskumas? Man paciai gal trukdo ant pagrindines auksciausios sakeles ta mazyte nuluzusi sakele biggrin.gif Na gal suprantamai issireiskiau biggrin.gif

man ta šakelė trukdo, o šiaip į kurią čia fokusas suvestas? g.gif
Atsakyti