QUOTE(Zirzė @ 2011 07 22, 14:46)
su rubais visai kas kita,o cia man nelieka paslapties, kurios taip noretusi,na nebent as ne taip suprantu sias tavo auto nes pirmojoje tai paslaptis islaikyta bet kaip sakiau, cia mano problem
Prasideda Su rūbais, jau kitaip. Tiesiog mes skirtingai apibrėžiam kūną ir pošlumą man pošla gali būti ir su kombinezonu O jei atvira, man nebūtina pošla, net ir 100 grynumu ir matymu. Ai čia mizeris, šiaip labai norėjau pasakyt savo nuomonę, ji labai tvirta šiuo atveju Ačiū už komentarą, žinai, gal aš ir klystu, aš kartais esu už realybės ribų, o gal ir socialumo ribų, turiu šią problemą, dėl ko kartais nuliūstu, nes yra toks momentas kaip nesusikalbėjimas Papildyta:
o la la, ačiū. Man tos mergaitės veiduką reikėjo visą klonuoti, nesusitvarkiau šį kart, kaip matau iš komentarų. Gal mane jos nuotaika papirko, nes visai džiaugiausi tais portretukais. Pabandysiu pasėdėti (dar vis privengiu kontrasto, nes esu gavus pastabų, tai taip pilkoka gal dėl to... Spalvų kanalus stumdau, dar pastumdysiu, ačiū )
Dėl nude tamsumų, tai sutinku šiaip, norėjau kažkiek paslėpti tiek aplinką, tiek šiaip prigesinti. Ir nepasakyčiau, kad labai žaviuosi tais murzinumais, bet ką gi. Kitą kart pamąstysiu ilgiau. Ačiū