Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 22, 14:46)
su rubais visai kas kita,o cia man nelieka paslapties, kurios taip noretusi,na nebent as ne taip suprantu sias tavo auto ax.gif  nes pirmojoje tai paslaptis islaikyta ax.gif  bet kaip sakiau, cia mano problem biggrin.gif
Prasideda biggrin.gif Su rūbais, jau kitaip. Tiesiog mes skirtingai apibrėžiam kūną ir pošlumą smile.gif man pošla gali būti ir su kombinezonu biggrin.gif O jei atvira, man nebūtina pošla, net ir 100 grynumu ir matymu. Ai čia mizeris, šiaip labai norėjau pasakyt savo nuomonę, ji labai tvirta šiuo atveju smile.gif Ačiū už komentarą, žinai, gal aš ir klystu, aš kartais esu už realybės ribų, o gal ir socialumo ribų, turiu šią problemą, dėl ko kartais nuliūstu, nes yra toks momentas kaip nesusikalbėjimas blush2.gif
Papildyta:
o la la, ačiū. Man tos mergaitės veiduką reikėjo visą klonuoti, nesusitvarkiau šį kart, kaip matau iš komentarų. Gal mane jos nuotaika papirko, nes visai džiaugiausi tais portretukais. Pabandysiu pasėdėti (dar vis privengiu kontrasto, nes esu gavus pastabų, tai taip pilkoka gal dėl to... Spalvų kanalus stumdau, dar pastumdysiu, ačiū biggrin.gif )

Dėl nude tamsumų, tai sutinku šiaip, norėjau kažkiek paslėpti tiek aplinką, tiek šiaip prigesinti. Ir nepasakyčiau, kad labai žaviuosi tais murzinumais, bet ką gi. Kitą kart pamąstysiu ilgiau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 liepos 2011 - 15:04
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 15:55)
Prasideda biggrin.gif Su rūbais, jau kitaip. Tiesiog mes skirtingai apibrėžiam kūną ir pošlumą smile.gif man pošla gali būti ir su kombinezonu  biggrin.gif O jei atvira, man nebūtina pošla, net ir 100 grynumu ir matymu. Ai čia mizeris, šiaip labai norėjau pasakyt savo nuomonę, ji labai tvirta šiuo atveju  smile.gif Ačiū už komentarą, žinai aš kartais esu už realybės ribų, o gal ir socialumo ribų, turiu šią problemą, dėl ko kartais nuliūstu, nes yra toks momentas kaip nesusikalbėjimas  blush2.gif

o prie ko cia poslumas? as vulgaruma ir posluma suprantu skirtingai. pasikartosiu, cia tik mano problema, ne tamstos, ir nebepleskim sios temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 22, 15:04)
o prie ko cia poslumas? as vulgaruma ir posluma suprantu skirtingai. pasikartosiu, cia tik mano problema, ne tamstos, ir nebepleskim sios temos 4u.gif

Sumaišiau žodžius, turėjau omeny tą patį 4u.gif Ne tik Tavo, aišku nebeplėskim, bet gi pasakyti savo nuomonę ir aš galiu, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 15:02)
Prasideda biggrin.gif Su rūbais, jau kitaip. Tiesiog mes skirtingai apibrėžiam kūną ir pošlumą smile.gif man pošla gali būti ir su kombinezonu  biggrin.gif O jei atvira, man nebūtina pošla, net ir 100 grynumu ir matymu. Ai čia mizeris, šiaip labai norėjau pasakyt savo nuomonę, ji labai tvirta šiuo atveju  smile.gif Ačiū už komentarą, žinai aš kartais esu už realybės ribų, o gal ir socialumo ribų, turiu šią problemą, dėl ko kartais nuliūstu, nes yra toks momentas kaip nesusikalbėjimas  blush2.gif

Pritariu milijonu procentu.Jokio vulgarumo nera pas tave.

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 15:20)
būna, kad kai kuriomis apšvietimo sąlygomis fotoparatas blogai nustato white balance...

Ačiū, tikrai padėjai susigaudyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 22, 15:07)
Pritariu milijonu procentu.Jokio vulgarumo nera pas tave.
Tai normalu tos skirtingos nuomonės, kai nekalbam apie fiziką biggrin.gif Tiesiog norėjau akcentuoti, kad man vulgaru nėra lygu atvirumui. Tikrai, nebeplėskim šitos temos, dabar Zirzė turės jaustis nejaukiai, kad išreiškė savo nuomonę. Kita vertus turbūt neliko klausimų apie tai.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Kas galit man visai durnai mergai paaiškint, kaip rankiniu būdu normaliai nustatyt white balansa prie dirbtinio apšvietimo? doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

rG, man patiko tavo auto, net kelis kart atsiverciau tas foto ir ziurejau biggrin.gif

Laukines vestuviu filmukas idomus, tik jaunikis kaip ne savo rogese biggrin.gif o jaunoji labai silta pasirode wub.gif

Klausykit, o kokia juosta pirkt pasibandymams? ax.gif turiu zenita senuka, ar man nemoksai verta jo imtis?

dedu sios dienos foto

Skauda

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 07 22, 17:24)
Kas galit man visai durnai mergai paaiškint, kaip rankiniu būdu normaliai nustatyt white balansa prie dirbtinio apšvietimo?  doh.gif

taip pat kaip ir prie naturalaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2011 07 22, 17:28)

grazi nuotraukele, spalvos ryskios,razios, ir atspindys stikle labai patinka smile.gif tik bandyciau ta raudonuma nuo mergytes odos salinti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 22 liepos 2011 - 16:48
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 22, 17:42)

grazi nuotraukele, spalvos ryskios,razios, ir atspindys stikle labai patinka smile.gif

Aciu 4u.gif del atspindzio taip ir galvojau... man ta platikine kede doh.gif o jei ja nukirpus, gal dabar geriau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Svajone, nu ir prajuokinai lotuliukas.gif tai paskolink negi gaila lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 07 22, 15:52)

Kikirike, nu nerealiai juosta piesia. Man antroji smile.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Laura @ 2011 07 22, 17:28)

dedu sios dienos foto

Skauda

pritariu Zirzei, ir dar maišo rankena kėdės- nuklonuočiau ją
Atsakyti