rG , kaip fainai gavosi su tais pomidorais. Kazkaip smagiai sviesa krenta, pakomponavimas grazus. Su mergina ir petrazolem...Petrazoliu vazonelio ne plastikinio norisi.
Man vis vien su krabu lazdelem geriau. Is triju nuotrauku gaunasi tarsi mini istorija. Be salotu lekstes, tarsi pabaigos nelieka... As uz trilogija
JB mergaites portretukai grazus, ypac pirmas mielas ranku plastika, nuosirdzia sypsena, bet JB vertima kitoki pabandyk. Dabar ant veido odos faktura negrazi, demeta. Pirmojoje kiek maziau matyti (ant kairiojo zando), antrojoje nelabai gerai... Pabandyk spalvu kanalu slinktukus patampyti, gal problema isnyks?
Su nude stipriai tu cia, drasiai
Bet patinka. Antrojoje kiek tamsoka, galunes apkapotos, uztat kuno isirietimas zavi.
Alabama, man tu tokia susiguzus, atsitverus/ pasislepus nuo pasaulio...
Ko gi, zuiki?
virdzzinija , tikrai smagus kadras, kaip koks is kokio rusisko filmo apie vaika vasara. Nu tas namelis ant tokio stulpo!
Apdirbimas irgi tinka.
Svajone mūsų , nu nepagalvociau net, kad taip degtuku dezute fotografuoti gali...
Namuose kadrai visai ryskus gavosi. Super eksperimentai.
noisy-B , labiausiai JB mergaiciu patinka. Tik tarp mergaiciu kontakto pasigendu. Baltaplauke atrodo pozuoja sau, tamsiaplauke sau... Spalvotoje pasvyrimas nepatinka, nukirsta baltaplaukes ranka.
Erse, grazios nuotraukos, spalvos liuks, scenu, rubu ivairove, matosi daug isbandet... Sauniai padirbeta.
Laukine, malonu susipazinti Grazi tu muotiera, israiskingas modeliukas
Ievukis, kaip pirmojoje graziai pagauti saules spinduliukai! Ui kaip graziai saulyte zolynuos, voratinklyje zaidzia. Labai, labai patinka
kristukass , nu liuks autoportretas. Stiliuks geras
Kikirike, nu nerealiai juosta piesia. Man antroji
reida, pirmoji patinka. Tik kaireje zuikucio "blynas" gal kiek kadra darko. Moters plaukai ispudingi ir juoka kelia tas pakibes is kitos puses vaikis