Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Myce @ 2011 07 22, 13:54)
5ND Natūralioj šviesoj

aš užskaityčiau, man rankinis beveik baltas atrodo biggrin.gif nu bet palaukim dar kitų nuomonių smile.gif
Atsakyti
Bet tiesą pasakius nelabai šito penkto namų darbo esmės nesuprantu unsure.gif Ir iš vis nelabai suprantu kam reikalingas ir kas yra white balance (nors teoriją perskaičiau). Gal kas padėtų man suprasti...
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 22, 13:39)
drinks_cheers.gif ta dar norejau pasakyti, bet kazkaip patylejau,  blush2.gif siek tiek vulgarokai atrodo, bet cia jau mano problema  ax.gif

Aš prieštarauju biggrin.gif Nieko panašaus biggrin.gif Jei būtum su rūbais tokia pačia poza, to tikrai nepasakytum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 15:14)
Aš prieštarauju  biggrin.gif  Nieko panašaus biggrin.gif Jei būtum su rūbais tokia pačia poza, to tikrai nepasakytum  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man nei trupucio nekliuvo kad per daug mirksiukas.gif
Maggie aciu uz komentara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 22, 13:39)
as labai tyliai is toli keliu ranka, taip nedrasiai, - ir as noreciau pasifotografuoti blush2.gif tik man beda su laiku blush2.gif su mazameciu sedziu namie.....

aš tai laisvai, ale man pačiai su laiku ir sugebėjimu prisiruošti bėdos. va su niekuo per tas dvi savaites atostogų Vilniuje taip ir nesusitikau. taip gerai užsitinginiavau.. doh.gif

bet turėsiu galvoje. aš esu kai kur užsirašius visas, kurios norėjo, tai matyt laikui bėgant vis tiek pakalbinsiu visas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 07 22, 14:06)
Bet tiesą pasakius nelabai šito penkto namų darbo esmės nesuprantu  unsure.gif  Ir iš vis nelabai suprantu kam reikalingas ir kas yra white balance (nors teoriją perskaičiau). Gal kas padėtų man suprasti...

būna, kad kai kuriomis apšvietimo sąlygomis fotoparatas blogai nustato white balance (t.y. balta spalva pradeda melynuot, žaliuoti, geltonuoti ar dar kaip nors), tai vat tam reikia mokėti teisingai nustatyti white balance rankiniu būdu.. tarkim čia http://www.flickr.co...xyz/5135885690/ matai kokia mėlyna nuotrauka? tai čia ji tokia dėl blogai nustatyto white balance.. tai vat, nežinau ar aiškiai paaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 07 22, 15:18)
aš tai laisvai, ale man pačiai su laiku ir sugebėjimu prisiruošti bėdos. va su niekuo per tas dvi savaites atostogų Vilniuje taip ir nesusitikau. taip gerai užsitinginiavau.. doh.gif

bet turėsiu galvoje. aš esu kai kur užsirašius visas, kurios norėjo, tai matyt laikui bėgant vis tiek pakalbinsiu visas blush2.gif

as irgi noriu, bet as nefotogeniska, ka man daryt biggrin.gif
Atsakyti
nu dar tokio bajerio nebuvo doh.gif fotkinau praitą savaitę 13-metę, dabar jos draugė paprašė, kad gal aš galėčiau kokiam vakarui jai paskolint savo fotiką biggrin.gif lotuliukas.gif ne , nu griūk negyvas lotuliukas.gif

parašiau, kad čia ne žaislas, ir ne 100 lt kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 22 liepos 2011 - 14:41
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 14:39)
nu dar tokio bajerio nebuvo  doh.gif  fotkinau praitą savaitę 13-metę, dabar jos draugė paprašė, kad gal aš galėčiau kokiam vakarui jai paskolint savo fotiką  biggrin.gif  lotuliukas.gif  ne , nu griūk negyvas  lotuliukas.gif

parašiau, kad čia ne žaislas, ir ne 100 lt kainuoja  biggrin.gif

tai sutik biggrin.gif Ką čia gaili dabar. paprašyk mainais, kad tėvai paskolintų mašiną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 15:14)
Aš prieštarauju  biggrin.gif  Nieko panašaus biggrin.gif Jei būtum su rūbais tokia pačia poza, to tikrai nepasakytum  rolleyes.gif

su rubais visai kas kita,o cia man nelieka paslapties, kurios taip noretusi,na nebent as ne taip suprantu sias tavo auto ax.gif nes pirmojoje tai paslaptis islaikyta ax.gif bet kaip sakiau, cia mano problem biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 07 22, 15:18)

oki rolleyes.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 15:39)
nu dar tokio bajerio nebuvo  doh.gif  fotkinau praitą savaitę 13-metę, dabar jos draugė paprašė, kad gal aš galėčiau kokiam vakarui jai paskolint savo fotiką  biggrin.gif  lotuliukas.gif  ne , nu griūk negyvas  lotuliukas.gif

parašiau, kad čia ne žaislas, ir ne 100 lt kainuoja  biggrin.gif

lotuliukas.gif bajeriuuukas
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 14:45)
tai sutik biggrin.gif Ką čia gaili dabar. paprašyk mainais, kad tėvai paskolintų mašiną smile.gif

aij, kam man ta mašina, taip paskolinsiu, nu ką prarasiu, negi gaila duot vaikam pažaist lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
rG , kaip fainai gavosi su tais pomidorais. Kazkaip smagiai sviesa krenta, pakomponavimas grazus. Su mergina ir petrazolem...Petrazoliu vazonelio ne plastikinio norisi.
Man vis vien su krabu lazdelem geriau. Is triju nuotrauku gaunasi tarsi mini istorija. Be salotu lekstes, tarsi pabaigos nelieka... As uz trilogija tongue.gif

JB mergaites portretukai grazus, ypac pirmas mielas ranku plastika, nuosirdzia sypsena, bet JB vertima kitoki pabandyk. Dabar ant veido odos faktura negrazi, demeta. Pirmojoje kiek maziau matyti (ant kairiojo zando), antrojoje nelabai gerai... Pabandyk spalvu kanalu slinktukus patampyti, gal problema isnyks?

Su nude stipriai tu cia, drasiai smile.gif Bet patinka. Antrojoje kiek tamsoka, galunes apkapotos, uztat kuno isirietimas zavi.

Alabama, man tu tokia susiguzus, atsitverus/ pasislepus nuo pasaulio... g.gif Ko gi, zuiki?

virdzzinija , tikrai smagus kadras, kaip koks is kokio rusisko filmo apie vaika vasara. Nu tas namelis ant tokio stulpo! bigsmile.gif
Apdirbimas irgi tinka.

Svajone mūsų , nu nepagalvociau net, kad taip degtuku dezute fotografuoti gali... blink.gif Namuose kadrai visai ryskus gavosi. Super eksperimentai. thumbup.gif

noisy-B , labiausiai JB mergaiciu patinka. Tik tarp mergaiciu kontakto pasigendu. Baltaplauke atrodo pozuoja sau, tamsiaplauke sau... Spalvotoje pasvyrimas nepatinka, nukirsta baltaplaukes ranka.

Erse, grazios nuotraukos, spalvos liuks, scenu, rubu ivairove, matosi daug isbandet... Sauniai padirbeta.

Laukine, malonu susipazinti smile.gif Grazi tu muotiera, israiskingas modeliukas smile.gif

Ievukis, kaip pirmojoje graziai pagauti saules spinduliukai! Ui kaip graziai saulyte zolynuos, voratinklyje zaidzia. Labai, labai patinka smile.gif

kristukass , nu liuks autoportretas. Stiliuks geras smile.gif

Kikirike, nu nerealiai juosta piesia. Man antroji smile.gif

reida, pirmoji patinka. Tik kaireje zuikucio "blynas" gal kiek kadra darko. Moters plaukai ispudingi ir juoka kelia tas pakibes is kitos puses vaikis smile.gif
Atsakyti