Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 14:57)
ne visai taip smile.gif nes šiaip yra atvirkščiai- kuo didesnė diafragma, tuo labiau išplaukęs fonas ir mažesnė ryškumo zona, t.y. kuo skaičius prie F mažesnis, tuo diafragma yra didesnė, ir atvirkščiai smile.gif ar aišku? smile.gif

blush2.gif ti reiskias gerai supratau tik terminus(mazesne,didesne) sumaisiau doh.gif vadinas f/3.6 yra didesne uz f/11

tai kaip det pliusiuka ar dar kanors reik taisyt?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 14:03)
na taip , nes objektas per arti antro plano pastatytas, bet puikiai matosi kaip keičiasi fonas prieš objektą smile.gif

pas birbusiuka nematau skirtumo. neuzskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 22, 15:14)
pas birbusiuka nematau skirtumo. neuzskaitau.

g.gif apie katra pamoka kalbam
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 07 22, 13:11)
blush2.gif  ti reiskias gerai supratau tik terminus(mazesne,didesne) sumaisiau  doh.gif vadinas f/3.6 yra didesne uz f/11

tai kaip det pliusiuka ar dar kanors reik taisyt?

reikia kad perfotografuotum objektą toliau nuo fono pastačius, kad matytųsi kaip liejasi antras planas, matau, kad supratai esmę, bet matau, kad yra kas neužskaito biggrin.gif

čia antrą nd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 22 liepos 2011 - 13:20
krc. orelis tai sux.

nesiviliu atvezhti jusm kazhkokiu ypatingu vaizdu is Tamstos muzikos festivalio, net nezinau ar vezhtis skaitmena, o gal tik zenit'a, bet wish me luck, po truputeli judu link pakavimosi guminiu batu ir lietpalcio he he.

visiems turiningo savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 13:07)
Aš pulikavimo nebijau, aš bijau, kad kažkas matys mane neredaguotą  biggrin.gif Arba, kad atrinksi tas, į kurias žiūrėti negalėsiu  blush2.gif nenoriu aš čia inkšti, bet formų nulis pas mane, nebent kartu dirbant kažką galima išlaužti. Su šviesa aš nemoku dirbti, bet žinau, kad daro stebuklus  drinks_cheers.gif Na, pažiūrėsim, kažkaip aš Tavimi pasitikiu, ateis metas ir pabandysim, gal ir taip  mirksiukas.gif

svarbiausia, kad Tu pati būtum pasiruošus wink.gif o visa kita - susitarimo ir darbo reikalas 4u.gif bus laikas, bus ir vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 22, 14:19)
krc. orelis tai sux.

nesiviliu atvezhti jusm kazhkokiu ypatingu vaizdu is Tamstos muzikos festivalio, net nezinau ar vezhtis skaitmena, o gal tik zenit'a, bet wish me luck, po truputeli judu link pakavimosi guminiu batu ir lietpalcio he he.

visiems turiningo savaitgalio  mirksiukas.gif

Gero oro ir gerai pasilinksmink thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 15:19)
reikia kad perfotografuotum objektą toliau nuo fono pastačius, kad matytųsi kaip liejasi antras planas, matau, kad supratai esmę, bet matau, kad yra kas neužskaito biggrin.gif

čia antrą nd

ax.gif gerai perfotkinsiu,

o kaip del 3 ?
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 07 22, 13:27)
ax.gif  gerai perfotkinsiu,

o kaip del 3 ?

trečias gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 22, 12:44)
galbut man noretusi vos vos labiau suglaustu koju  g.gif

drinks_cheers.gif ta dar norejau pasakyti, bet kazkaip patylejau, blush2.gif siek tiek vulgarokai atrodo, bet cia jau mano problema ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 07 22, 14:23)
svarbiausia, kad Tu pati būtum pasiruošus wink.gif o visa kita - susitarimo ir darbo reikalas 4u.gif bus laikas, bus ir vaikas smile.gif

as labai tyliai is toli keliu ranka, taip nedrasiai, - ir as noreciau pasifotografuoti blush2.gif tik man beda su laiku blush2.gif su mazameciu sedziu namie.....
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 22, 14:19)
krc. orelis tai sux.

visiems turiningo savaitgalio  mirksiukas.gif

O, maniskis isvaziavo bernvakario svesti i festivali smile.gif fotiko jie tikrai netures, jei rasi ir bus negaila kadro - "nutrauk" jaunikio namą lotuliukas.gif
Atsakyti
5ND Natūralioj šviesoj

AUTO
user posted image

DEBESĖLIS

user posted image

RANKINIS

user posted image
Atsakyti