Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 07 22, 11:40)
Hey, as saves negailiu, cia kas kita visai.

O nuotrauka tai kaip?Pasigedau komentaru paciai nuotraukai, tai, kur dejau cia. unsure.gif

nu nezinau. nieko ypatingo. tiek daug panashiu nuotrauku, su panasiom veido ishraishkom (tavo). visos besikartojancios - veido ishraishka, palaidi plaukai, akys.
is tech puses - man per tamsi, per geltona, suspausta, truksta kaires. dazhniausiai akcentuoji veida, pabandyk pazaist su kuno formom, apnuogint koki peti, uzsidet suknele, surisht plaukus, pasidazyt gal - nezinau, pabandyk kazhka naujo. nes vis kitos vietos (kuriu realiai nesimato, nes f mazhas ir akcentuojamas pirmas planas, modelis), bet vis tokios pacios veido ishraishkos. boring.
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 22, 03:45)
tik dabar baigiau darbus...
labanaktis...
dedu naktinę, čia vis dar iš Nidos juostų... man rodos minėjau, kad bandžiau naktį fotografuoti, išlaikymas 1/60 arba 1/30 be štatyvo  ax.gif

si karta nieko ypatingo, 1 kaip nekokybishkos skaitmenos foto smile.gif
antroji geriau, bet nieko nesakanti. zodziu paprastos, bet man vistiek mielos.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 22, 10:58)
nu nezinau. nieko ypatingo. tiek daug panashiu nuotrauku, su panasiom veido ishraishkom (tavo). visos besikartojancios - veido ishraishka, palaidi plaukai, akys.
is tech puses - man per tamsi, per geltona, suspausta, truksta kaires. dazhniausiai akcentuoji veida, pabandyk pazaist su kuno formom, apnuogint koki peti, uzsidet suknele, surisht plaukus, pasidazyt gal - nezinau, pabandyk kazhka naujo. nes vis kitos vietos (kuriu realiai nesimato, nes f mazhas ir akcentuojamas pirmas planas, modelis), bet vis tokios pacios veido ishraishkos. boring.

Oukieeeeyyy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 22, 12:00)
Oukieeeeyyy biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu blin. as tikiuosi tokios pat kritikos, kai sudmaliausiu - trumpos ir aishkios.
nepyksti?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 22, 11:03)
nu blin. as tikiuosi tokios pat kritikos, kai sudmaliausiu - trumpos ir aishkios.
nepyksti?

Baik tu, man juokinga pasidare biggrin.gif Aciu uz kritika, pagaliau tikra kritika.
Atsakyti
Labas, pareinu su 4ND. Nežinau, kažkaip nekaip gavosi. Neturiu namie jokio margo fono, tai kabinu ant durų rankšluostį, kad bent kažkas matytus biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 07 22, 12:24)
Labas, pareinu su 4ND. Nežinau, kažkaip nekaip gavosi. Neturiu namie jokio margo fono, tai kabinu ant durų rankšluostį, kad bent kažkas matytus  biggrin.gif

nu gerai. o ka supratai is to namu darbo? ax.gif
Atsakyti
Atrodo turėjau suprasti kaip keičiasi fonas nezūminant, o tiesiog artėjant su fotoaparatu prie objekto. Kuo labiau artėji, fonas turi labiau lietis? Ar taip? Ar visai grybauju? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
rG bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif vos nenuvirtau nuo kedes biggrin.gif bet jau kai davei vaizdu, tai maza nepasirode thumbup.gif saunuole, labai drasi esi. nesitikejau kazko panasaus pamatyt sitoj temoj. Ech, kokia grazi tu wub.gif db papasakosiu, kas man uzkliuvo paciose foto. na man kaip ir daugumai nesiziuri koliazas ir tas pilkumas. Kaireje foto mane erzina fonas, labai atitraukia demesi. Desineje, is pradziu pasirode, kad kuno poza nedera su veido israiska, bet kiek ilgiau paziurejus, lyg ir viskas atsistojo i vietas, cia ne viena emocija, o visas rinkinys wink.gif galbut man noretusi vos vos labiau suglaustu koju g.gif o gal ir ne lotuliukas.gif
Atsakyti
laba smile.gif na vat pagaliau prisiruosiau prisest prie namu darbu.
Stai jusu teismui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 07 22, 12:11)
laba  smile.gif  na vat pagaliau prisiruosiau prisest prie namu darbu.
Stai jusu teismui  4u.gif

sveika prisijungus 4u.gif

nd gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 14:19)
sveika prisijungus  4u.gif

nd gerai  drinks_cheers.gif

wub.gif aciu
Atsakyti
Gal gali mano 4ND dar kas nors pakomentuoti.. Ar išvis taip supratau užduotį.. unsure.gif
Atsakyti