RG, drąsi tu moteris esi. Niu mane labai žavi, bet jaučiu neišdrįsčiau tokių auto į SM įkelti, dabar tiesa ir iš flickr atviresnes pramėčiau. Kažkaip darbas įpareigoja Anksčiau tai labai mėgau tokius eksperimentus.
Man toji kairėje visai patinka. Tokia lig išsigandusi, tuo pačiu lig ir provokuojanti. Foto dešinėje būtų liuks, toks pat išsiraitymas, bet kitokiom gal sąlygom. Lig ir šviesos kokio žaismo norisi ir tas pilkumas kažkiek erzina.
Ar ne tu čia norėjai, kad Sayonara tave fotografuotų ir kg metei? Jetau sąžinės turėkit, nuo kur jums tuos kg mesti. Marš tik į fotosesiją Jei suklydau ir su Svajone sumaišiau tai sorry dažnai aš taip.
O tavo paskutinės keltos modeliuko foto tai nea, tikrai nepatiko.
Virdzinija, ar suspausta perdaug viskas ar kas. Nu kokybės stinga foto. Bet tie vaikučiai kabinoje ir dar vienas besiropščiantis labai fainai atrodo.
Laukine tavo koliažo iš keturių foto nekomentavau, na nesugrojo jis man, nemačiau to pasakojimo, kurį norėjai perteikti. Bet vakar filmuke tas foto pamačiau ir vat ten jos vietoje ir gerai atrodė.
Svajone, fainai, kad bandai kažką kito, šiuo atveju pinhole. Bet aš asm. problemų turiu su tokių foto mėgimu ar ne. Labai retai kada užveža pinhole. Na turi būti ypatingos. Nes dabar toks tik patvirtinimas, bandei darei, na bet rezultatai nežavi.
QUOTE(Yvette @ 2011 07 22, 10:03)
Ar ne tu čia norėjai, kad Sayonara tave fotografuotų ir kg metei? Jetau sąžinės turėkit, nuo kur jums tuos kg mesti. Marš tik į fotosesiją
nu, aš irgi sakau nuo kur jau tuos kg mest? nuo plaukų nebent..
rG, girdėjai? Yvette liepė marš į fs, nu. tai kada laukti?
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 22, 00:02)
na jau sviesa tai sviesa tu cia pas mumi sviesios Dievas
RG,na tu saunuole, ir tikrai labai drasi,as tai kaip ir Yvete, neisdrysciau deti savo foto i SM anksciau pries kokiu 5m buciau isdrysus, buvau daug atviresne tiek vidumi tiek isore, dedavau savo foto net negalvodama ar ilgai mastydama,o dabar ne pasikeite mastymas,po gyvenimo sukretimo subrendau gal,o gal senstu taigi,saunus labai saunus tavo auto tiesa pasakius, atsivertus ta psl net nusterau,kazkaip negalejau patiketi,kad cia tu
Svajone, fainai, kad bandai kažką kito, šiuo atveju pinhole. Bet aš asm. problemų turiu su tokių foto mėgimu ar ne. Labai retai kada užveža pinhole. Na turi būti ypatingos. Nes dabar toks tik patvirtinimas, bandei darei, na bet rezultatai nežavi.
tai suprantu, kad nežavi nes nieko čia gero ir nėra, jokių pastangų nedėjau, fotkinau belenką, tiesiog buvo įdomu ar aplamai kas nors gausis, ar gerą išlaikymą pasirinkau net nesilygiuoju į pinholininkus, čia tiesiog pasižaidimas buvo ir tiek norėjau išbandyti
Papildyta:
Ar ne tu čia norėjai, kad Sayonara tave fotografuotų ir kg metei? Jetau sąžinės turėkit, nuo kur jums tuos kg mesti. Marš tik į fotosesiją Jei suklydau ir su Svajone sumaišiau tai sorry dažnai aš taip.
nesumaišei, aš nesitariau atrodo su niekuom
SM, na, man kaulai stambūs, aš niekad perkarus neatrodysiu Bet ne stora buvau Šiaip dabar gal net mažiau sveriu, bet mano kūnas nesportiškas. Todėl įtariu, kad fs nepribręsiu Say, na, aš tikrai kompleksuoju... Juodai.
Drąsu? Na, gal... Manęs niekas neįpareigoja, aš laisvo oro direktorius... Kažkada svajojau fotografuoti nude merginas ir vaikinus. Kažkaip dabar prisiminiau.
Aš po vaikučių fs gamtoje, leido publikuoti Aišku, jei kas gero bus.
Drąsu? Na, gal... Manęs niekas neįpareigoja, aš laisvo oro direktorius... Kažkada svajojau fotografuoti nude merginas ir vaikinus. Kažkaip dabar prisiminiau.
Aš po vaikučių fs gamtoje, leido publikuoti Aišku, jei kas gero bus.
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 10:21)
SM, na, man kaulai stambūs, aš niekad perkarus neatrodysiu Bet ne stora buvau Šiaip dabar gal net mažiau sveriu, bet mano kūnas nesportiškas. Todėl įtariu, kad fs nepribresiu
subrandinsim
p.s. visų pirma ir svarbiausia - pats procesas. pamažu, truputį. kaip pati jausies. apie publikavimą kalba net neina šioje stadijoje.. nereikia kompleksuoti dėl gražaus kūno, frosia o sportiškas, nesportiškas, stambūs kaulai ir kiti išsigalvojimai - dalykai pataisomi, koreguojami visų pirma šviesos pagalba. bet.. kaip Tu nuspręsi, tai ir bus, tikrai nežaginsiu
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 11:21)
SM, na, man kaulai stambūs, aš niekad perkarus neatrodysiu Bet ne stora buvau Šiaip dabar gal net mažiau sveriu, bet mano kūnas nesportiškas. Todėl įtariu, kad fs nepribręsiu Say, na, aš tikrai kompleksuoju... Juodai.
kūną parodei, mes matėm ir įvertinom, kad niu fs liuks. tad nebėr kur bėgti
aš vat antradienį važiuoju su drauge į Briuselį susitikti. Nori, kad fotografuočiau, ir niu sutiktų. Nu bet kur aš ją nuogą svetimame mieste fotografuosiu
QUOTE(Yvette @ 2011 07 22, 10:24)
kūną parodei, mes matėm ir įvertinom, kad niu fs liuks. tad nebėr kur bėgti
aš vat antradienį važiuoju su drauge į Briuselį susitikti. Nori, kad fotografuočiau, ir niu sutiktų. Nu bet kur aš ją nuogą svetimame mieste fotografuosiu
5 ryto už miesto arba ant stogo
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 15:55)
Na, ką, dar, ačiū už komentarus.
housewife
Ar labai maišo neplauti langai? Man tai jie visai žavūs
housewife
Ar labai maišo neplauti langai? Man tai jie visai žavūs
man patiko sis koliazhas, ypac desine, viskas taip ryshku. bet va violetines-ruzhavos krabau lazdeles cia is tiesu netinka., geriau gal butu koks kiausinis..
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 18:58)
Atsiprašau, jei teršiuosi... Labai padedat kartais tokiais taikliais komentarais ir čia greičiau nei flicrėj.
Neatrodo kaip **** ženklas? Fokusas yra, jei čia neatrodo, bet fotkinau su 1.8 pabandymui
Na ir šis toks su nepalankia šviesa.
Neatrodo kaip **** ženklas? Fokusas yra, jei čia neatrodo, bet fotkinau su 1.8 pabandymui
Na ir šis toks su nepalankia šviesa.
pirmoj fokuso truksta, kazin ar 1.8 taip nufotkino? gal sujudinai bishki? na man anyways neee. pilka, ishsilieje, emocija nea. antra geresne, nuosirdi tokia, bet jb negrazhus. kazkada Yvette dejo jb varianta, kaip ten daryt, kur Bizyte ir kitos naudoja, gal turit link'a? rG praverstu ir ne tik jai. nes tavo j.b man pilkas, murzinas. sitiems bandymams sakau ne.
QUOTE(rarity @ 2011 07 21, 19:04)
Alabama, beržinės košės reik. Baik savęs gailėti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 20:43)
nu rodau dar kelis su degtukų dežute fotkintus kadrus pateršiu forumą
kaip faaaaiiiiina!!! kaip as noriu pazaisti su pinholu, shakiai.
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 20:45)
is esmes neblogai, nors kaireje merginos emocija man nelabai, matosi nelygus veidas, reiktu tvarkyt. as siek tiek shviesinciau ir dadeciau kontrasto. ishryshketu bruozhai. ir gal pabandyciau be vinjetavimo.
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 22:16)
ir naktį šviečia saulė...
vau! man antra. kaip cia ir su kuo cia? siaip informacijos truksta, nieko neskakanti foto, bet man patinka. kitaip. naujai.
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 23:43)
Aišku teks trint, nes čia N-18 ania?
o! man visai nieko. apdirbimas patiko. menishkai. gal kaip koliazhas siek tiek per "skirtingos foto", bet bravo! atgaiva sielai. ir soundtrack'as tinka. kaip gera pasigrozet tokiom foto, su grudais, neshvarumais good good good.
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 22, 00:02)
Nu jo,o as dabar su gelytem ateinu Kadangi modeliuku ne itin daug ieskojau tai nusprendziau pakankint zolynus.Dar viena neisryskinta juostele laukia su zolem
Taigi pora parodau...
Taigi pora parodau...
2 - ne per vienishka
3 - super.
1 - nepatiko, neidomi, kadravimas irgi.
man taip noretusi daugiau kontrasto i visas, smalsumu vedama, nes tokios spalvos, shvelnios be galo zaviai atrodo, ypac kai su juosta, bet vat idomu kaip atrodytu ryshkiau.
ech - saunuole.neblogai sekasi su zolem.
QUOTE(Maggie @ 2011 07 22, 10:37)
Hey, as saves negailiu, cia kas kita visai.
O nuotrauka tai kaip?Pasigedau komentaru paciai nuotraukai, tai, kur dejau cia.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 09:14)
dėkui
Šaunuolė RG, va ir kitus įkvėpei
labas rytas...
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 07 22, 11:37)
vau! man antra. kaip cia ir su kuo cia? siaip informacijos truksta, nieko neskakanti foto, bet man patinka. kitaip. naujai.
na tiesiog bandymas buvo, gal ir nesakanti foto, bet reikia bandyti, kad kažką vėliau padarytum įspūdingo čia vakar per lietų per langą fotografuota