tik dabar baigiau darbus...
labanaktis...
dedu naktinę, čia vis dar iš Nidos juostų... man rodos minėjau, kad bandžiau naktį fotografuoti, išlaikymas 1/60 arba 1/30 be štatyvo
sveikos,
man iskilo klausimas ar kurinaudojat tepephotox2 linzes arba wide angle?
as kaips uprantujos dedasi tiesiogiai ant 50-tuko ar ne?
ka isvis apie jas manot?
man iskilo klausimas ar kurinaudojat tepephotox2 linzes arba wide angle?
as kaips uprantujos dedasi tiesiogiai ant 50-tuko ar ne?
ka isvis apie jas manot?
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 22:59)
Ačiū už žodžius. Žinau, kad kai kurie smerks, kai kuriems nepatiks atlikimas ar pan., bet man patinka, gaila, galimybės ribotos, tai tenka pritempti . Gal kadanors.
hmz.... man tai patiko... ale sakei, svorį meti? kad nesusikeikčiau, galima paklausti - o nafig??
*****... toj mane įkvėpsi, pindosia
Labas rytas
Stai dar pro mano langa dar ka pagavau. Noreciau komentaru
Kai paparacis koks asei
Stai dar pro mano langa dar ka pagavau. Noreciau komentaru
Kai paparacis koks asei
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 21:16)
šį kart sakau ne, nepatiko visiškai
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 22:43)
oho kokia drąsi nu bet gerai žinok gražu tik pirmojoj man tas spenelis negražiai uždengtas, o daugiau viskas liuks prie nukapotų galūnių nesikabinėsiu, vis dėl to auto, ir sunku ten viską sutalpint taip kaip reikia
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 21, 23:02)
Nu jo,o as dabar su gelytem ateinu Kadangi modeliuku ne itin daug ieskojau tai nusprendziau pakankint zolynus.Dar viena neisryskinta juostele laukia su zolem
Taigi pora parodau...
Taigi pora parodau...
oooo kokie grožiai labai gražu..
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 23:47)
P.S. fotkinau ne as o labai jaunuciuke mergaite. Ir tai jai buvo pirmas toks ale "fotografo" fotografavimas. Tad jeigu kritikuosit tai atsizvelkit i tai.
rG, man liaaaaaaaabai patikti. Zinok tokia as tave ir isivaizdavau. Na veido bruozus jeigu ka.
o kokia fyfačka gražu bet ale kokios visos čia mes skirtingos susirinkusios, bet su tuo pačiu pomegiu
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 22, 02:45)
tik dabar baigiau darbus...
labanaktis...
dedu naktinę, čia vis dar iš Nidos juostų... man rodos minėjau, kad bandžiau naktį fotografuoti, išlaikymas 1/60 arba 1/30 be štatyvo
labanaktis...
įdomūs bandymai
Papildyta:
QUOTE(reida @ 2011 07 22, 07:49)
pirmoji superinė labai gražiai
Papildyta:
reiktų ir man Auto susiorganizuot, turiu prieš porą metų fotkintų, bet ale aš ten jau į save nebepanaši, nes po gimdymo dar +16 kg liko (iš visi 36kg priaugus buvau), tai kitas žmogus dabar bet kiek bandžiau, baisiai aš sau atrodau, nieko gero žodžiu
Labas rytas.
Tai man irgi panašiai su tais auto, vakar klausia manęs, - kodėl auto nedarai? Tai, kad užknisa Tiek laiko sugaišti, vargsti vargsti. Bet man laisviau prieš save nei prieš ką nors kitą
P.S. aš irgi virš 30 buvau priaugus (kiek tiksliai nežinau, nes prieš gimdymą likus kelioms savaitėms pamačius 30 nebesisvėriau Bet paaugau dar truputuką. Bet daugiau nei pusės neliko po gimdymo ).
Lėksiu Yvetės pažįstamos šeimos vaikučių fotografuoti. Nerimauju Nors menų čia nebus, bet vis vien...
QUOTE(sayonara @ 2011 07 22, 07:21)
hmz.... man tai patiko... ale sakei, svorį meti? kad nesusikeikčiau, galima paklausti - o nafig??
*****... toj mane įkvėpsi, pindosia
ai ten ne kiluose esmė, reik vėl pradėt sportuot. vakar daug pamačiau, tai šiandien jau valandą kalatensiuos *****... toj mane įkvėpsi, pindosia
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 08:14)
oho kokia drąsi nu bet gerai žinok gražu tik pirmojoj man tas spenelis negražiai uždengtas, o daugiau viskas liuks prie nukapotų galūnių nesikabinėsiu, vis dėl to auto, ir sunku ten viską sutalpint taip kaip reikia
Nu su tom galūnėm negražiai buvo (rankos mano kaip lopetos ir kažkaip ten negražiai buvo). QUOTE
reiktų ir man Auto susiorganizuot, turiu prieš porą metų fotkintų, bet ale aš ten jau į save nebepanaši, nes po gimdymo dar +16 kg liko (iš visi 36kg priaugus buvau), tai kitas žmogus dabar bet kiek bandžiau, baisiai aš sau atrodau, nieko gero žodžiu
Tai man irgi panašiai su tais auto, vakar klausia manęs, - kodėl auto nedarai? Tai, kad užknisa Tiek laiko sugaišti, vargsti vargsti. Bet man laisviau prieš save nei prieš ką nors kitą
P.S. aš irgi virš 30 buvau priaugus (kiek tiksliai nežinau, nes prieš gimdymą likus kelioms savaitėms pamačius 30 nebesisvėriau Bet paaugau dar truputuką. Bet daugiau nei pusės neliko po gimdymo ).
Lėksiu Yvetės pažįstamos šeimos vaikučių fotografuoti. Nerimauju Nors menų čia nebus, bet vis vien...
Svajone musu, aciu
QUOTE(reida @ 2011 07 22, 08:43)
Svajone musu, aciu
dabar tik pamačiau kokie įspūdingi plaukai pas tą moterį eina sau, kaip jai patogu su tokiom kudlom
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 09:52)
dabar tik pamačiau kokie įspūdingi plaukai pas tą moterį eina sau, kaip jai patogu su tokiom kudlom
Jo, man irgi patiko labai, pro langa pamaciau tai lekiau kaip zaibas fotika griebt
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 08:37)
\
tai irgi jaučiu kaulai ir skūra buvai prieš tai nes sako tik super kūdos tiek sugeba per nėštumą priaugt
Rg, labai patiko
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 23:43)
Aišku teks trint, nes čia N-18 ania?
Vuoj, kaip man gražu, ypatingai pirmoji taip subtiliai pateikta, labai patinka. Ale kažkaip nesitiki, kad tokia lieknutė pagimdžius, kai čia pasiskaičiau
kristukass -> stiliukas labai geras ir nuotrauka.
virdzzinija -> man be rėmelio geriau atrodo
reida -> pirmoji labai patinka, ten kur iš arčiau, spalvos
peržiūrėjau http://www.kasperionis.com/ darbus - koks grožis