Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

tik dabar baigiau darbus...
labanaktis...
dedu naktinę, čia vis dar iš Nidos juostų... man rodos minėjau, kad bandžiau naktį fotografuoti, išlaikymas 1/60 arba 1/30 be štatyvo ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos,

man iskilo klausimas ar kurinaudojat tepephotox2 linzes arba wide angle?
as kaips uprantujos dedasi tiesiogiai ant 50-tuko ar ne?
ka isvis apie jas manot?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 22:59)
Ačiū už žodžius. Žinau, kad kai kurie smerks, kai kuriems nepatiks atlikimas ar pan., bet man patinka, gaila, galimybės ribotos, tai tenka pritempti  verysad.gif . Gal kadanors.

hmz.... man tai patiko... ale sakei, svorį meti? kad nesusikeikčiau, galima paklausti - o nafig?? biggrin.gif

*****... toj mane įkvėpsi, pindosia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Stai dar pro mano langa dar ka pagavau. Noreciau komentaru 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Kai paparacis koks asei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 22 liepos 2011 - 07:51
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 21:16)
ir naktį šviečia saulė...

šį kart sakau ne, nepatiko visiškai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 22:43)

Aišku teks trint, nes čia N-18 ania?  g.gif  biggrin.gif

oho kokia drąsi bigsmile.gif nu bet gerai žinok smile.gif gražu smile.gif tik pirmojoj man tas spenelis negražiai uždengtas, o daugiau viskas liuks 4u.gif prie nukapotų galūnių nesikabinėsiu, vis dėl to auto, ir sunku ten viską sutalpint taip kaip reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 21, 23:02)
Nu jo,o as dabar su gelytem ateinu doh.gif Kadangi modeliuku ne itin daug ieskojau tai nusprendziau pakankint zolynus.Dar viena neisryskinta juostele laukia su zolem doh.gif
Taigi pora parodau...

oooo kokie grožiai wub.gif labai gražu..
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 23:47)

P.S. fotkinau ne as o labai jaunuciuke mergaite. Ir tai jai buvo pirmas toks ale "fotografo" fotografavimas.  bigsmile.gif Tad jeigu kritikuosit tai atsizvelkit i tai.  tongue.gif

rG, man liaaaaaaaabai patikti.  wub.gif Zinok tokia as tave ir isivaizdavau.  laugh.gif  Na veido bruozus jeigu ka.  laugh.gif

o kokia fyfačka biggrin.gif gražu smile.gif bet ale kokios visos čia mes skirtingos susirinkusios, bet su tuo pačiu pomegiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 22, 02:45)
tik dabar baigiau darbus...
labanaktis...
dedu naktinę, čia vis dar iš Nidos juostų... man rodos minėjau, kad bandžiau naktį fotografuoti, išlaikymas 1/60 arba 1/30 be štatyvo  ax.gif

įdomūs bandymai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(reida @ 2011 07 22, 07:49)
Labas rytas 4u.gif

Stai dar pro mano langa dar ka pagavau. Noreciau komentaru 4u.gif

pirmoji superinė 4u.gif labai gražiai ax.gif
Papildyta:
reiktų ir man Auto susiorganizuot, turiu prieš porą metų fotkintų, bet ale aš ten jau į save nebepanaši, nes po gimdymo dar +16 kg liko (iš visi 36kg priaugus buvau), tai kitas žmogus dabar biggrin.gif bet kiek bandžiau, baisiai aš sau atrodau, nieko gero žodžiu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.

QUOTE(sayonara @ 2011 07 22, 07:21)
hmz.... man tai patiko... ale sakei, svorį meti? kad nesusikeikčiau, galima paklausti - o nafig?? biggrin.gif

*****... toj mane įkvėpsi, pindosia biggrin.gif
ai ten ne kiluose esmė, reik vėl pradėt sportuot. vakar daug pamačiau, tai šiandien jau valandą kalatensiuos doh.gif
biggrin.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 08:14)
oho kokia drąsi  bigsmile.gif  nu bet gerai žinok smile.gif gražu smile.gif tik pirmojoj man tas spenelis negražiai uždengtas, o daugiau viskas liuks  4u.gif  prie nukapotų galūnių nesikabinėsiu, vis dėl to auto, ir sunku ten viską sutalpint taip kaip reikia  smile.gif
Nu su tom galūnėm negražiai buvo (rankos mano kaip lopetos ir kažkaip ten negražiai buvo).
reiktų ir man Auto susiorganizuot, turiu prieš porą metų fotkintų, bet ale aš ten jau į save nebepanaši, nes po gimdymo dar +16 kg liko (iš visi 36kg priaugus buvau), tai kitas žmogus dabar biggrin.gif bet kiek bandžiau, baisiai aš sau atrodau, nieko gero žodžiu  doh.gif

Tai man irgi panašiai su tais auto, vakar klausia manęs, - kodėl auto nedarai? Tai, kad užknisa doh.gif Tiek laiko sugaišti, vargsti vargsti. Bet man laisviau prieš save nei prieš ką nors kitą biggrin.gif
P.S. aš irgi virš 30 buvau priaugus (kiek tiksliai nežinau, nes prieš gimdymą likus kelioms savaitėms pamačius 30 nebesisvėriau smile.gif Bet paaugau dar truputuką. Bet daugiau nei pusės neliko po gimdymo smile.gif ).

Lėksiu Yvetės pažįstamos šeimos vaikučių fotografuoti. Nerimauju biggrin.gif Nors menų čia nebus, bet vis vien...
Atsakyti
Svajone musu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2011 07 22, 08:43)
Svajone musu, aciu 4u.gif

dabar tik pamačiau kokie įspūdingi plaukai pas tą moterį blink.gif eina sau, kaip jai patogu su tokiom kudlom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 22, 09:52)
dabar tik pamačiau kokie įspūdingi plaukai pas tą moterį  blink.gif  eina sau, kaip jai patogu su tokiom kudlom  biggrin.gif

Jo, man irgi patiko labai, pro langa pamaciau tai lekiau kaip zaibas fotika griebt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 22, 08:37)
\
P.S. aš irgi virš 30 buvau priaugus (kiek tiksliai nežinau, nes prieš gimdymą likus kelioms savaitėms pamačius 30 nebesisvėriau smile.gif Bet paaugau dar truputuką. Bet daugiau nei pusės neliko po gimdymo smile.gif ).

tai irgi jaučiu kaulai ir skūra buvai prieš tai biggrin.gif nes sako tik super kūdos tiek sugeba per nėštumą priaugt biggrin.gif
Atsakyti
Rg, labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 23:43)
Aišku teks trint, nes čia N-18 ania?  g.gif  biggrin.gif

Vuoj, kaip man gražu, ypatingai pirmoji smile.gif taip subtiliai pateikta, labai patinka. Ale kažkaip nesitiki, kad tokia lieknutė pagimdžius, kai čia pasiskaičiau bigsmile.gif

kristukass -> stiliukas labai geras ir nuotrauka.

virdzzinija -> man be rėmelio geriau atrodo mirksiukas.gif

reida -> pirmoji labai patinka, ten kur iš arčiau, spalvos thumbup.gif

peržiūrėjau http://www.kasperionis.com/ darbus - koks grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 22 liepos 2011 - 09:23