Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 22, 00:07)
labai labai ,čia su mamke?  g.gif

Aciukas :* nea,cia su pentaxu ir heliosu mirksiukas.gif rG aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 22, 00:12)
Aciukas :* nea,cia su pentaxu ir heliosu mirksiukas.gif rG aciu 4u.gif

kokia juosta, nu taip gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 21, 23:03)
Man nude fotografija patinka, o jei dar skoningai atlikta...  bigsmile.gif  rG, nuotrauka kairėje man labai!  wub.gif  Ir dar įžvelgiau panašumų su aktore S. Johanson.  ax.gif
Nea, gal taip pasirodė, iš tikro jokių panašumų biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 23:04)
Pezesiai. Super. Tik nervina kažkokia dulkė ar kažkas toj pačioj vietoj. Pradžioj nervino rankos antroj kirstos taip, kad atrodojog modelis (modelis, a girdž?) be rankų, bet po 10 kart peržiūros man visgi tai labiau patinka nei gal būtų modelis su rankom. Priduoda savotiško šarmo nuotraukai. Maladec. Skani moteris, estetiška. Tatoo klonuočiau, bet skonio reikalas smile.gif
Ačiū. Dėjau tuos sluoksnius, nes kažkaip ir taip atvira, apie dulkes nepagalvojau... Rankos, taip, netiko, negražiai atrodė. Apie tatto net nepagalvojau, priaugo prie manęs biggrin.gif Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 liepos 2011 - 23:36
QUOTE(Ersė @ 2011 07 21, 20:15)
Labai noriu pasigirt  biggrin.gif Biski apleidau jumis, bet labai uzsikasus su darbais, tiesiog BAISIAI uzsikasus doh.gif Teko pafotkint Laukine  bigsmile.gif Truputi sukeliau i flikr smile.gif http://www.flickr.co...s/37201547@N07/

Flikre parasiau.laukine bais grazi motera.

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 22:43)

Aišku teks trint, nes čia N-18 ania?  g.gif  biggrin.gif

EIKTUSAUKAIPGERAI.Ir mano mylimiausia daina.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 21, 23:17)
EIKTUSAUKAIPGERAI.Ir mano mylimiausia daina.

Omaigad. Juokauji? biggrin.gif Nes man Kate Bush apskritai Dievas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 liepos 2011 - 23:18
Labas tamsia nakti,
ateinu su klausimu, dauguma ziuriu tvarkot foto su ps, is kur parsisiunciat? nes kiek ieskau tiek randu laikinai tik galiojanciu, ir kokias dar programas galit rekomenduot? Aciu!
Perziurejau begale foto sios temos ir buvusios, nu groziu yra, super. As niekaip neprisiruosiu 5 nd doh.gif vis kas nors sutrukdo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 22, 00:14)
kokia juosta, nu taip gražu  blush2.gif

Aciukas wub.gif kodak portra jei neklystu mirksiukas.gif
Ai beje svajones pinholas labai patiko,mano guli pradetas bet pabaigsiu kadanors hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 23:18)
Omaigad. Juokauji? biggrin.gif Nes man Kate Bush apskritai Dievas  wub.gif

Nu nejuokauju gi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 22, 00:23)
Ai beje svajones pinholas labai patiko,mano guli pradetas bet pabaigsiu kadanors hihihi.gif

na jo,kodak tikrai gržiai atrodo ax.gif o su pinholu,nu gėda,kas čia jums visoms yra,aš per dieną išfotkinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 21, 23:23)

Grazu wub.gif
Atsakyti
As kaip tik ruosiausi ir save publikai parodyti dar karciuka, bet po rG prisistatymo. Net nezinau ar verta. biggrin.gif blush2.gif As tokia banalybe lyginant su ja. cool.gif Na bet jau foto paruosus. Taigi...

user posted image

P.S. fotkinau ne as o labai jaunuciuke mergaite. Ir tai jai buvo pirmas toks ale "fotografo" fotografavimas. bigsmile.gif Tad jeigu kritikuosit tai atsizvelkit i tai. tongue.gif

rG, man liaaaaaaaabai patikti. wub.gif Zinok tokia as tave ir isivaizdavau. laugh.gif Na veido bruozus jeigu ka. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 07 22, 00:47)
As kaip tik ruosiausi ir save publikai parodyti dar karciuka, bet po rG prisistatymo. Net nezinau ar verta.  biggrin.gif  blush2.gif As tokia banalybe lyginant su ja.  cool.gif Na bet jau foto paruosus. Taigi...

P.S. fotkinau ne as o labai jaunuciuke mergaite. Ir tai jai buvo pirmas toks ale "fotografo" fotografavimas.  bigsmile.gif Tad jeigu kritikuosit tai atsizvelkit i tai.  tongue.gif

rG, man liaaaaaaaabai patikti.  wub.gif Zinok tokia as tave ir isivaizdavau.  laugh.gif  Na veido bruozus jeigu ka.  laugh.gif

jau kažkada sakiau, tai dar kartą pasakysiu, kad pas mus kažkaip jau visos fotografės ir modeliukai gali būti 4u.gif
o tu taip special apsirengei ar tavo toks stilius? man patinka wub.gif
Atsakyti