Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vau! ohmy.gif Čia tai stipriai... ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 23:43)
http://www.youtube.c...h?v=wp43OdtAAkM

Aišku teks trint, nes čia N-18 ania?  g.gif  biggrin.gif

man patinka thumbup.gif jau kaip ir sakiau, man prie tos atviros kitą foto norėtusi iš nugaros, bet šiaip atskirai man patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 21 liepos 2011 - 22:49
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 22:48)
man patinka  thumbup.gif jau kaip ir sakiau, man prie tos atviros kitą foto norėtusi iš nugaros, bet šiaip atskirai man patinka  4u.gif

Kaip jau sakiau, mieloji, mano nugara uodų nukandžiota, ir be to, stovas pas vyrą, tai teko tenkintis iš to, kas pavyko hihihi.gif

Šiaip tai planavau normalų auto, alia kaip išėjo, bet kaip jau sakiau - dievo keliai nežinomi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 07 21, 21:20)
Bandau paskutini ND - dirbtiniame apsvietime Labai lauksiu pastabu  4u.gif

Man atrodo gerai mirksiukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 21:43)

Aišku teks trint, nes čia N-18 ania?  g.gif  biggrin.gif

Man labai,labai,labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 23:50)
Kaip jau sakiau, mieloji, mano nugara uodų nukandžiota, ir be to, stovas pas vyrą, tai teko tenkintis iš to, kas pavyko hihihi.gif

Šiaip tai planavau normalų auto, alia kaip išėjo, bet kaip jau sakiau - dievo keliai nežinomi  doh.gif

Oho bigsmile.gif tikrai kad stiprokai mirksiukas.gif net zodziu pritrukau blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už žodžius. Žinau, kad kai kurie smerks, kai kuriems nepatiks atlikimas ar pan., bet man patinka, gaila, galimybės ribotos, tai tenka pritempti verysad.gif . Gal kadanors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 liepos 2011 - 23:00
Nu jo,o as dabar su gelytem ateinu doh.gif Kadangi modeliuku ne itin daug ieskojau tai nusprendziau pakankint zolynus.Dar viena neisryskinta juostele laukia su zolem doh.gif
Taigi pora parodau...

user posted image

Ne per vienisa cia?
user posted image

Pinkles rolleyes.gif
user posted image

Dar kelios stai cia smile.gif
Atsakyti
Man nude fotografija patinka, o jei dar skoningai atlikta... bigsmile.gif rG, nuotrauka kairėje man labai! wub.gif Ir dar įžvelgiau panašumų su aktore S. Johanson. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 22:59)
Ačiū už žodžius. Žinau, kad kai kurie smerks, kai kuriems nepatiks atlikimas ar pan., bet man patinka, gaila, galimybės ribotos, tai tenka pritempti  verysad.gif . Gal kadanors.

Pezesiai. Super. Tik nervina kažkokia dulkė ar kažkas toj pačioj vietoj. Pradžioj nervino rankos antroj kirstos taip, kad atrodojog modelis (modelis, a girdž?) be rankų, bet po 10 kart peržiūros man visgi tai labiau patinka nei gal būtų modelis su rankom. Priduoda savotiško šarmo nuotraukai. Maladec. Skani moteris, estetiška. Tatoo klonuočiau, bet skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 21, 23:02)
Pinkles  rolleyes.gif

swoon.gif grožis...
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 22:57)
Man atrodo gerai mirksiukas.gif

na jei nebus tuomet niekas PRIES , tuomet victory.gif assa.gif aciu! 4u.gif

dabar nesigedinsiu kelti ir kaikurias savo foto cia jusu teismui ir kritikai.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 22, 00:02)
Nu jo,o as dabar su gelytem ateinu doh.gif Kadangi modeliuku ne itin daug ieskojau tai nusprendziau pakankint zolynus.Dar viena neisryskinta juostele laukia su zolem doh.gif
Taigi pora parodau...

labai labai ,čia su mamke? g.gif
Atsakyti