Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 18:29)
jeigu zinociau KA reguliuoti biggrin.gif tai pareguliuociau, bet kai nenutuokiu nezinia ar verta nagus kisti blush2.gif esu bandziusi bet nekazka ten nureguliavau, na jokio rezultato nebuvo  doh.gif

Butu malonu pamatyt jusu namu darbus mirksiukas.gif gal tada aisket prades 4u.gif
neiste,negerai schmoll.gif nu ne baltas rankinis.Bandyk fotikui duot gal ne visai balta lapa o i pilkuma biski,daug kam padejo taip 4u.gif o gal fotikas neuzfiksuoja?net nzn...

Pagaliau pradejau judint pamirstas juostas blush2.gif ir netgi fotkint biskiuka hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
ups
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 20 liepos 2011 - 17:41
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 20, 16:38)

Cherry, man labai keista, jau tau kazkas sake, kad nueik i I puslapi, padaryk namu darbus, zinosi kas ir su kuom valgoma...o dabar nezinau ka ir kaip daryti, patikek, tai\u darug kas paaiskes, kai padarysi namu darbus, o kaip juos daryti, viskas graziai paaiskinta, tiesiog apart klausinejimo, eik pamokas ruost ax.gif , as nepiktai...tik tavo labui...

drinks_cheers.gif Tikrai,atlikus ND daug ka suzinotum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 20, 17:35)
Noriu nuomonės kuri geriau ax.gif

Ir man spalvota mirksiukas.gif
Beje as dazniausiai ant M fotkinu,bet jei yra galimybe ir Av neatsisakau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 18:39)
Butu malonu pamatyt jusu namu darbus mirksiukas.gif gal tada aisket prades 4u.gif
neiste,negerai schmoll.gif nu ne baltas rankinis.Bandyk fotikui duot gal ne visai balta lapa o i pilkuma biski,daug kam padejo taip 4u.gif o gal fotikas neuzfiksuoja?net nzn...

Pagaliau pradejau judint pamirstas juostas blush2.gif ir netgi fotkint biskiuka hihihi.gif

nu šaunuolė kad pradėjai vėl judėti 4u.gif labai patinka foto spalvos, labai gražiai plaikstosi plaukai ir ta gėlytė plaukuose labai tinka - man patinka foto 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 16:39)

Man grazu...jetau as tokio ryskumo su skaitmena neisgaunu kaip jus su juostom..... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 20 liepos 2011 - 17:59
Ieva, grazu.Noriu mamkes:D
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 20, 18:59)
Ieva, grazu.Noriu mamkes:D

aš irgi lotuliukas.gif jau seniai doh.gif gal kas nori perleisti savo? lotuliukas.gif
Atsakyti
na ką, nors ir ne taip kaip turi būti pagal taisyklės horizontalus kadras, bet vistiek dedu teminei Cinematic

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 19:22)
na ką, nors ir ne taip kaip turi būti pagal taisyklės horizontalus kadras, bet vistiek dedu teminei Cinematic

Everlasting moments biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 19:26)
Everlasting moments biggrin.gif

lotuliukas.gif bingo lotuliukas.gif o kaip foto?
Atsakyti