Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kokia laukine grazi smile.gif isivaizdavau tave visai kitokia bigsmile.gif
Erse, grazu ziuret i tavo foto. Visos labai kokybiskos, ryskios, grazi sviesa, spalvos wink.gif ziuri ir geriesi. O kai dar toks modelis fantastikas, tai rezultatas isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 07 21, 21:15)
Labai noriu pasigirt  biggrin.gif Biski apleidau jumis, bet labai uzsikasus su darbais, tiesiog BAISIAI uzsikasus doh.gif Teko pafotkint Laukine  bigsmile.gif Truputi sukeliau i flikr smile.gif http://www.flickr.co...s/37201547@N07/

pritariu Vanillai - labai patiko , o ir laukinę įsivaizdavau kažkodėl tamsią doh.gif malonu pamatyti ir susipažinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 02:49)
Kritikuojaaaam

Ypač šitai

Paskaičiau iki čia ir nesusilaikiau nepakomentavusi. Na antroji mane tai užbūrė thumbup.gif Man labai labai labai patiko!!! Neskaičiau ką kitos rašė, bet ji LIUKS!!! mirksiukas.gif

Šiandien buvom išlėkę iki Ventės rago. Savo sesei dariau FS gimtadienio proga. Tai tiek vietų fainų mačiau doh.gif nežinau tik ar kada pasinaudosiu unsure.gif Likau sužavėta Priekulės parku ir Minijos krantinėmis. Turint drąsų modeliuką ir fantazijos (ko man matau neduota blush2.gif ) galima padaryt nerealių kadrų 4u.gif

Laukine, uj kaip tave suprantu. Man buvo panašiai. Tik man ne laikas spaudė, o nereali liūtis užklupusi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 21 liepos 2011 - 20:33
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 21, 20:21)
kokia laukine grazi smile.gif isivaizdavau tave visai kitokia  bigsmile.gif
Erse, grazu ziuret i tavo foto. Visos labai kokybiskos, ryskios, grazi sviesa, spalvos wink.gif ziuri ir geriesi. O kai dar toks modelis fantastikas, tai rezultatas isvis  thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 20:23)
pritariu Vanillai - labai patiko , o ir laukinę įsivaizdavau kažkodėl tamsią  doh.gif malonu pamatyti ir susipažinti  4u.gif

aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
ir naktį šviečia saulė...

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 21, 16:48)
grazu ,gaivu  rolleyes.gif
as atnesu tokia foto gal tiktu filmas temai  blush2.gif  pats kadras netiketas,kokybes nerasta ,bet man patinka  blush2.gif

geras kadras. tik remu tokiu oi kaip nemegstu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 20:45)
Ten pažalinau ją aš  blush2.gif gal ir nereikėjo. Štai pirmas variantas:

Gal geriau?

as tai kazkokius rutulius matau smile.gif ar jie cia specialiai uzdeti?smile.gif
Atsakyti
Gražuolė Laukinė rolleyes.gif

Pastaruoju metu vis prašo žmonės autoportreto.Padariau, bet nežinau ar rodyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 21, 20:27)
Paskaičiau iki čia ir nesusilaikiau nepakomentavusi. Na antroji mane tai užbūrė  thumbup.gif  Man labai labai labai patiko!!! Neskaičiau ką kitos rašė, bet ji LIUKS!!!  mirksiukas.gif

***** nu biggrin.gif Ačiū, špyga taukuota biggrin.gif
Atsakyti
Rodyti, rodyti! bigsmile.gif
Atsakyti
gal be remu tikrai graziau ..

user posted image
Atsakyti
RG, man antroji, pirmoj tikrai atrodo, kad rodo biggrin.gif nu pirma tokia mintis buvo doh.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 20:43)
nu rodau dar kelis su degtukų dežute fotkintus kadrus smile.gif pateršiu forumą biggrin.gif

oo, man faina, spalvotos paskutinės ypač smile.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 07 21, 21:15)
Labai noriu pasigirt  biggrin.gif Biski apleidau jumis, bet labai uzsikasus su darbais, tiesiog BAISIAI uzsikasus doh.gif Teko pafotkint Laukine  bigsmile.gif Truputi sukeliau i flikr smile.gif http://www.flickr.co...s/37201547@N07/

šaunuolės abi, gražu labai rolleyes.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 22:56)
Pastaruoju metu vis prašo žmonės autoportreto.Padariau, bet nežinau ar rodyt biggrin.gif
Papildyta:

laukiam cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 21 liepos 2011 - 22:13
Bandau paskutini ND - dirbtiniame apsvietime Labai lauksiu pastabu 4u.gif

Auto

user posted image

Lempute

user posted image

Rankinis

user posted image
Atsakyti