kokia laukine grazi isivaizdavau tave visai kitokia
Erse, grazu ziuret i tavo foto. Visos labai kokybiskos, ryskios, grazi sviesa, spalvos ziuri ir geriesi. O kai dar toks modelis fantastikas, tai rezultatas isvis
QUOTE(Ersė @ 2011 07 21, 21:15)
Labai noriu pasigirt Biski apleidau jumis, bet labai uzsikasus su darbais, tiesiog BAISIAI uzsikasus Teko pafotkint Laukine Truputi sukeliau i flikr http://www.flickr.co...s/37201547@N07/
pritariu Vanillai - labai patiko , o ir laukinę įsivaizdavau kažkodėl tamsią malonu pamatyti ir susipažinti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 02:49)
Paskaičiau iki čia ir nesusilaikiau nepakomentavusi. Na antroji mane tai užbūrė Man labai labai labai patiko!!! Neskaičiau ką kitos rašė, bet ji LIUKS!!!
Šiandien buvom išlėkę iki Ventės rago. Savo sesei dariau FS gimtadienio proga. Tai tiek vietų fainų mačiau nežinau tik ar kada pasinaudosiu Likau sužavėta Priekulės parku ir Minijos krantinėmis. Turint drąsų modeliuką ir fantazijos (ko man matau neduota ) galima padaryt nerealių kadrų
Laukine, uj kaip tave suprantu. Man buvo panašiai. Tik man ne laikas spaudė, o nereali liūtis užklupusi
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 21, 20:21)
kokia laukine grazi isivaizdavau tave visai kitokia
Erse, grazu ziuret i tavo foto. Visos labai kokybiskos, ryskios, grazi sviesa, spalvos ziuri ir geriesi. O kai dar toks modelis fantastikas, tai rezultatas isvis
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 20:23)
pritariu Vanillai - labai patiko , o ir laukinę įsivaizdavau kažkodėl tamsią malonu pamatyti ir susipažinti
aciu mergaites
ir naktį šviečia saulė...
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 21, 16:48)
grazu ,gaivu
as atnesu tokia foto gal tiktu filmas temai pats kadras netiketas,kokybes nerasta ,bet man patinka
as atnesu tokia foto gal tiktu filmas temai pats kadras netiketas,kokybes nerasta ,bet man patinka
geras kadras. tik remu tokiu oi kaip nemegstu
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 20:45)
as tai kazkokius rutulius matau ar jie cia specialiai uzdeti?
Gražuolė Laukinė
Pastaruoju metu vis prašo žmonės autoportreto.Padariau, bet nežinau ar rodyt
Papildyta:
***** nu Ačiū, špyga taukuota
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 21, 20:27)
Paskaičiau iki čia ir nesusilaikiau nepakomentavusi. Na antroji mane tai užbūrė Man labai labai labai patiko!!! Neskaičiau ką kitos rašė, bet ji LIUKS!!!
***** nu Ačiū, špyga taukuota
Rodyti, rodyti!
gal be remu tikrai graziau ..
RG, man antroji, pirmoj tikrai atrodo, kad rodo nu pirma tokia mintis buvo
oo, man faina, spalvotos paskutinės ypač
šaunuolės abi, gražu labai
laukiam
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 20:43)
nu rodau dar kelis su degtukų dežute fotkintus kadrus pateršiu forumą
oo, man faina, spalvotos paskutinės ypač
QUOTE(Ersė @ 2011 07 21, 21:15)
Labai noriu pasigirt Biski apleidau jumis, bet labai uzsikasus su darbais, tiesiog BAISIAI uzsikasus Teko pafotkint Laukine Truputi sukeliau i flikr http://www.flickr.co...s/37201547@N07/
šaunuolės abi, gražu labai
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 22:56)
Papildyta:
Papildyta:
laukiam
Bandau paskutini ND - dirbtiniame apsvietime Labai lauksiu pastabu
Auto
Lempute
Rankinis
Auto
Lempute