Keliu 3ND. Ar gerai?
QUOTE(Myce @ 2011 07 21, 20:26)
užskaitau, tik kitą kartą atkreipk dėmesį į horizontą, jis kreivas, o tai gali pasireikšti kaip liga ir įprotis na pas mane pastoviai horizontą reikia tvarkyti tai jei nuo praždių pastebėsi ir tokius dalykus, tada bus daug lengviau
O kaip smagu! Ačiū už patarimą, stengsiuos nekartot tokių klaidų
Na ką, reikės kibt į ketvirtą nd
Na ką, reikės kibt į ketvirtą nd
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 20:43)
nu va kaip super,paskutiniai tokie ryškūs gavosi
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 19:06)
jb baltas net ne juodai baltas o kažkoks žalsvas, nu va labai geria toliau eina po tavo foto RG foto juodai balta, matai skirtumą ?
pirmoji patinka, patinka ir jb , ir rankos judesys , ir plaukiukai taip valiukiškai
pirmoji patinka, patinka ir jb , ir rankos judesys , ir plaukiukai taip valiukiškai
Ten pažalinau ją aš gal ir nereikėjo. Štai pirmas variantas:
Gal geriau?
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 17:52)
Alabamos labai įdomus veido bruožai graži nuotrauka, bet ką čia profes girti bet nesusilaikiau
Aciu ir jokia as ne profe
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 17:58)
Aciu.
Man pirmas gal, nors pirma mintis rimtai buvo f..k.Nuostabus modelis.
QUOTE(rarity @ 2011 07 21, 18:04)
Negailiu as saves, Irma.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 19:43)
Wow
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 16:57)
kristukass patiko man tavo teminė, kur tokių senienų radai? tik tie juodi kraštai kiek per masyvūs, siauresnbius dėčiau
Zinok nuotraukos siauresnes cia reikejo o ne remeliu siauresniu, nes ziuredama senus filmus pastebejau daznai jog tie masyvus juodi krastai buna. Tokiu ir norejau. Tik turbut iki galo nepavyko man sutvarkyti graziai foto. Cia Bergene vyko paradas. Visai netycia nufotkinau.
Rarity grazus filmukas labai atsipalaidavus, atrodo labai laiminga seima Cia tavo visi keturi filmukai? Su malonumu perziurejau visus keturis, ypatingai kur triju mergyciu krikstynos labai pazystami zmones
Rarity tu gal pati is Marijampoles?
Rg labai grazus modeliukas, tik man kai kuriose nuotraukuose jos veidukas kaip purvinas atrodo
Rg labai grazus modeliukas, tik man kai kuriose nuotraukuose jos veidukas kaip purvinas atrodo
QUOTE(sakgintare @ 2011 07 21, 20:01)
Rarity grazus filmukas labai atsipalaidavus, atrodo labai laiminga seima Cia tavo visi keturi filmukai? Su malonumu perziurejau visus keturis, ypatingai kur triju mergyciu krikstynos labai pazystami zmones
Ačiū
Galima sakyti, kad iš Marijampolės Mano visi filmukai. Tikiuosi netrukus bus dar
Labai noriu pasigirt Biski apleidau jumis, bet labai uzsikasus su darbais, tiesiog BAISIAI uzsikasus Teko pafotkint Laukine Truputi sukeliau i flikr http://www.flickr.co...s/37201547@N07/