Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Keliu 3ND. Ar gerai? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 07 21, 20:26)
Keliu 3ND.  Ar gerai?  smile.gif

užskaitau, tik kitą kartą atkreipk dėmesį į horizontą, jis kreivas, o tai gali pasireikšti kaip liga ir įprotis doh.gif na pas mane pastoviai horizontą reikia tvarkyti doh.gif tai jei nuo praždių pastebėsi ir tokius dalykus, tada bus daug lengviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 07 21, 19:26)
Keliu 3ND.  Ar gerai?  smile.gif

gerai smile.gif
Atsakyti
O kaip smagu! Ačiū už patarimą, stengsiuos nekartot tokių klaidų smile.gif
Na ką, reikės kibt į ketvirtą nd smile.gif
Atsakyti
nu rodau dar kelis su degtukų dežute fotkintus kadrus smile.gif pateršiu forumą biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 20:43)
nu rodau dar kelis su degtukų dežute fotkintus kadrus smile.gif pateršiu forumą biggrin.gif

nu va kaip super,paskutiniai tokie ryškūs gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 19:06)
jb baltas net ne juodai baltas o kažkoks žalsvas, nu va labai geria toliau eina po tavo foto RG foto juodai balta, matai skirtumą ?
pirmoji patinka, patinka ir jb , ir rankos judesys , ir plaukiukai taip valiukiškai  ax.gif

Ten pažalinau ją aš blush2.gif gal ir nereikėjo. Štai pirmas variantas:

user posted image

Gal geriau?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 17:52)

Alabamos labai įdomus veido bruožai  thumbup.gif  graži nuotrauka, bet ką čia profes girti  biggrin.gif bet nesusilaikiau wink.gif

Aciu ir jokia as ne profe smile.gif
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 17:58)

Aciu.
Man pirmas gal, nors pirma mintis rimtai buvo f..k.Nuostabus modelis.
QUOTE(rarity @ 2011 07 21, 18:04)

Negailiu as saves, Irma.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 19:43)

Wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 16:57)
kristukass patiko man tavo teminė, kur tokių senienų radai?  bigsmile.gif  tik tie juodi kraštai kiek per masyvūs, siauresnbius dėčiau  g.gif

Zinok nuotraukos siauresnes cia reikejo o ne remeliu siauresniu, nes ziuredama senus filmus pastebejau daznai jog tie masyvus juodi krastai buna. smile.gif Tokiu ir norejau. Tik turbut iki galo nepavyko man sutvarkyti graziai foto. blush2.gif Cia Bergene vyko paradas. Visai netycia nufotkinau. smile.gif
Atsakyti
Rarity grazus filmukas labai atsipalaidavus, atrodo labai laiminga seima wub.gif Cia tavo visi keturi filmukai? Su malonumu perziurejau visus keturis, ypatingai kur triju mergyciu krikstynos labai pazystami zmones biggrin.gif
Rarity tu gal pati is Marijampoles?

Rg labai grazus modeliukas, tik man kai kuriose nuotraukuose jos veidukas kaip purvinas atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sakgintare @ 2011 07 21, 20:01)
Rarity grazus filmukas labai atsipalaidavus, atrodo labai laiminga seima wub.gif Cia tavo visi keturi filmukai? Su malonumu perziurejau visus keturis, ypatingai kur triju mergyciu krikstynos labai pazystami zmones biggrin.gif
   Rarity tu gal pati is Marijampoles?

Ačiū 4u.gif
Galima sakyti, kad iš Marijampolės smile.gif Mano visi filmukai. Tikiuosi netrukus bus dar wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 21 liepos 2011 - 20:10
Labai noriu pasigirt biggrin.gif Biski apleidau jumis, bet labai uzsikasus su darbais, tiesiog BAISIAI uzsikasus doh.gif Teko pafotkint Laukine bigsmile.gif Truputi sukeliau i flikr smile.gif http://www.flickr.co...s/37201547@N07/
Atsakyti