Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 16:57)
Pas mane neorginali irgi,tai ir as nustaineju stipruma pati,tai va ir galvoju ar labai nugrybavau.Kaip tokia ale spece esu,tai man svarbiausia,kad seseliu ryskiu nebutu.Dabar zinosiu,kad ir sviesiau galima bandyti.O tavo nuotraukyciu tai negaliu normaliai pakomentuoti,nes nelabai gaudausi.Man grazu,patinka,tik paskutineje uzkliuvo,kad veidukas pas mergaite baltas,o va kunas rudas..Pabandyk nuotraukas per kitur deti,kad temoje matytusi,tada daugiau komentaru sulauksi mirksiukas.gif

virdzzinija patiko tavo kadras thumbup.gif

"aš ir nesuprantu ką veikti su 400 foto geriau mažiau, bet įdomiau.."
Ale aš irgi nesuprantu smile.gif bet tai pavyzdžiui man kilo tokia mintis: smagiau gauti daugiau nuotraukų, o tada atsirenki sau tas, kurios patinka, kur tavasis "aš" TAU pačiai gražiau išėjęs ir darai ką nori su tom foto - kabini ant sienos, pildai albumus, dalini draugams, nesvarbiai rolleyes.gif

kitų nuotraukos irgi labai fainos, tie pomidoriukai man labai įstrigo, aš tokį panašų koliažą dariau su sushiais [patikėkit, su paint'u, nes corel draw man spalvas sudarkydavo žiauriai]. Bet tai kaip jūs fotošope darot? kažkaip aš ten nemoku sukelti daug foto į vieną. Gal kuri turi kokią nuorodą? O tai jau mąstau kaip čia su autoCad'u gal biggrin.gif nors jis ne tam skirtas.

pabandysiu dar sykį įkelti. Pasijungiau net mozilą. Ten vis tiek man lietuviškai rašo, tai paspaudžiau "nukopijuoti paveikslo adresą", nes kiti tikrai netinka: kopijuoti paveikslą, įrašyti paveikslą, išsiųsti ir t.t.

Čia tos tamsesnės mergytės tokia oda, veidas šviesesnis, nieko negalėjau padaryti, kitąsyk manau reikėtų tamsią pudrą kaip nors uždėti jai bigsmile.gif

user posted image

O šios man norėtųsi šviesesnės, ar aš klystu? Žinokit, nesuprantu to j/b kažkaip. Tie pilkumai visi ir t.t. Kaip jūs nusprendžiat kad foto pvz per pilka, juk j/b paskirtis padaryti nespalvota smile.gif noriu ir aš išmokti taip matyti rolleyes.gif su ateitim gal ateis.

user posted image

Alabamos labai įdomus veido bruožai thumbup.gif graži nuotrauka, bet ką čia profes girti biggrin.gif bet nesusilaikiau wink.gif

rG įdomus variantas - mergina su kabėm smile.gif ir taip pamąsčiau, kad gerai, kad jos matosi thumbup.gif

Tiesa, dėl BLYKSTĖS, tai aš "na ura" nustatinėju doh.gif paskui žiūriu, kaip atrodo ekranėly mažam, jei šviesu, tai tinka smile.gif mėginau belent kaip, kol kas man labiausiai patinka - į lubas, bet noriu įsigyti tokį laidą, kad galima būtų per atstumą, tik nežinau ar ta kiniška veiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 21 liepos 2011 - 17:57
Alabama, neliūdėk, nu. Širdį skauda, kai puikiai fotografuojantys savęs nemyli verysad.gif

Atsiprašau, jei teršiuosi... Labai padedat kartais tokiais taikliais komentarais ir čia greičiau nei flicrėj.

user posted image

Neatrodo kaip **** ženklas? blush2.gif Fokusas yra, jei čia neatrodo, bet fotkinau su 1.8 pabandymui bigsmile.gif
Na ir šis toks su nepalankia šviesa.

user posted image

Ar šie geriau nei prieš tai buvę?

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 18:58)

user posted image

Ar šie geriau nei prieš tai buvę?

Man ši labiausiai, tokia natūraliausia... jei mano nuomonė įdomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 16:39)
Laukine - kokį  tu kiekį foto sutari atiduoti jauniesiems?  g.gif kaip suprantu galiu klausti to pačio ir Airv, paprastos  blush2.gif

Ir manęs gali ax.gif Jei fotografuoju nuo pasiruošimo iki banketo, tai susidaro apie 300-350 nuotraukų. Kažkaip natūraliai tiek išeina. Šiandien žiūrėjau dz-foto fotografuotas vestuves, tai atidavęs 550 foto. Man ryškiai per daug.
Jei nuo ceremonijos iki banketo - 200-250 foto. Aišku, priklauso nuo laiko skirto fotosesijai, nuo jaunųjų noro ir t.t. Ryt turiu vestuves, kurios, kaip panašu, gausis viena ištisinė fotosesija biggrin.gif Tikiuosi oras nepaves.

QUOTE(Ka @ 2011 07 21, 17:25)
O man įdomu vienas dalykas kas liečia klientus ir nuotraukas. Išdrįsiu paklausti, o tokių kiekių nori jau išryškintų ar kokioje nors laikmenoje?  ax.gif

Atiduodu DVD diskuose foto ir fotofilmą.

Neseniai turėjau labai fainą porą - atnaujino įžadus po 10 metų. http://www.vimeo.com/26050043

Alabama, beržinės košės reik. Baik savęs gailėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 18:52)

O šios man norėtųsi šviesesnės, ar aš klystu? Žinokit, nesuprantu to j/b kažkaip. Tie pilkumai visi ir t.t. Kaip jūs nusprendžiat kad foto pvz per pilka, juk j/b paskirtis padaryti nespalvota smile.gif noriu ir aš išmokti taip matyti  rolleyes.gif  su ateitim gal ateis.

jb baltas net ne juodai baltas o kažkoks žalsvas, nu va labai geria toliau eina po tavo foto RG foto juodai balta, matai skirtumą ?

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 18:58)

Atsiprašau, jei teršiuosi... Labai padedat kartais tokiais taikliais komentarais ir čia greičiau nei flicrėj.

pirmoji patinka, patinka ir jb , ir rankos judesys , ir plaukiukai taip valiukiškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 18:00)
Man ši labiausiai, tokia natūraliausia... jei mano nuomonė įdomi  blush2.gif

Be abejo, aš turiu madą visų nepakomentuoti ir nepadėkoti. Tavo ir visų nuomonė man labai svarbi. Jei nuomonės nesutampa, darau išvadas pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 07 21, 19:04)
Ir manęs gali  ax.gif  Jei fotografuoju nuo pasiruošimo iki banketo, tai susidaro apie 300-350 nuotraukų. Kažkaip natūraliai tiek išeina. Šiandien žiūrėjau dz-foto fotografuotas vestuves, tai atidavęs 550 foto. Man ryškiai per daug.
Jei nuo ceremonijos iki banketo - 200-250 foto. Aišku, priklauso nuo laiko skirto fotosesijai, nuo jaunųjų noro ir t.t. Ryt turiu vestuves, kurios, kaip panašu, gausis viena ištisinė fotosesija biggrin.gif  Tikiuosi oras nepaves.
Atiduodu DVD diskuose foto ir fotofilmą.

aišku, ačiū labai už info 4u.gif
fainai kai žmonės tokie atsipalaidavę ir netgi į vandenį lipo thumbup.gif
Atsakyti
Na ka, merginos, gal jau atsibodau, bet oro gaivikliui vel reikia demesio doh.gif
Kaip si karta? bigsmile.gif
Dirbtinis apsvietimas:
AWB
http://public.fotki....o/imgp4574.html
Lempute
http://public.fotki....o/imgp4559.html
Rankinis
http://public.fotki....o/imgp4539.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 21 liepos 2011 - 18:58
QUOTE(neiste @ 2011 07 21, 18:30)
Na ka, merginos, gal jau atsibodau, bet oro gaivikliui vel reikia demesio doh.gif
Dirbtinis apsvietimas:
AWB

užskaitau drinks_cheers.gif

bet kaip keista , kad AWB nesusitvarkė su balansu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 21:02)
užskaitau  drinks_cheers.gif

bet kaip keista , kad AWB nesusitvarkė su balansu  g.gif

4u.gif kelis kartus bandziau, AWB vis geltonuoja, vakar keltose irgi taip pat unsure.gif
laukiu dar kitu nuomoniu:4u:
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 07 21, 19:30)
Dirbtinis apsvietimas:

užskaitau ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 21:13)
užskaitau ir aš  4u.gif

valiooooo clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif sokiai.gif sokiai.gif
aciu, aciu, aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti