Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 15:57)

Aciu.
Jausmas toks, lyg buciau nebyle.Noriu kalbet, bandau duoti zenklus, o manes niekas negirdi, nes as kalbu blogai ir mano zenklai nesuprantami.Ir pastoviai taip, tarsi buciau is kitos planetos, is neteisingos planetos mellow.gif

QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 16:14)
Svajone Musu, is tiesu tai pati nezinau, pastebejau tik tai, kad jei diafragma didziausia ir iso didziausias, fotoaparatas ilgai fotkina na "uzstringa" fotografavimo procesas. O siaip daugiau nieko, gal sviesa kai kur..

sito reikalo niekada nelieciau is tiesu, va kai brumbrumai pasake nustatyt f maziausia ir sio 100 tai dabar visa laika taip ir busiu palikus  biggrin.gif  unsure.gif

O kas anot taves yra maziausia diafragma?Kas yra ISO?
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 07 21, 17:48)
aš apie 250  4u.gif

ačiū 4u.gif mąsčiau koks čia kiekis normalus blush2.gif
Atsakyti
kaip smagu ,kad ir jums patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 17:01)
ačiū  4u.gif mąsčiau koks čia kiekis normalus  blush2.gif

Man sunkiai suprantama, kai uzprasoma 400 nuotrauku, pvz.Arba siaip fotosesijai 100 nuotrauku.Ka jie daro su tokiu kiekiu?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 21, 18:10)
Man sunkiai suprantama, kai uzprasoma 400 nuotrauku, pvz.Arba siaip fotosesijai 100 nuotrauku.Ka jie daro su tokiu kiekiu?

apsiklijuoja sienas lotuliukas.gif nu juokauju aišku, bet aš irgi nežinau blush2.gif aš manau jau geriau mažiau bet gražiau ir labiau išdirbtos blush2.gif
Atsakyti
oukei, įkišau nosį ir lekiu daiktų krautis, jeigu ryt viskas okei, iki pirmadienio sėdėsiu prie jūros... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 21, 16:55)
Aciu.
Jausmas toks, lyg buciau nebyle.Noriu kalbet, bandau duoti zenklus, o manes niekas negirdi, nes as kalbu blogai ir mano zenklai nesuprantami.Ir pastoviai taip, tarsi buciau is kitos planetos, is neteisingos planetos  mellow.gif

kvepia kažkokia depresija..

šiaip man asmeniškai gražiau žiūrėtųsi su mažiau spalvų, j/b koks , ar sepija, nu ar dar koks tonavimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 21 liepos 2011 - 17:18
QUOTE(je t'aime @ 2011 07 21, 18:17)
oukei, įkišau nosį ir lekiu daiktų krautis, jeigu ryt viskas okei, iki pirmadienio sėdėsiu prie jūros...  ax.gif

gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
O man įdomu vienas dalykas kas liečia klientus ir nuotraukas. Išdrįsiu paklausti, o tokių kiekių nori jau išryškintų ar kokioje nors laikmenoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 17:18)
kvepia kažkokia depresija..

šiaip man asmeniškai gražiau žiūrėtųsi su mažiau spalvų, j/b koks , ar sepija, nu ar dar koks tonavimas  g.gif

Negrazus ten jb.
Atsakyti
Laukine, gražios švarios vestuvių foto smile.gif kaip tu padarai tokius švarius veidus? ar modeliai tokie pasitaiko, ar actionus dedat kokius g.gif

patiko Kikirike teminė smile.gif

sakiau tiek paminėsiu ir va užkrito biggrin.gif na, prie kai kurių flickr pasisakau kas daugiau įsimena ax.gif

o dėl tos diskusijos, manau, kad senbuvės tiesiog jau senokai išaugo iš pradžiamokslių, todėl daug kas darosi nebeįdomu, norisi kažko kitokio ax.gif tikrai dėkit daugiau tų nepopsinių darbų, jie vienaip ar kitaip visuomet pastebimi būna ax.gif

aš ir nesuprantu ką veikti su 400 foto doh.gif geriau mažiau, bet įdomiau..
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 21, 18:25)
O man įdomu vienas dalykas kas liečia klientus ir nuotraukas. Išdrįsiu paklausti, o tokių kiekių nori jau išryškintų ar kokioje nors laikmenoje?  ax.gif

laikmenoje ax.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 07 21, 18:26)

patiko Kikirike teminė smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti