Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 16:57)
Kikirike kaip visada šaunuolė, portretas, maistas, kas toliau ? biggrin.gif man rodos tankų dar nefotkinai  g.gif  tiesa, neknieti dar kokios povandeninės fotografijos išbandyt?  biggrin.gif vasara, tinkamas metas- pamastyk  biggrin.gif  nu šauni tu tikrai smile.gif

braškės labai skaniai atrodo, tik norėtųsi man čia horizantalaus fotografavimo, šiek tiek ryškumo dar trūksta  g.gif
portetas liuks, į teminį labai tiktų smile.gif ir šviesa labai fainai krenta smile.gif

ačiū blush2.gif na tankų dar nefotkinau - o čia jau daiktas, bet jeigu kas prie jo būtų, visai įdomu būtų ax.gif kaip tik apie povandeninę fotografiją mąsčiau, labai būtų įdomu, bet deja nelabai moku gerai plaukti ir dar po vandeniu kažkaip man būtų nejauku blush2.gif
ačiū komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 21 liepos 2011 - 16:03
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 15:57)
rG tie j/b portretai man nepatiko... pats konvertavimas labai užkliuvo, pilkoka, "minštumo" trūksta  g.gif
o vat koliažas patiko, spalvos fainos, nu aišku yra prie ko kabintis, bet nekabinsiuosi biggrin.gif man gražu, aš taip nesugebėčiau smile.gif

Pabandysiu daugiau padirbėt, yra problemėlių su apšvietimu, ne viską mačiau ką fotografavau. Ačiū Tau smile.gif
Atsakyti
Antras Nd.. kazkaip man jos nesiskiria, na gal isiziurejus..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 16:08)
Antras Nd.. kazkaip man jos nesiskiria, na gal isiziurejus..

papasakok ką supratai atlikus šį nd?
Atsakyti
Svajone Musu, is tiesu tai pati nezinau, pastebejau tik tai, kad jei diafragma didziausia ir iso didziausias, fotoaparatas ilgai fotkina na "uzstringa" fotografavimo procesas. O siaip daugiau nieko, gal sviesa kai kur..

sito reikalo niekada nelieciau is tiesu, va kai brumbrumai pasake nustatyt f maziausia ir sio 100 tai dabar visa laika taip ir busiu palikus biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry*: 21 liepos 2011 - 16:15
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 15:14)

sito reikalo niekada nelieciau is tiesu, va kai brumbrumai pasake nustatyt f maziausia ir sio 100 tai dabar visa laika taip ir busiu palikus  biggrin.gif  unsure.gif

Kas cia gyresi,kad fotografuoti moka ir daug ka supranta? bigsmile.gif
Blogai ND.
Zinok pirmam puslapi sudeta auksine informacija,pasiskaityk taip nuo dusios,i tau pades daug ka suprasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 21 liepos 2011 - 16:20
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 18:18)
Kas cia gyresi,kad fotografuoti moka ir daug ka supranta? bigsmile.gif
Blogai ND.
Zinok pirmam puslapi sudeta auksine informacija,pasiskaityk taip nuo dusios,i tau pades daug ka suprasti

biggrin.gif Na as turejau omenyje, kad tipiskai kai reikia nupyskinti ka nors tikrai moku, kiekvienas moka biggrin.gif

ka taisyti, kas blogai?

einu paskaityt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry*: 21 liepos 2011 - 16:22
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 15:21)
biggrin.gif Na as turejau omenyje, kad tipiskai kai reikia nupyskinti ka nors tikrai moku, kiekvienas moka biggrin.gif

ka taisyti, kas blogai?

Bet ne kiekvienas isivaizduoja esas fotografas.As siulyciau tau skaityti,kad supstum ka reikia daryti mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir dar,jeigu ziuretum i kitu mergaiciu ND,tai pamatytum kas ir kur skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 16:14)
Svajone Musu, is tiesu tai pati nezinau, pastebejau tik tai, kad jei diafragma didziausia ir iso didziausias, fotoaparatas ilgai fotkina na "uzstringa" fotografavimo procesas. O siaip daugiau nieko, gal sviesa kai kur..

sito reikalo niekada nelieciau is tiesu, va kai brumbrumai pasake nustatyt f maziausia ir sio 100 tai dabar visa laika taip ir busiu palikus  biggrin.gif  unsure.gif

o sakei žinai kas yra išlaikymas, diafragma ir iso smile.gif vis dėl to prieš darant ND siūlyčiau teoriją paskaityt apie šiuos tris parametrus smile.gif

p.s. fotikas neužstringa, o pasirenka ilgą išlaikymą, o kodėl jį ilgą pasirenka, tai pasiskaityk teorijos smile.gif nematau prasmės rašyti tai, kas jau parašyta smile.gif
Atsakyti
Laukine - kokį tu kiekį foto sutari atiduoti jauniesiems? g.gif kaip suprantu galiu klausti to pačio ir Airv, paprastos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 21 liepos 2011 - 16:41
Kokios jusu foto grazios wub.gif Negaliu atsiziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 16:39)
Laukine - kokį  tu kiekį foto sutari atiduoti jauniesiems?  g.gif kaip suprantu galiu klausti to pačio ir Airv, paprastos  blush2.gif

aš apie 250 4u.gif
Atsakyti