Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Cia nieko nepakeitus dar karta bandziau:

user posted image

user posted image

user posted image

o cia kaip fox sake kad taskiuka taikyt kur reikia:

user posted image

user posted image

user posted image

tarsykit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 07 21, 15:22)

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 15:25)

smile.gif Jep.

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 15:27)
O velnias. Kai pasakėt, įtariau, daugiau taip nedarysiu  verysad.gif  man jos tokios fotogeniškos atrodė (kai įkėliau nuotraukas taip nebeatrodė). Sugadinau visą fs. Na, ką gi, žinosiu dabar...

Nu nieko tu nesugadinai, baik tu.Ir pataisytas daug geriau.
Atsakyti
Cherry*,na stai,bent suzinojai kad fokusuoti galima keliais budais mirksiukas.gif
Man gerai sitas ND.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 15:36)
Sandrutia,as uzskaityciau tavo ND mirksiukas.gif

rimtai? bigsmile.gif na jei nebus PRIES, tada dziugu! vakare pasidarbuosiu prie dirbtines sviesos! ACIU!
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 16:39)
Kai pasakėt, nebegaliu į jas žiūrėti  biggrin.gif

Jei geriau, sumiauksėkit  blush2.gif beveik be krabų

grazu ,gaivu rolleyes.gif

as atnesu tokia foto gal tiktu filmas temai blush2.gif pats kadras netiketas,kokybes nerasta ,bet man patinka blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 17:45)
Cherry*,na stai,bent suzinojai kad fokusuoti galima keliais budais mirksiukas.gif 
Man gerai sitas ND.

taip, is tiesu, aciu labai smile.gif jei kitos sutiks - eisiu daryt antraji nd blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 21, 15:48)
man patinka  blush2.gif

Man irgi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 liepos 2011 - 15:51
Egzo labai patiko teminė, su tokiais kaimo motyvais, liuks !

Vanilla vajėj kiek darbų blink.gif na puikiai ! tik kaikuriose pozos labai nepatogiai išlaužtos , tokio "atsipūtimo" trūksta (bet čia ne tavo problema, modelio) bet šaunuolė, kad eksperimentuoji su pozom, taip ir toliau varyk !

kristukass patiko man tavo teminė, kur tokių senienų radai? bigsmile.gif tik tie juodi kraštai kiek per masyvūs, siauresnbius dėčiau g.gif

Alabama nepatiko man tavo šis darbas .. nepagavau kampo ... rašai, kad smilgos turi reikšmę ir prasmę, bet eilinis žiūrovas be šansų, jos niekaip nesupras.. trūksta istorijos arba gero pavadinimo, tada tas darbas visai kitaip žiūrėtųsi, tada tą prasmę ir reikšmę žiūrovas kažkaip suprastų.. o dabar atrodo, jog tai tiesiog pasižaidimas su PS ir tiek..

o vat kitas darbas, blabla bla būsenos išraiška (nepamenu kas ten per žodis biggrin.gif) super, labai patiko, žvilgsnis užmušantis, nuo kompo prie sienos nutrenkė biggrin.gif tik j/b daryčiau smile.gif

Kikirike kaip visada šaunuolė, portretas, maistas, kas toliau ? biggrin.gif man rodos tankų dar nefotkinai g.gif tiesa, neknieti dar kokios povandeninės fotografijos išbandyt? biggrin.gif vasara, tinkamas metas- pamastyk biggrin.gif nu šauni tu tikrai smile.gif

braškės labai skaniai atrodo, tik norėtųsi man čia horizantalaus fotografavimo, šiek tiek ryškumo dar trūksta g.gif
portetas liuks, į teminį labai tiktų smile.gif ir šviesa labai fainai krenta smile.gif

rG tie j/b portretai man nepatiko... pats konvertavimas labai užkliuvo, pilkoka, "minštumo" trūksta g.gif
o vat koliažas patiko, spalvos fainos, nu aišku yra prie ko kabintis, bet nekabinsiuosi biggrin.gif man gražu, aš taip nesugebėčiau smile.gif

Virdzzinija labai įdomi foto ir apdirbimas , tik tas rėmelis man asmeniškai nepatinka g.gif filmo temai tikrai tinka thumbup.gif

jeu kurios nepakomentavau, šaukit, gal praleidau per žioplumą

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 13:57)
Ir man labiau patinka šviesesnė  foto wink.gif Aš pati bandynėju su blykste žaisti, bet pas mane Yangbliabliank [china], na nepamenu tikslaus pavadinimo. Tai kažkaip vis pažiūriu, kad patinka, kai kuo šviesiau būna  mirksiukas.gif o pas tave blykstė originali? Manajai tai reikia atskirai nustatynėti, ji nesusišneka su fotoparatu, tai vis pažiūriu, kad šviesios lab foto. Vieną va įdėsiu ta proga smile.gif Portreatas dviejų koležankų. Visiškai kritikai  mirksiukas.gif

Na, ką manot? Gal ten, kur palinkusios per daug pašviesinau? O tas janas jau stengiausi tamsint, nes realiai jos labai šviesios buvo.  blush2.gif

arba mano naršyklė lėva, bet nėra čia to location... tai nežinau kaip čia įdėti iš to flickr...

Pas mane neorginali irgi,tai ir as nustaineju stipruma pati,tai va ir galvoju ar labai nugrybavau.Kaip tokia ale spece esu,tai man svarbiausia,kad seseliu ryskiu nebutu.Dabar zinosiu,kad ir sviesiau galima bandyti.O tavo nuotraukyciu tai negaliu normaliai pakomentuoti,nes nelabai gaudausi.Man grazu,patinka,tik paskutineje uzkliuvo,kad veidukas pas mergaite baltas,o va kunas rudas..Pabandyk nuotraukas per kitur deti,kad temoje matytusi,tada daugiau komentaru sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 21, 16:48)
grazu ,gaivu  rolleyes.gif
as atnesu tokia foto gal tiktu filmas temai  blush2.gif  pats kadras netiketas,kokybes nerasta ,bet man patinka  blush2.gif

man patinka ir tinka šiai temai thumbup.gif dangus koks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 21, 11:28)
Labai aciu RG, kuri papasakojo kaip raw tvarkyt atskirai tam tikrus plotus, labai padejo taisant isdegimus. dar karta aciu smile.gif 4u.gif 
Prašom. O aš noriu padėkoti fotolamai ir Laukinei, atradau tuos naujus taškus (jau pamiršau kaip vadinasi), bet labai padeda, kai apšvietimas iš nugaros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 21, 14:48)
grazu ,gaivu  rolleyes.gif
as atnesu tokia foto gal tiktu filmas temai  blush2.gif  pats kadras netiketas,kokybes nerasta ,bet man patinka  blush2.gif

Man patinka bigsmile.gif
Atsakyti