Cia nieko nepakeitus dar karta bandziau:
o cia kaip fox sake kad taskiuka taikyt kur reikia:
tarsykit
QUOTE(Rico @ 2011 07 21, 15:22)
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 15:25)
Jep.
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 15:27)
O velnias. Kai pasakėt, įtariau, daugiau taip nedarysiu man jos tokios fotogeniškos atrodė (kai įkėliau nuotraukas taip nebeatrodė). Sugadinau visą fs. Na, ką gi, žinosiu dabar...
Nu nieko tu nesugadinai, baik tu.Ir pataisytas daug geriau.
Cherry*,na stai,bent suzinojai kad fokusuoti galima keliais budais
Man gerai sitas ND.
Man gerai sitas ND.
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 15:36)
Sandrutia,as uzskaityciau tavo ND
rimtai? na jei nebus PRIES, tada dziugu! vakare pasidarbuosiu prie dirbtines sviesos! ACIU!
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 16:39)
grazu ,gaivu
as atnesu tokia foto gal tiktu filmas temai pats kadras netiketas,kokybes nerasta ,bet man patinka
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 17:45)
Cherry*,na stai,bent suzinojai kad fokusuoti galima keliais budais
Man gerai sitas ND.
Man gerai sitas ND.
taip, is tiesu, aciu labai jei kitos sutiks - eisiu daryt antraji nd
Egzo labai patiko teminė, su tokiais kaimo motyvais, liuks !
Vanilla vajėj kiek darbų na puikiai ! tik kaikuriose pozos labai nepatogiai išlaužtos , tokio "atsipūtimo" trūksta (bet čia ne tavo problema, modelio) bet šaunuolė, kad eksperimentuoji su pozom, taip ir toliau varyk !
kristukass patiko man tavo teminė, kur tokių senienų radai? tik tie juodi kraštai kiek per masyvūs, siauresnbius dėčiau
Alabama nepatiko man tavo šis darbas .. nepagavau kampo ... rašai, kad smilgos turi reikšmę ir prasmę, bet eilinis žiūrovas be šansų, jos niekaip nesupras.. trūksta istorijos arba gero pavadinimo, tada tas darbas visai kitaip žiūrėtųsi, tada tą prasmę ir reikšmę žiūrovas kažkaip suprastų.. o dabar atrodo, jog tai tiesiog pasižaidimas su PS ir tiek..
o vat kitas darbas, blabla bla būsenos išraiška (nepamenu kas ten per žodis ) super, labai patiko, žvilgsnis užmušantis, nuo kompo prie sienos nutrenkė tik j/b daryčiau
Kikirike kaip visada šaunuolė, portretas, maistas, kas toliau ? man rodos tankų dar nefotkinai tiesa, neknieti dar kokios povandeninės fotografijos išbandyt? vasara, tinkamas metas- pamastyk nu šauni tu tikrai
braškės labai skaniai atrodo, tik norėtųsi man čia horizantalaus fotografavimo, šiek tiek ryškumo dar trūksta
portetas liuks, į teminį labai tiktų ir šviesa labai fainai krenta
rG tie j/b portretai man nepatiko... pats konvertavimas labai užkliuvo, pilkoka, "minštumo" trūksta
o vat koliažas patiko, spalvos fainos, nu aišku yra prie ko kabintis, bet nekabinsiuosi man gražu, aš taip nesugebėčiau
Virdzzinija labai įdomi foto ir apdirbimas , tik tas rėmelis man asmeniškai nepatinka filmo temai tikrai tinka
jeu kurios nepakomentavau, šaukit, gal praleidau per žioplumą
Vanilla vajėj kiek darbų na puikiai ! tik kaikuriose pozos labai nepatogiai išlaužtos , tokio "atsipūtimo" trūksta (bet čia ne tavo problema, modelio) bet šaunuolė, kad eksperimentuoji su pozom, taip ir toliau varyk !
kristukass patiko man tavo teminė, kur tokių senienų radai? tik tie juodi kraštai kiek per masyvūs, siauresnbius dėčiau
Alabama nepatiko man tavo šis darbas .. nepagavau kampo ... rašai, kad smilgos turi reikšmę ir prasmę, bet eilinis žiūrovas be šansų, jos niekaip nesupras.. trūksta istorijos arba gero pavadinimo, tada tas darbas visai kitaip žiūrėtųsi, tada tą prasmę ir reikšmę žiūrovas kažkaip suprastų.. o dabar atrodo, jog tai tiesiog pasižaidimas su PS ir tiek..
o vat kitas darbas, blabla bla būsenos išraiška (nepamenu kas ten per žodis ) super, labai patiko, žvilgsnis užmušantis, nuo kompo prie sienos nutrenkė tik j/b daryčiau
Kikirike kaip visada šaunuolė, portretas, maistas, kas toliau ? man rodos tankų dar nefotkinai tiesa, neknieti dar kokios povandeninės fotografijos išbandyt? vasara, tinkamas metas- pamastyk nu šauni tu tikrai
braškės labai skaniai atrodo, tik norėtųsi man čia horizantalaus fotografavimo, šiek tiek ryškumo dar trūksta
portetas liuks, į teminį labai tiktų ir šviesa labai fainai krenta
rG tie j/b portretai man nepatiko... pats konvertavimas labai užkliuvo, pilkoka, "minštumo" trūksta
o vat koliažas patiko, spalvos fainos, nu aišku yra prie ko kabintis, bet nekabinsiuosi man gražu, aš taip nesugebėčiau
Virdzzinija labai įdomi foto ir apdirbimas , tik tas rėmelis man asmeniškai nepatinka filmo temai tikrai tinka
jeu kurios nepakomentavau, šaukit, gal praleidau per žioplumą
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 13:57)
Ir man labiau patinka šviesesnė foto Aš pati bandynėju su blykste žaisti, bet pas mane Yangbliabliank [china], na nepamenu tikslaus pavadinimo. Tai kažkaip vis pažiūriu, kad patinka, kai kuo šviesiau būna o pas tave blykstė originali? Manajai tai reikia atskirai nustatynėti, ji nesusišneka su fotoparatu, tai vis pažiūriu, kad šviesios lab foto. Vieną va įdėsiu ta proga Portreatas dviejų koležankų. Visiškai kritikai
Na, ką manot? Gal ten, kur palinkusios per daug pašviesinau? O tas janas jau stengiausi tamsint, nes realiai jos labai šviesios buvo.
arba mano naršyklė lėva, bet nėra čia to location... tai nežinau kaip čia įdėti iš to flickr...
Na, ką manot? Gal ten, kur palinkusios per daug pašviesinau? O tas janas jau stengiausi tamsint, nes realiai jos labai šviesios buvo.
arba mano naršyklė lėva, bet nėra čia to location... tai nežinau kaip čia įdėti iš to flickr...
Pas mane neorginali irgi,tai ir as nustaineju stipruma pati,tai va ir galvoju ar labai nugrybavau.Kaip tokia ale spece esu,tai man svarbiausia,kad seseliu ryskiu nebutu.Dabar zinosiu,kad ir sviesiau galima bandyti.O tavo nuotraukyciu tai negaliu normaliai pakomentuoti,nes nelabai gaudausi.Man grazu,patinka,tik paskutineje uzkliuvo,kad veidukas pas mergaite baltas,o va kunas rudas..Pabandyk nuotraukas per kitur deti,kad temoje matytusi,tada daugiau komentaru sulauksi
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 21, 16:48)
grazu ,gaivu
as atnesu tokia foto gal tiktu filmas temai pats kadras netiketas,kokybes nerasta ,bet man patinka
man patinka ir tinka šiai temai dangus koks
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 21, 11:28)
Labai aciu RG, kuri papasakojo kaip raw tvarkyt atskirai tam tikrus plotus, labai padejo taisant isdegimus. dar karta aciu
Prašom. O aš noriu padėkoti fotolamai ir Laukinei, atradau tuos naujus taškus (jau pamiršau kaip vadinasi), bet labai padeda, kai apšvietimas iš nugaros QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 21, 14:48)
grazu ,gaivu
Man patinka