Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 13:15)

Man tik viena rodo?Cia Simona?
Labai grudas ir plaukai labai.Tu man isvis labai biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 14:17)

Jega, zinok.man sviesa tik nelabai, ypac pirmoje, bet sypsena, ta ekspresija atperka.Man labiau antra, pirmoje blasko per sviesus fonas.

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 14:55)

Spalvos:)
Kliuna krabu lazdeles ir koliazo per viduri desineje nuotraukoje rankos kazkaip juokingai ilindusios i kadra.Noretusi ju daugiau ar is kito tasko. unsure.gif

Mano siometines busenos israiska

user posted image
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 15:17)
O velnias, aš maniau, kad jos spalviškai man ten netinka, bet kaip maistas? man tinka prie salotų  g.gif  Aišku, aš ne gurmanė, nesuprantu  blush2.gif Yra kokios nors taisyklės? O gal krabų lazdelės koks nors jūrų gėrybių pakaitalas, nekoks maistas ir apskritai be ryšio? Apšvieskit a biggrin.gif

Na jos pigus maistas ir pigina nuotrauka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 14:16)
paskaiciau dar instrukcija, pribandziau, beet dabar bandau pereksponavima ir nefokusuoja kitu objektu tik pirmaji g.gif  bandau pagaut sufokusuot pirma objekta, nufotkinu, tada kita sufokusuoju ir nuspaudus iki puses mygtuka grystu prie pirmo objekto vel nufotkinu ir su treciu taip pat. Ar as bent i ta puse judu?

Parodyk mirksiukas.gif Manau pasirinkus atitinkamus fokusavimo taskus butu paprasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 21, 14:21)

Slepiesi kamputyje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 17:21)
Parodyk mirksiukas.gif Manau pasirinkus atitinkamus fokusavimo taskus butu paprasciau ax.gif

tai as pasirinkus esu ten kur AF mode pas mane ONE SHOT uzdetas, o fokusavimo taskas tai viduriukas pats ir raudonai sviecia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 17:16)
paskaiciau dar instrukcija, pribandziau, beet dabar bandau pereksponavima ir nefokusuoja kitu objektu tik pirmaji g.gif  bandau pagaut sufokusuot pirma objekta, nufotkinu, tada kita sufokusuoju ir nuspaudus iki puses mygtuka grystu prie pirmo objekto vel nufotkinu ir su treciu taip pat. Ar as bent i ta puse judu?

cia pirmam nd? kam sufokusavus vis grizti prie pirmojo? kuri daikta sufokusuoji, ta ir fotkink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 21, 16:21)
Man tik viena rodo?Cia Simona?
Labai grudas ir plaukai labai.Tu man isvis labai biggrin.gif

Aga,ten Simona blush2.gif
Man patinka, bet čia tu tokia išsigandusi unsure.gif
Atsakyti
O velnias. Kai pasakėt, įtariau, daugiau taip nedarysiu verysad.gif man jos tokios fotogeniškos atrodė (kai įkėliau nuotraukas taip nebeatrodė). Sugadinau visą fs. Na, ką gi, žinosiu dabar...
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 14:24)
tai as pasirinkus esu ten kur AF mode pas mane ONE SHOT uzdetas, o fokusavimo taskas tai viduriukas pats ir raudonai sviecia smile.gif

Pasirink,kad tas raudonas sviesuliukas nebutu per viduri,o sone, ten kur tau reikia.
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 07 21, 14:24)
cia pirmam nd? kam sufokusavus vis grizti prie pirmojo? kuri daikta sufokusuoji, ta ir fotkink mirksiukas.gif

Bet fotoaparata reikia grazinti i pradine padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 16:27)
O velnias. Kai pasakėt, įtariau, daugiau taip nedarysiu  verysad.gif  man jos tokios fotogeniškos atrodė (kai įkėliau nuotraukas taip nebeatrodė). Sugadinau visą fs. Na, ką gi, žinosiu dabar...

Nėra taip, kad VISKĄ sugadino schmoll.gif tiesiog kitą kartą nedėk jų rolleyes.gif
Atsakyti
Sandrutia,as uzskaityciau tavo ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 15:30)
Nėra taip, kad VISKĄ sugadino  schmoll.gif tiesiog kitą kartą nedėk jų  rolleyes.gif

Kai pasakėt, nebegaliu į jas žiūrėti biggrin.gif

Jei geriau, sumiauksėkit blush2.gif beveik be krabų
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 16:39)
Jei geriau, sumiauksėkit  blush2.gif beveik be krabų

geriau smile.gif
Atsakyti