Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 07 21, 14:45)
heh biggrin.gif na gal as cia rashau kaip nemoksha su visokiais "sh" "x" ir panashiai, bet toks jau mano stilius, manei, kad nemoku ane  biggrin.gif valstybini devyniasdesimt kazhkiek proc ishlaikiau  blush2.gif t'sakant buvau gramatikos, analiziu ase

Respektas biggrin.gif
Mano laikais dar nebuvo valstybinių smile.gif Pirmi metai kai buvo istorija, dar kažkas.
O man kaip tik su gramatika nelabai... Nors išmanau, bet nemyliu. Dėl kirčiavimo suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Jei galima keliu 2 ND.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 14:57)
Labai skanios foto. Spalvingos, šviesa graži, ryškios, nu labai. TIk man paskutinė su krabų lazdelėmis jau  schmoll.gif
Taip ir maniau blyn dėl tos nuotraukos doh.gif gerai, sako, jei abejoji, tai geriau pagalvoti reiktų...
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 14:57)
Aj, dar petražoles būčiau įkišusi į tokį seną molinį vazonėlį iš "mamos laikų" smile.gif
neradom tokio verysad.gif Nieko neradom. Nepasirūpinau atsivežti...
Atsakyti
nu kapiec kiek nuotraukų pridėjot, kaip suspėt pakomentuot biggrin.gif reikia atostogų nuo vaiko pasiimt lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, kol toli "nenukeliavo" - ax.gif pasakykit plyyyz ka nors del mano 5 nd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrutia: 21 liepos 2011 - 15:09
QUOTE(Myce @ 2011 07 21, 13:58)
Jei galima keliu 2 ND.

Manau gerai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 15:54)
..Mus labai iškraipo tai, kad mes vertiname ne vien kaip eilinis žiūrovas...

va būtent ,kad mes vertinam ne kaip paprastas žiūrovas ... nes šiaip tikrai susitvarkei ir tikrai gražiai apgalvotai 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 15:55)
Na, ką, dar, ačiū už komentarus.
housewife biggrin.gif

na žinok labai patiko koliažas bigsmile.gif krabų lazdelės gal ir nelabai į temą,bet šiaip tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 21 liepos 2011 - 15:17
paskaiciau dar instrukcija, pribandziau, beet dabar bandau pereksponavima ir nefokusuoja kitu objektu tik pirmaji g.gif bandau pagaut sufokusuot pirma objekta, nufotkinu, tada kita sufokusuoju ir nuspaudus iki puses mygtuka grystu prie pirmo objekto vel nufotkinu ir su treciu taip pat. Ar as bent i ta puse judu?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 15:13)
krabų lazdelės gal ir nelabai į temą

O velnias, aš maniau, kad jos spalviškai man ten netinka, bet kaip maistas? man tinka prie salotų g.gif Aišku, aš ne gurmanė, nesuprantu blush2.gif Yra kokios nors taisyklės? O gal krabų lazdelės koks nors jūrų gėrybių pakaitalas, nekoks maistas ir apskritai be ryšio? Apšvieskit a biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 13:54)
Mus labai iškraipo tai, kad mes vertiname ne vien kaip eilinis žiūrovas...

drinks_cheers.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 13:55)
Na, ką, dar, ačiū už komentarus.
housewife biggrin.gif

Ar labai maišo neplauti langai? Man tai jie visai žavūs  blush2.gif

Skanu bigsmile.gif
Nemaišo 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 13:57)
Respektas  biggrin.gif 
Mano laikais dar nebuvo valstybinių smile.gif Pirmi metai kai buvo istorija, dar kažkas.
O man kaip tik su gramatika nelabai... Nors išmanau, bet nemyliu. Dėl kirčiavimo suprantu biggrin.gif

Aš viską išmanau ir mėgstu tongue.gif tik LT raidžių klaviatūroj nebemėgstu tongue.gif atpratau per 8 metus blush2.gif nebepamenu kur kas tongue.gif blush2.gif ir paskui kiekvieną raidę tikrinu ar ne nosinė, ar gerai parašiau, ar nepraleidau ko tongue.gif blush2.gif

Gražių darbų pridėjot, vis nėr kada parašyti, bet skaitau ir žaviuosi pasiekimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 16:17)
O velnias, aš maniau, kad jos spalviškai man ten netinka, bet kaip maistas? man tinka prie salotų  g.gif  Aišku, aš ne gurmanė, nesuprantu  blush2.gif Yra kokios nors taisyklės? O gal krabų lazdelės koks nors jūrų gėrybių pakaitalas, nekoks maistas ir apskritai be ryšio? Apšvieskit a biggrin.gif

na tai pusfabrikatis,tai prie natūralių daržovių ni ni ni schmoll.gif spalviškai jis irgi iškrenta,nes sinteninė spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 21 liepos 2011 - 15:19
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 16:17)
O velnias, aš maniau, kad jos spalviškai man ten netinka, bet kaip maistas? man tinka prie salotų  g.gif  Aišku, aš ne gurmanė, nesuprantu  blush2.gif Yra kokios nors taisyklės? O gal krabų lazdelės koks nors jūrų gėrybių pakaitalas, nekoks maistas ir apskritai be ryšio? Apšvieskit a biggrin.gif

nu krabu lazdeles man tai pigus maistas atrodo biggrin.gif uz tai ir nepatinka cia smile.gif nors jas ir megstu smile.gif
Atsakyti