Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O as dar kankinuosi, vis neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 16:17)

bet kokia grazi si merginam tokia visa natural produkt wub.gif man abi foto patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 14:43)
Nuoširdžiai - maloniai susižavėjusi smile.gif

heh biggrin.gif na gal as cia rashau kaip nemoksha su visokiais "sh" "x" ir panashiai, bet toks jau mano stilius, manei, kad nemoku ane biggrin.gif valstybini devyniasdesimt kazhkiek proc ishlaikiau blush2.gif t'sakant buvau gramatikos, analiziu ase. ko nemokejau niekada tai kirciavimo meno, iki siol nesuprantu prie ko cia buvo ta uzduotis..

hehehe, omg, praejo nemazhai laiko nuo mokyklos, shakiai blink.gif
Atsakyti
rG, man pirmoji, neskaitant nukirstos plastakos. rolleyes.gif Ir sutinku su kazkuo kad kontrasto gal per daug, nors ne... Man isvis jb nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 11:16)
bedele jau imeciau praeitoj 78 temoj paskutiniam ar pries paskutiniam puslapyje... dar brumbrum komentavo, bande padeti su nustatymais.. nezinau is tikro jauciu nesiu i kokia vilbra, ar fotocentra, kad pazetu nustaytmus

nepatingėjau ir susiradau tavo tą nuotrauką, viskas gerai su tavo fotoparatu, tik naudotis nemoki.. pirkimo vietoje pasiūlys instrukciją pasiskaityt, netingėk , nes matau, kad nori jog iš pirmo karto viskas gautųsi, taip nebūna, visos mes čia ilgai ir sunkiai mokomes, nėra vieno recepto kaip nustatyti fotoparatą.. kiekvieną kartą reikia vis kitaip, nuo sąlygų priklauso, o kad mokėtum nustyti tą ką reikia, reikia ne tik instrukciją paskaityti, bet ir praktiškai išbandyti.. o žiūriu tu ignoruoji siūlymus nd daryti, tai kaip tau info į smegenis įdėt, jei savo pastangom nenori nieko daryt?
Papildyta:
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 11:26)
manau, kad atstacius i gamyklinius, beda bedings

žinoma nedings, nes vėl nežinosi kaip nusistatyt reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 21, 14:11)
Labai graži jaunoji ir jos suknelė.

filmuke man kiek daugoka foto prie staliuko ir aplink jį.

Abiems atvejais drinks_cheers.gif Kol dėliojau filmuką atrodė nieko, bet kai peržiūrėjau kaip gavosi, lyg ir man pasidarė daugoka tam sode... Blogiausia, kad ten obelys labai žemos, nors gražios, bet po jomis beveik neįmanoma atsistoti.. Užmanymas buvo kiek kitoks, nei gavosi rezultatas, jie turėjo ten pavaikštinėti, pabūt kažkaip atsistoję.. Bet va vis dar neatrandu gero obelyno kad nebūtų vien obelų kamienai nuotraukoje, bet per šakas būtų įmanoma atsistoti smile.gif Ačiū už pastabą. Prieš metus aš pati baisiai norėčiau tokių foto. O dabar persisotinu ir aš nuo visko.. Savo vestuvinių foto dabar jau labiau norėčiau studentiškam barake, virtuvėj su nurašinėtom sienom, o nebe tokiam obelyne.. Bet čia jau mano persisotinimas visu tuo kalba.. Iš esmės, obelynas, obuoliai, trapi aguona yra gana simboliška vestuvių fs..Mus labai iškraipo tai, kad mes vertiname ne vien kaip eilinis žiūrovas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 21 liepos 2011 - 14:56
Na, ką, dar, ačiū už komentarus.
housewife biggrin.gif

user posted image

Ar labai maišo neplauti langai? Man tai jie visai žavūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 16:52)

aciu aciu, Svajone Musu, darau nd, skaitau dbr instrukcija dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 12:01)
nebandziau nieko, nenorejau nieko daryti, galvojau pas jus pasiklausinesiu jus cia ismanancios labiau situos dalykus, sakau, kad zinau daug maz kas yra iso diafragma, islaikymas, kad neesu dun dun, suprantu situos terminus, ka jie reiskia ir pan. jau taip profesionaliai kuo ten tarpusavy susije nezinau. Pabandysiu atlikti namu darbus, pamaciau, kad jau taip rekomenduojat visos, tikrai atliksiu apie 17val ikelsiu 4u.gif

Aciu visoms ir atleiskit uz istampytus nervus jeigu kai kurias uzknisau doh.gif

nu va, pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 13:49)
nepatingėjau ir susiradau tavo tą nuotrauką, viskas gerai su tavo fotoparatu, tik naudotis nemoki.. pirkimo vietoje pasiūlys instrukciją pasiskaityt, netingėk , nes matau, kad nori jog iš pirmo karto viskas gautųsi, taip nebūna, visos mes čia ilgai ir sunkiai mokomes, nėra vieno recepto kaip nustatyti fotoparatą.. kiekvieną kartą reikia vis kitaip, nuo sąlygų priklauso, o kad mokėtum nustyti tą ką reikia, reikia ne tik instrukciją paskaityti, bet ir praktiškai išbandyti.. o žiūriu tu ignoruoji siūlymus nd daryti, tai kaip tau info į smegenis įdėt, jei savo pastangom nenori nieko daryt?

Pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 02:29)
user posted image

Nezinau gal ir nugrybavau. Bet as "matau" taip.  ax.gif
Papildyta:

Jetus laukine. Man tai grazu...  wub.gif  Tik jeigu galima man zaliukui pradziamoksliui pasisakyti, tai siek tiek blasko demesi jaunikio svarko rauksles. Bet cia greiciausiai tik man.,.  blush2.gif

Ir man labiau patinka šviesesnė foto wink.gif Aš pati bandynėju su blykste žaisti, bet pas mane Yangbliabliank [china], na nepamenu tikslaus pavadinimo. Tai kažkaip vis pažiūriu, kad patinka, kai kuo šviesiau būna mirksiukas.gif o pas tave blykstė originali? Manajai tai reikia atskirai nustatynėti, ji nesusišneka su fotoparatu, tai vis pažiūriu, kad šviesios lab foto. Vieną va įdėsiu ta proga smile.gif Portreatas dviejų koležankų. Visiškai kritikai mirksiukas.gif

http://farm6.static....8b573b89d_z.jpg
http://farm7.static....c65a7d934_z.jpg
http://farm7.static....0ef16f026_z.jpg

Na, ką manot? Gal ten, kur palinkusios per daug pašviesinau? O tas janas jau stengiausi tamsint, nes realiai jos labai šviesios buvo. blush2.gif

arba mano naršyklė lėva, bet nėra čia to location... tai nežinau kaip čia įdėti iš to flickr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 21 liepos 2011 - 15:01
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 14:55)
Na, ką, dar, ačiū už komentarus.
housewife biggrin.gif

user posted image

Ar labai maišo neplauti langai? Man tai jie visai žavūs  blush2.gif

Labai skanios foto. Spalvingos, šviesa graži, ryškios, nu labai. TIk man paskutinė su krabų lazdelėmis jau schmoll.gif

Aj, dar petražoles būčiau įkišusi į tokį seną molinį vazonėlį iš "mamos laikų" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 21 liepos 2011 - 14:58